Dani
|
|
« Válasz #5250 Dátum: 10 dec 14, 20:34:22 » |
|
Nem is hallottam ilyenről, hogy Hóbortos hétvége. xD
Ui.:
Remélem, azért mindenkinek sikeresen lejött, hogy azt a bizonyos imposztor Suigetsut nem én rajzoltam.^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 20:37:12 írta Dant-C »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
sissiee
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5251 Dátum: 10 dec 14, 20:37:38 » |
|
akkor nem szóltam de ha nagyon unatkozol akkor nézd meg; hullatáncoltatás zenére ott is van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
piki68
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5252 Dátum: 10 dec 14, 20:38:58 » |
|
Óriási ez a sorozat! Nem tudom hogy honnan vannak ezek a poénok, de be kell szarni rajta! A szövegen meg pláne. Mondjuk én kicsit sajnálom hogy kiíródnak a szereplők, én pont azt szerettem, hogy az ég világon semmi köze sincs az eredetihez, de ettől független hibátlan az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5253 Dátum: 10 dec 14, 20:39:33 » |
|
Ui.:
Remélem, azért mindenkinek sikeresen lejött, hogy azt a bizonyos imposztor Suigetsut nem én rajzoltam.^^
Azért nem vagyunk degeneráltak xD
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5254 Dátum: 10 dec 14, 20:43:40 » |
|
Pedig Zoli még meg is jegyezte msn-en, hogy ahoz képest, hogy milyen hosszú elemzést írtál, a Suigetsujáról pont nem említettél semmit. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5255 Dátum: 10 dec 14, 20:46:43 » |
|
Mert az tetszett Felesleges volt, de tetszett
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
zolanius
Újonc
Nem elérhető
emmeg mi?
|
|
« Válasz #5256 Dátum: 10 dec 14, 20:47:42 » |
|
nagyon jó lett majd karácsonyra is megrendelem az ünnepi részeket pont.
|
|
|
Naplózva
|
EGYETEK FINOM EGÉSZSÉGES kenyeret! a képen a buksi van
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #5257 Dátum: 10 dec 14, 20:53:32 » |
|
...én pont azt szerettem, hogy az ég világon semmi köze sincs az eredetihez, ... ... Te MIRŐL beszélsz ember???? Biztos ugyan azt a rész néztük mi meg?? Rengeteg rész van ami erősen kapcsolódik az anime-hez. Lásd: (hogy ne is nagyon menjünk vissza:) 23,24,25,26 Mondjuk ha a Yahiko-Nagato jelenetre gondoltál lehet nem tudtad, mert az manga még és nem shippu, de a 24 pl már igencsak anime...de akkor legyen a Film, pl. Annak a fele szinte Shippuu Szal ezt nem értem, mire mondtad ...
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5258 Dátum: 10 dec 14, 20:55:46 » |
|
amikor meg láttam zoli suigetsuját egy másodpercre meg ált a szivem De ozt újra el indult hála az égnek amikor a te suigetsud meg jelent Dani amúgy miért nem akarod hogy hosszab legyen a rész ha ennyi cuccot el kell dobnod a idokorlátod miatt amit úgy se tudunk hogy mennyi? Ha nem világos hogy értem akkor ki fejtem bovebben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zolanius
Újonc
Nem elérhető
emmeg mi?
|
|
« Válasz #5259 Dátum: 10 dec 14, 20:56:52 » |
|
am ássák már ki hidan-t mert ő a keddvencem .
|
|
|
Naplózva
|
EGYETEK FINOM EGÉSZSÉGES kenyeret! a képen a buksi van
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5260 Dátum: 10 dec 14, 20:59:32 » |
|
Ez szuper rész volt. 2x kellett megnéznem, hogy megértsem, hogy lett Tobiból Mézga Géza. Az op elején mi az a zombis-vámpíros kalapos izé? A kézilabdázós poén nálam magyarázatra szorul. Az a kissé borult, napos kép 04:35-nél, az csodás Felmérés: Barney Stinson vagy Benkő Dani? aztán Leonidas: te ezzel a pacákkal vakartad a töködet 19 éven át Több poént nem sorolok, mert betelne a topic, de ezek a német szavak jól bele lettek szőve: Kleidungsstück, Katze A végén, amikor Juugo megemlíti a fecskét, azt hittem itt is valami Tutu szerű "lény" lesz az, de szerencsére nem (bocs Zoli) + Én is azt hittem, hogy a Matten féle megoldást fogja használni Nagato, de ez a zenés is jó lett Gratulálok!!
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Zetsu-Senpai
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The unFair Zetsu :)
|
|
« Válasz #5261 Dátum: 10 dec 14, 21:00:40 » |
|
Ez durván jó rész lett Dani, hatalmas vagy. A poénok benne ütöttek, főleg az esküvős rész, na az hatalmas volt... Amúgy lehet már feltették ezt a kérdést, de Konan apjának honnan jött Peinre az a jelző hogy Danett Duett? Oh, és mivel ritkán vagyok gép előtt, nem valószínű hogy idén írok, Boldog Karácsonyt, és Sikerekben Gazdag Újévet. Zetsu-Senpai
|
|
|
Naplózva
|
Vénusz-légycsapója Your Nightmare! A rémálmod!
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5262 Dátum: 10 dec 14, 21:02:18 » |
|
Sok okosat nem tudok mondani... Kissé gyenge résznek érzem, a Peinek tánca és Hebi-s barmok-Suigetsu bejött, és Mézga Géza is megmosolyogtatott, de igazából kb semmi más...lehet érte megkövezni, vagy amit ilyenkor szokás. :)) Most éreztem először úgy, hogy nem is kell kb 35 résznél több...az is hol van még, de kicsit már most erőltetettnek éreztem a részt (ez persze gondolom közel sincs így). Vagy lehet mondani a szokásosat, hogy "nem értettem meg a érsz mondanivalóját, estébé", talán így van...nem tudom. :D Itachi és Kisame gondolom ott annál a titkos Uchiha akárminél vannak, ahol összefutnak a Hebivel. Már ha ebben a mangát fogja követni a cselekmény. Avagy lehet, hogy a jinchuurikivel úton vannak a többi akatsukis felé. Kiderül... . A rajzolás természetesen hatalmas pozitívum, de gondolom ezt említenem sem kell, magától értetődő dolog. Egybevetve, a megszokottnál gyengébbnek éreztem a részt, ebben a "körben" a Hebi-s barmok epizód sokkal jobban szórakoztatott, mint az EAÉ... (most először) ...megesik... És megint tudom, hogy akartam mondani még valamit, de nem bír eszembe jutni, így azzal most nem terhelem az olvasót. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meszes
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5263 Dátum: 10 dec 14, 21:03:55 » |
|
Suigetsu-t néztem is..ilyen vastagon rajzolnád?! Ja várjál nem is a tiéd..xDD Nagy rész volt..főleg a vége..
|
|
|
Naplózva
|
"Nem igazi ember aki életében nem hazudott,, puskázott vagy kapott 1-est"
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5264 Dátum: 10 dec 14, 21:07:56 » |
|
Dani amúgy miért nem akarod hogy hosszab legyen a rész ha ennyi cuccot el kell dobnod a idokorlátod miatt amit úgy se tudunk hogy mennyi?
A válasz egyszerű. A Movie Maker egy gyenge program. xD Egyébként nem dobok el szinte semmit, mindössze elhalasztom őket. Érdekes az emberi lény. Krieg, akitől általában pozitív visszajelzéseket szoktam kapni a sorozattal kapcsolatban, pont egy olyan epizódot tart gyengének, amit például én az egyik személyes kedvencemmé tituláltam. Persze, ezzel nem akarlak bántani, Krieg, sőt semmi egyéb. Csak egyszerűen elgondolkoztat, hogy mennyire különböznek az emberek.^^ Egyébként Itachi és Kisame ügyre pont előtted néhány hsz-szel válaszoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|