Akkor majd én írok kiritkát!
Az Első rész óta most ez tetszett a legkevésbé.
Először is nem tudom mostantól hogyan fogod megoldani Yahikot beszéd nélkül. Az biztos hogy Pein hiánya jócskán le fogja vinni a sorozat minőségét (legalábbis az én szememben), ugyanis Ő volt eddig az irányító karakter, aki megmutatta a többieknek az utat. Már csak azt várom, hogy rájöjjenek a turpisságra, és káosz uralkodjon el a maradék tagok között.
Egész ügyes volt Nagato és Pein kapcsolatának megoldása. A megvalósítás okos volt, de annyira nem volt például vicces, hogy Zenére mozognak. Jobban tetszett volna például, ha Nagato antennaként próbálja tartani különböző pózokban, hogy bonyolult mozdulatsor után Pein végre megszólaljon (száj és hangszálak mozgatásával). Ez persze csak az én fantáziám.
Igazából voltak benne nagyon jó poénok is, de én sajnos aligha 1-2-n nevettem annyira levert voltam a szomorú haláljelenet után.
Tobi szálának ilyesfajta (ideiglenes) lezárása túl gyors volt. Remélem még lesz egy kis hatalmi harc Nagato és Konannel a későbbiekben. Mézga Géza hajzat ütött, ettől függetlenül.
A slusszpoén nagyon felkavaró volt számomra, főleg azért mert eredetiben Konan nem tudja eldönteni a dolgot, a sorozat eddigi eseményei után meg nem valami hihető, hogy csakúgy Yahikoról Nagatora vált. Nem tudom elképzelni se ezután hogyan lesz tovább, ezért várom nagyon a következő rész.
Az animáció továbbra is nagyon jó. Mostmár a legapróbbmozdulat is megvan rajzolva, gratula hozzá, Viccek terén is hoztad a formádat, csak mivel az eddigiekkel ellentétben a szomorú/epic rész az elején volt, az én kedvemet sikeresen lelohasztotta. Szinkron terén is minden okés volt kivéve Juugo első mondata xD Konan szülei is hozták a formájukat, már nagyon akartam őket újra látni
Tetszett nagyon hogy az elején Dragon Ball zene volt, és egyre több külső effektet használsz. Például Zetsu lemezlovagságát nagyon jól összehoztad
Pein halála és Konan döntése nagyon ledöbbentett, és kíváncsi vagyok hogyan tovább, elvégre ez volt az eddigi legnagyobb fordulat a sorozatban.
Tobi és Sasuke szálának pedig különös figyelmez szentelek
Most ez tűnik a legérdekesebbnek.
Hogy hol van Kisame és Itachi?
Nos, Itachi vs. Sasukét érzek a levegőben
Jó epizód volt, de kivételesen nem élveztem. Természetesen ez nem csorbította a sorozatot semmivel, csak most már minden eddiginél Sokkalta komolyabb hangnemet ütött meg.
Matten voltam. További sok szerencsét a sorozathoz