Hidannak igaza volt a rész végén, csak szerintem ez a rész olyanra sikerült, hogy annak tetszik, aki a Kakuzu féle személyiségbe tartozik. Lehet, hogy nincs igazam, hogy nem röhögk egy nefürgyélen 3 év után is vagy a bikicsunájon alapból nem, de legalább tudok négy szót írni és felmerem vállalni a véleményem nem csak nyalni a seggeket. Bár nem látok Dani fejébe de lehet, hogy ezzel tükröt is akart tartani egyesek elé.
Kazekage sama, ezzel a hsz-szel egyszerűen elnyerted a tiszteletemet.
És örülök, hogy véégre valaki átlátott a szitán. Mondoconon is a legtöbben a "bikicsunájokon" röhögtek.-.-"
Krieg most dani védelmére szálok
tudod van olyan hogy tájszólás. azt ha jól emlékszem a tavaji magyarórára a dunántúli rész az "i" képzős éshát Dani Veszprémnél lakik (ami erősen Dunántúl) lehet ezért van benne
Hát ezzel pont, hogy lealáztál, nem megvédtél.xD Az egyszerű elírás volt a feliratban.
Mellesleg a veszprémiek tájszólása semmi a budapestiekhez képest. Példa rá a 19. részben Konan anyjától.
Sztem meg az hogy akinek Dani elküldte( én ) és aki megvágta rá a sípolást konra mialatt Dani nála volt (én ) az felrakta youtube ra ( én ) és nem publikusra volt állítva majd megbeszélte Danival, hogy ha lement konon ( én ) akkor majd átállítja publikusra ( én ). Ja és nem tudott róla ( én ), hogy még Dani nem küldte el naruto-kunnak, aztán este 9 kor hívta fel dani (engem), hogy küldjem el a naruto-kunnak hogy még ma kinn legyen. Az illető pedig elküldte kb 10 körül Chakra-nak. Aztán, hogy itt mikor lesz kinn azt már nem tom. ( plusz aki elintézte Dani nak, hogy a premier mondocon on legyen ( én ), az ennyit megengedhet magának ( én ).) :p
Duuurván egocentrikus egy hozzászólás, de igaz.
Viszont a megegyezés úgy szólt, hogy szombat
este, és
nem délben kerül publikálásra a 24. epizód youtube-on.