|
evernight
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2371 Dátum: 09 dec 07, 23:48:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"a lehetetlen egy tévhit, semmi több"
|
|
|
Shika-mamma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2372 Dátum: 09 dec 08, 07:05:55 » |
|
Danit nem kell seggen billegetni, szerintem neki ez az egész olyan mint dohányosnak a cigaretta. NEM BÍR NÉLKÜLE ÉLNI! Előre meg hiába kérdezgettek tőle, nem árulja el sosem a terveit. Azonban valószínüleg lesz benne egy két csavar. Sasorit én is sajnálom. Kakuzu és Hidan lenne a következő a Naruto-sorozat szerint!!!! Nélkülük mi lenne/lesz az EAÉ-val??!
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Egy műnek a való értékét csak maga a mű mondhatja el, mások csak beszélhetnek róla.\\\" Egry József
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2373 Dátum: 09 dec 08, 12:57:05 » |
|
Nem hiszem, hogy Dant-C kiiktatná a szereplőket Max akkor ha be akarja fejezni a sorozatot és így szép lassan leöldösi az akatsukit. De ha tényleg nem bír nélküle élni akkor kétlem Sőt hogy őszinte legyek én abban se vagyok biztos hogy Sasori hulla marad. Még lenne is rá 1-2 magyarázatom hogy hogy maradhatna életben De ki tudja
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2374 Dátum: 09 dec 08, 14:09:02 » |
|
Legegyszerűbb esetben ő is visszajön szellemként, mint Leoék, azt' kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2375 Dátum: 09 dec 08, 16:19:16 » |
|
Legegyszerűbb esetben ő is visszajön szellemként, mint Leoék, azt' kész.
de akkor majd előbb-utóbb fel fognak bukanni a szellem írtok. Dant-C nek meg jó pihizést.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 08, 16:20:48 írta Pachenko »
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2376 Dátum: 09 dec 08, 18:25:09 » |
|
Szerintem biztosan arra célzott azzal az üzenettel,hogy idén már nem kezd neki egy új részhez,és csak jövőre kezdi el a szerkesztését.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2377 Dátum: 09 dec 08, 18:30:38 » |
|
Szerintem lényegtelen,Dani nagyot alkotott a Filmmel,hagyjuk pihenni
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #2378 Dátum: 09 dec 08, 21:26:17 » |
|
Szerintem lényegtelen,Dani nagyot alkotott a Filmmel,hagyjuk pihenni Ez egy nagyon okos mondat/gondolat. Danit most hagyjuk pihenni erre az évre, addig maratonoljatok.Ennyi :-) És még egy gondolat igy a végére, szerintem valami Legegyszerűbb esetben ő is visszajön szellemként, mint Leoék, azt' kész.
Ezen a véleményen vagyok én is. meg lenne oldva! Vagy a szelleme vissza jön Kakuzu meg oda adja az egyik szivét (ugy is sok van neki) vagy varr neki egy uj testet vagy mit tom' én xD Ez Dani dolga kitalálni ötleteket nem adok. Dani Békés Csendes Pihenésben teljes Mi?!? Kulást (After) És Karácsonyt kívánok Néked És aki köt annak meg azt mondom hogy Gyere ki a légyre megmutatom mitől döglik a hó! Hosszu üzi lett xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vitli
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2379 Dátum: 09 dec 09, 09:36:29 » |
|
Hát ez aztáán.... állati lett!!! Csodálatos, igényes munka, pont úgy jó ahogy van! Nagyon el lett találva benne minden, a szereplők dinamikája mintha teljesen egy külön anime lenne, ennél több mozgásra nincs is szükség, minden benne van ami kell, abban a "pár" képben. Kedvenc, mikor Kisame bemutatja Itachinak azt a csajt tökéletes ötlet volt szerintem. Sasorira visszatérve, szerintem mivel úgy is ott van neki az a sok bábja, még szellemként is beköltözhet az egyikbe, bár lehet nem olyan lenne mint azelőtt. Ez csak egy ötlet, megosztottam, de gondolom, hogy Dant-C művészúrnak már a fejében van minden, szóval már úgyis tudja, hogy oldja meg. OFF: igaz még egy kicsit messze vannak az ünnepek (szerencsére) de én is kellemes időtöltést kívánok mindenkinek az ünnepekre, az egyetemistáknak meg kitartást a vizsgákhoz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 09, 09:43:59 írta Vitli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2380 Dátum: 09 dec 09, 16:03:46 » |
|
Sasorira visszatérve, szerintem mivel úgy is ott van neki az a sok bábja, még szellemként is beköltözhet az egyikbe,
ja. ( a biztonság kedvéért aki még nem látta a filmet.) majd beköltözik a Peller Mariannba. ha már azt mondta: "ő a világ legszexibb bábúja."
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 09, 16:05:22 írta Pachenko »
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2381 Dátum: 09 dec 09, 16:08:45 » |
|
Az a film-végi üzenet arra utalt, hogy karácsony táján jelenik meg az új rész?^^ Ha így van, nem is kell olyan sokat várni Nem szerintem arra gondolt, hogy addig hagyjuk pihenni meg ünnepelni, és csak utána tér vissza dolgozni a sorozaton. Elvégre Ő is csak azért csinálja még mindig mert élvezi. De a pihenés neki is kijár. Én adnék neki szünetet még legalább Szilveszterig. Szerintem ebben az évben már megtett minden tőle telhetőt
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #2382 Dátum: 09 dec 09, 19:35:04 » |
|
Az a film-végi üzenet arra utalt, hogy karácsony táján jelenik meg az új rész?^^ Ha így van, nem is kell olyan sokat várni Nem szerintem arra gondolt, hogy addig hagyjuk pihenni meg ünnepelni, és csak utána tér vissza dolgozni a sorozaton. Elvégre Ő is csak azért csinálja még mindig mert élvezi. De a pihenés neki is kijár. Én adnék neki szünetet még legalább Szilveszterig. Szerintem ebben az évben már megtett minden tőle telhetőt Természetesen kijár neki a pihenés, bőven, nem is siettetni akarom, csak átjárt az agyamon az a gondolat Most jut eszembe, nemsoká első évfordulója lesz az EAÉ bemutatásának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
QfutabaQ
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2383 Dátum: 09 dec 10, 16:07:38 » |
|
Üdv. Fórum téren újoncként jelentkezem, QfutabaQ vagyok. Nos már pénteken letöltöttem, de még nem volt érkezésem a készítőkkel illetve a rajongókkal megismertetni a véleményemet. Ami késik nem múlik. Én nem tűröm a káromkodást. Utálom azokat paródiákat amik úgy akarnak viccesek lenni, hogy agyba-főbe alpári módon beszélnek benne. (azzal tisztában, vagyok hogy ez a beszédstílus hozzátartozik Hidan karakteréhez) És ebbe ment a káromkodás, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, de... ESZMÉLETLEN VOLT! 47 percen keresztűl szakadtam. Mert, habár volt benne dögivel, nem kemény trágárkodásokkal akart nevettetni. Nem nagyon tudok pontoson időpontot meghatározni, mikor is fejeltem be a klaviatúrát, de feltehetőleg Falcor megjelenésénél történt a baleset. Talán a "Végtelen Történet" életem első filmje, habár csak halvány képként sejlik fel a memóriámba. Az egér pedig akkor repedt be, amikor megjelent Frank. A történet során jobbnál-jobb helyzetek váltották egymást. Remek jellem komikum, jól eltalált hangefektek és hangszín váltások. Mivel a korábbi epizódokat jóval régebben láttam így az újdonság erejével hatott rám. Tehát minden elismerésem Daninak. A rajzolás remek, a hangok is, és a zenék is tökéletesen el lettek találva. Röviden: Egy élmény volt. (bocsánat a hösszúságért, de gondoltam, ha már írok adjam meg a módját.)
|
|
|
Naplózva
|
Mezamero! Yasei love 4ever.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #2384 Dátum: 09 dec 10, 19:03:36 » |
|
Igen, nekem is tetszik, hogy az EAÉ-ben a poénok alapja nem a káromkodás...nyilván hozzátartozik, de pont annyira, ami jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|