Néhányan azt írták, hogy annyira tetszett nekik az 1AÉ, hogy hajlandók eltanulni a karakterektől pár hülyeséget, főleg a beszólásokat. Én a helyetekben nem tenném, LOL!
Ha pl. ezt mondanám: "Húzz el a nutellás pampersbe!" Akkor mindenki így nézne rám:
O_O "Ez új magyar mondás? És ezt én találtam ki? Honnan tanultad?"
És akkor talán elmenne az étvágyuk!
Emellett én ezt nem szívesen használnám ezt a mondást a Carte'd'Or-os csokikiállítás miatt, mert egy hülyegyerek pelenkában és pólóban ugrabugrált a csokikóstolók között. Ő maga is csokit majszolt és tök maszatos lett a pofája; a csokikrémes kezét a pelenkájára kente... Na tudjátok, hogy ez milyen.
Sőt, fel akart mászni egy kanapéra, de az anyja elkapta időben. Ha azt is összemaszatolta volna...
(Chakra, moderátorok, bocs az off-ért)Egyébként ti észrevettétek, hogy Zetsu a vicces helyzetekben komoly tud lenni?
Szerintem Zetsu nagyon jól el lett találva az eredeti után. Bár olyan érzésem van, hogy sokszor elzárja magát a külvilágtól, mert túl gyakran csukja be a "gallérját". A bijuu szívásos részben pl. amikor elkezdett táncolni a zene hatására, akkor már nem lehetett látni az arcát.
Kíváncsi lennék a véleményetekre