Sziasztok!
Leszögezném elsőre,hogy senkit nem akarok megsérteni,mert sokan vagytok igy "fiatalok" akik átgondolás nélkül irnak választ és az baromság^^
Eddig nézegettem a fórumot,de ezért az egy hszért bereggeltem..mivel nagyon feszgetik egyesek ezt a koppintás dolgot,olyan mint a pofonos láda ~ a fagyi visszanyal...
Mind a 2 "művel" meg vagyok elégedve,csak annyi kritizálni valóm lenne Dani munkájában igazán nem is kritika csak nekem van ilyen hülye fejem,hogy a poénok nekem nem jönnek át (80%-a)
pl az az egy dolog tetszik ahogy ábrázolod a fejeket.
Első jó pár rész után ezek igy kezdenek eltűnni,pedig voltak jó pár ilyen jelenetek ;P
A poénokat csak azért nem jön át,mert várható több szituban,hogy mi fog történni,"konan kakuzuként szép vagyok?"
csak egy példa a jó pár ilyen humorból...Dani munkájával személy szerint ennyi a problémám
Bár nehéz eset vagyok mivel a környezetem szerint vicces fiúka vagyok és nehéz megnevetettni
(Shoder klubott is fapofával nézem végig)
Csak azt nem értem,hogy miért kell hasonlítgatni jobbra balra ez miért jobb az miért jobb
azért jó mert aki csinálja annak van egy kis érzéke hozzá!
Nekem csak ennyi lenne a véleménye Dani munkájáról!
Félre értés ne essék,felne lázadjon a fél forumozó bagázs h mit képzelek,stb...
igazán kritikának se szántam csak 20évesen az ilyen poénokon nem tudok nagyokat nevetni:)
De a fejek amiket vágnak rendszerint feldobja a labdát;P
Na puszi a közönségnek.
Ja és Dani sok sikert a továbbiakban nagy súlyt kaptál magadra,össze ne törj
gl & hf