Davinn
Újonc
Nem elérhető
A Kirigakure-i rosszfiú :)
|
|
« Válasz #1680 Dátum: 09 aug 05, 12:22:21 » |
|
Na igen, erről kell végre beszélni nem erről a koppingatós hülyeségről Engem az a szám érdekelne, ami a 11. epizódban megy, amikoris Konan megkapja Nagató távirányítóját és kitör belőle Konan a barbár xD Vki ha megírná nagyon szépen megköszönném. Tuti hogy valahol már hallottam pedig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #1681 Dátum: 09 aug 05, 14:15:01 » |
|
valaki tudja, miért pont az a címe a két legújabb résznek?? lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #1682 Dátum: 09 aug 05, 14:18:20 » |
|
A két legújabbnak? a 15 és 16? a 15. volt ugyebár a Bere az azért mert mikor összecserélődteka lelkek az volt a csere.. és ez a foyltatása, h Csere-Bere ergó hogy vissza kapták a lelküket. a mostani a 8 méter meg hát, Eminem - 8 mérföldje ebből már érthető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #1683 Dátum: 09 aug 05, 14:21:35 » |
|
vajon a 17. rész és a film miről fog szólni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1684 Dátum: 09 aug 05, 14:36:47 » |
|
F. D. azt írta, hogy a film lesz az átmenet a normál Naruto és a shippuden közt, a 17. részről tudtommal semmit se írt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1685 Dátum: 09 aug 05, 14:46:36 » |
|
Na igen, erről kell végre beszélni nem erről a koppingatós hülyeségről Engem az a szám érdekelne, ami a 11. epizódban megy, amikoris Konan megkapja Nagató távirányítóját és kitör belőle Konan a barbár xD Vki ha megírná nagyon szépen megköszönném. Tuti hogy valahol már hallottam pedig A zene címe: Crazy Town - Butterfly
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1686 Dátum: 09 aug 05, 15:18:18 » |
|
Bocs ha így 1 kicsit offolok de ezt most muszály leírnom:D Dani! nem szeretnétek talán a bleachből is 1 hasonló szintü fanfictiont csinálni? az ütne még! Egy Espada Élete am rohadt jó lett...mint az eddigi összes rész!:) //bocs ha offoltam srácok// Dani személyes bevallása szerint nem ismeri annyira a Bleach világát hogy egy ilyet elkészítsen. A mozifilmre nagyon kíváncsi leszek, mit fog Dani benne művelni 80 percen át. Érik egyébként szerintem EAÉ Filmzene album kiadás is.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Ilia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Filler-imádó
|
|
« Válasz #1687 Dátum: 09 aug 05, 15:58:47 » |
|
Leírni, hogy miről szól? xDD Az érdekes lenne.. Nekem legjobban a rappben a ''mondani, mondani, mondd Dani'' rész tetszik legjobban.. Na nem a kép miatt .. xD Bár az is nagy ötlet volt..
Na mondjuk ezt is nehéz lenne le angolosítani.. Ha csak Dani nem lesz hirtelen Ella.. Mert akkor lehetne '' tell, tell t Ella '' x'DDDD
Szerintem még ezt a poént a legegyszerűbb lefordítani, az egész szövegből,valahogy így képzelem el(talán kicsit erőltetetett,de szerintem érthető); "If you got some problem just say it than,say it than, say it Dan! Nekem, amúgy az a kedvenc részem az új részbe, ahogy Zetsu testében visszacserélődnek a lelkek.: "Yoropiko,megvakarnád a vállam?
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! "A szellemes visszavágás olyasvalami, ami huszonnégy órával később jut az ember eszébe."/Mark Twain/ "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." "A kreativitás titka, hogy jól tudod leplezni a forrásaidat."/Albert Einstein/
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #1688 Dátum: 09 aug 05, 15:58:55 » |
|
Most olvastam, hogy vki elkészítette kisame pizzáját, és azt írta finom csak odatapad a szájpadlásra a nagyrészeXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Davinn
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1689 Dátum: 09 aug 05, 16:02:45 » |
|
Köszi adaz Fúj Kisame pizzáját? Mind1 legalább azon a feltétek nem a gyerekkori barátaink Az a poén is nagyot szólt + amikor megkóstolta Nagato pizzáját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1690 Dátum: 09 aug 05, 16:03:04 » |
|
xD én most meghallgattam kb 5x és közben tanulom a szövegét xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Davinn
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1691 Dátum: 09 aug 05, 16:17:47 » |
|
Jah és érdekelne még 1 szám Most nem ugrik be melyik részben van, amikor Sasori átmegy a buliba a sütigyár melletti házba és keresi Zetsut, és megtalálja őt a szobában ahol "nasizik" kicsit. Melyik az a zene ami az alatt megy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1692 Dátum: 09 aug 05, 17:20:12 » |
|
és miért repül mindig az az újság vagy mi az már mindig Kisame arcába? Ne legyek cápa ha én ezt szárazon hagyom:D Mondani mond Dani:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1693 Dátum: 09 aug 05, 18:20:27 » |
|
Istenem, ahogy kakairuRULEZ mondta, itt tényleg elszabadult a Pokol! A moderátor helyében már rég szííjjeeerobbantottam volna a topicot. Légyszíves, tanuljátok már meg a Visszaolvasás no jutsut! Még egy Akadémiai tanulónak is piskóta. Minden egyes oldalon ugyanazok a kérdések, és válaszok szerepelnek. Az Egy ninja életéről: Nem az volt a célom a megemlítésével, hogy minél jobban sárba tiporjátok az alkotóját. Csak szerettem volna egyfajta párhuzamot felállítani vele Omni' és az én sorozatom között. Amihez az ENÉ tökéletes példa volt. Eleget kapott már szegény srác, ennyi elég lesz. (Bár most már szerencsére elpunnyadt ez a téma.) Selorin: Kakuzu az egyik legnagyobb kedvencem, szóval azért ilyen "nagy arc". Akkor mondjuk sírva végig tudnék gurulni a lépcsőn fel és le is, ha tévesen KakuzO-nak írják. Könyörgöm, ő KakuzU!x'D
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Chizu-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1694 Dátum: 09 aug 05, 18:45:16 » |
|
Szia Dani, ez a rész is nagyon jó volt!!! "Ez a hülye még nem tudja kit terorizál a mikulás" XDD Ezen gurultam a röhögéstőlXD És az a zene ami a végén volt, az nagyon tetszett, még meg is tanultam Mellesleg tök helyes vagy U.I.: Jó pihenést és nyaralást^^
|
|
|
Naplózva
|
"Naruto- Hé, Sasuke! Te nagyon perverz módon csinálod a dolgokat. Sasuke:- HAH?! Naruto:- Hát úgy értem...a mozdulataid, és az ahogy megérinted a dolgokat sexik. Úgyhogy...Ma tilos megérintened! Sasuke:- És mégis, hogy a fenébe jutottál erre az eredményre?! Naruto:- Csa...csa...csak mert! Folyton rámmászol, anélkül, hogy törödnél a küldetéseimmel! Nehéz nekem tudod?! Mikor hozzám érsz, az olyan...mintha minden kiröppene a fejemből..." SASUNARU4EVER! :3
|
|
|
|