swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #765 Dátum: 09 ápr 13, 14:28:06 » |
|
Húú ember mit ne mondjak ! Nekem a vége tetszett a legjobban, kicsit sejtetös volt hogy kakuzu van a háttérbenXD. Mi történt a többiekkel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #766 Dátum: 09 ápr 13, 14:30:07 » |
|
Ez tényleg jó kérdés, én ezen nem is gondolkodtam . Most vagy én vagyok "ész, hová mész?"-állapotban, vagy nagyon okos vagy, swadawa, mert ha ez nem elég, én nem is gondoltam volna Kakuzura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PiFi
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #767 Dátum: 09 ápr 13, 14:43:18 » |
|
Dani nálam új namber van van az egy akatsukis részei közt ... hü +levegőt vesz+ háháháh... Nagyon állat volt 'Na ugye hogy veloci raptor' nagyon király ... MOst már biztos hogy szava járásom lesz hogy "mi a mizo?" (már ha megengeded és nem védeted még le). egy szó mint száz csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
\"A jó döntések tapasztalatból jönnek, az pedig rossz döntésekből."\
|
|
|
Gaara zolas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #768 Dátum: 09 ápr 13, 14:51:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #769 Dátum: 09 ápr 13, 15:23:38 » |
|
PiFi: Csak nyugodtan.. Haton: Legalább most már nem fog senki belekötni, hogy mindig csak Deidara van szivatva.^^ Belnir: Nem benned van a hiba. Természetesen mindenkinek más az ízlése humor téren.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #770 Dátum: 09 ápr 13, 15:37:45 » |
|
A legkeményebb rész mondjuk az volt amikor "megpróbálták" megmenteni Itachit. Szegény
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #771 Dátum: 09 ápr 13, 15:40:55 » |
|
Hű! az anyját! Tudtam, hogy ma fog jönni az új rész! Dant-C mindig hétfőn rakja fel az új részeket Ez a rész is nagyon bejött! A szörny állati jóra sikerült! Rögtön, tudtam, ki az... Gaara zolas: Nagato tiszta Transformers ---> Made in China "Te meg mi a retekért ficegsz itt ilyen későn?" Ez retekjó volt! Zetsu pizsamája nálam bejött, asszem, olyat kéne majd gyártani és az Aranypók üzletekben eladni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #772 Dátum: 09 ápr 13, 15:43:30 » |
|
Ezt BE KELL TILTATNI ez a röhögtetés gyerekek anyámék berontottak és nem tudták mi a bajom Dant-C te neked CSILAAGKÉPET KELL ÁÁLITANI ez nagyon állat ISTEN KIRÁLY
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #773 Dátum: 09 ápr 13, 15:57:22 » |
|
najóénfeladom O.O próbáltam röhögés nélkül végignézni. o.O" hát, mondanom sem kell, hogy nem ment. XDD Kisame megmenti Itachit... x"DDD Hidan szaporodni akar. xDD "A pénztárcám! O_O" xDD Nagato meg... piff. xD *még mindig röhög* *átszólnak a szomszéd helyiségből, hogy kusslegyen*
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #774 Dátum: 09 ápr 13, 16:02:15 » |
|
Ez a rész ÁLLATI volt , nagyon bejött, szétröhögtem az agyam Nagato Transformers style-ja meg egyenes falhoz csapot (pozitív értelemben) Remélem nem fogysz ki az ilyen remek ötletekből és poénokból. Csak így tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #775 Dátum: 09 ápr 13, 16:38:58 » |
|
Állati rész, nagyon jóóóó És tényleg mi történt az emberekkel, vagy csak Kakuzu alva járva(Ugye Kakuzu alva járt?? ) ellopta a pénzüket és békén hagyta őket? Jah és mi az a 66. parancs? (bár gondolom valami STAR WARS-os) (Please majd válaszolj )
Nagyon bejött Kisame szendvicse és Itachi megmentés, Made in Chinas Transformers Style Nagatonál xD ez kész...xD,de az egész jó volt. Hidan nem nagyon feszengett mikor Konan segítségével kellett volna benépesíteni a földet :DxDxD
Jah és láttam nem érdekelt, hogy Nagatonak elvileg piros a haja, de feketén téll jobb,jah és jó hogy bekerült az openingbe
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 13, 16:39:34 írta pintermate »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #776 Dátum: 09 ápr 13, 16:49:37 » |
|
66-os parancs: Jedik likvidálása, de lényegtelen. De érdekel, csakhogy amikor kiderült, hogy vörös, már szinte kész volt az epizód. Amúgy Kakuzu miután elvette Hidan pénztárcáját, épp felkelt a nap...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hateshi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #777 Dátum: 09 ápr 13, 16:53:33 » |
|
Jaj nagyon jó rész volt. Itachi "megmentése" nagyon ütött X3 17-ig számol... Aztán meg amikor visszajön Itachi, Kisame visszalöki Grat Dant-C!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető