kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #750 Dátum: 09 ápr 02, 13:10:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #751 Dátum: 09 ápr 02, 14:02:33 » |
|
Lol nekem már meg sem kel nézni, elég ha hallom hogy 1 Akatsukis élete, már fulladok a röhögéstől 1ik barátnőmmel aki szintén Naru-fan 1folytában csak a poénokat idézgetjük xDxD Íííí nagyon várom már a kövi részt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #752 Dátum: 09 ápr 02, 14:33:25 » |
|
Áh, Haton, nem igaz hogy nem tudok áthúzni a spoilereket vagy valami! Pedig már végre nagy nehezen leszoktam róluk. Amúgy gondoltam, hogy Nagato haja úgyse fekete lesz, és nem lesz ezzel semmi gáz.^^ Jah és Mr. Brown: Kakuzu becézve (a cenzúra kedvéért xD) kakairuRULEZ: http://www.youtube.com/watch?v=2c4L4CPfQY8&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #753 Dátum: 09 ápr 02, 15:43:11 » |
|
Baj van, baj van!!!!
Nagato haja nem fekete, hanem VÖRÖS! (Manga-Spoiler Képek!)
Mi lesz így, Dante-c? Hogy fog szegény ebből kimászni? hiszen az "Egy Akatsukis Élete" 11-ik részében véletlenül fekete Nagato haja, s remélem azért szánsz neki még sokk szerepet a sorozatodban.
Igen, baj van, és a nevét is tudjuk... -.- És akkor mi van ha más színű a haja...? Így járt. Dant-C érti a dolgát. És a EAÉ önálló mű. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 02, 15:44:16 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Vitli
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #755 Dátum: 09 ápr 07, 19:02:56 » |
|
Elég kihalt lett a fórum mióta az utolsó részt is a végletekig kibeszélték , igaz még biztos lehetne mit mondani róla, és csupa jót. Gondolom akik kedvelik a részeket, nem tudnak betelni egy ilyen remekművel. Ez az utolsó tényleg ütött. Lassan biztos jön a legújabb, és már tágra nyílt szemekkel várjuk, mivel rukkolsz elő Dant-C ismét. Én személy szerint mindennap felnézek vagy 3x-4x az oldalra és a fórumra is, hogy hátha megjelent már a következő, lehet hogy függőséget okozott már az EAÉ . Meg jó olvasgatni a kommenteket is, ha újakat talál az ember, ezért szúrta kicsit a szemem, hogy már nem ír mostanában senki. Ha bejön az új rész, biztos ismét kommentek tömkelege lesz itt, amit majd győzzünk elolvasni. Szép napot mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #756 Dátum: 09 ápr 07, 19:19:27 » |
|
Nyílván nem lehet egy részről a végtelenségig beszélni, csak nevetni rajta Érdekes visszanézni a korábbi részeket, főleg az első kettőt, mert ott még egész más a grafika, úgyhogy amíg nincs új rész mindenki nézze régieket, hátha találnak benne valami érdekességet, vagy bakit. Tiszta jó móka * És a kedvencem még mindig a 4. rész, amikor Itachiék elmennek Narutoért, az felülmúlhatatlan (eddig) .
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #757 Dátum: 09 ápr 10, 16:41:30 » |
|
És a kedvencem még mindig a 4. rész, amikor Itachiék elmennek Narutoért, az felülmúlhatatlan (eddig) .
Nekem is bejött az a rész. Nekem a 4, 5, 8, 10 és 11 részel jönnek be. Nagato rohadt viccesre sikerült - szegény pára lépje.
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #758 Dátum: 09 ápr 12, 19:01:27 » |
|
Lesz amikor lesz, ez van. Bár én reménykedem abban, hogy holnap talán kijön mint húsvéti különkiadás De nem valószínő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #759 Dátum: 09 ápr 12, 23:00:47 » |
|
lehet nekem van régimódi humorom de nekem a egy akatsukis élete nem jött be, bennem lehet a hiba ^^'
|
|
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #760 Dátum: 09 ápr 12, 23:18:00 » |
|
szerintem biztos benned van a hiba úgy hogy azonnal fordulj orvoshoz a viccet fére téve nem mindenkinek jöhetbe minden remélem hamarosan lesz új rész, szeretnék röhögni egy jót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hateshi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #761 Dátum: 09 ápr 13, 12:33:41 » |
|
Hát oltári egy sorozat. A 4. rész eddig a kedvencem. Pein bejelenti, hogy elpusztítják a világot, a számlák miatt. Meg a Pikachu ... x3 Nagy találkozás: Itachi és Sasuke... Az a rész nagyon ütött. Persze a többi is nagyon jó, bár nekem a Húsleveses nem annyira jött be, de kellett egy Tobi-s rész is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #762 Dátum: 09 ápr 13, 13:46:44 » |
|
Felkerült a 12. rész >>KATT IDE<<! Kösz, Dant-C! ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #763 Dátum: 09 ápr 13, 14:10:36 » |
|
Ez tiszta jó rész volt! És látom Nagato is bekerült a csoportképbe. Kicsit scoobydoo beütése volt a résznek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #764 Dátum: 09 ápr 13, 14:20:36 » |
|
Uhh, ez a rész... XDXD Nekem eddig ez volt a legjobb!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|