wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #735 Dátum: 09 márc 29, 21:21:44 » |
|
A mostani rész.... nagyon jó volt röhögtem mint Woody Woodpecker
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #736 Dátum: 09 márc 31, 12:41:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #737 Dátum: 09 márc 31, 15:58:33 » |
|
Tényleg, én is megnéztem :D Poén
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #738 Dátum: 09 ápr 01, 19:11:33 » |
|
LOL, tényleg, de nekem a legjobban még mindig az tetszik, hogy az ajtók, szekrények kinyitásakor ott a "nyik" hang. Meg hát ezek az effekthangok, ezek a legjobbak
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
KOBRA
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #739 Dátum: 09 ápr 01, 19:34:39 » |
|
én csak anyit kérdeznék hogy az erotikus jelenetnél amikor konan az ágyhoz vágja peint akk a zenének ami megy mi a címe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #740 Dátum: 09 ápr 01, 19:44:37 » |
|
a görögistentestalkat se semmi --->I like to fuck every day,every night I like to fuck when it's wrong when it's rightXD de a legtutibb rész az egészben amikor "Imádom ha előtör belőled Konan a barbár" vagy az "egész este ragaszthatod a papírjaimat" egyszerűen zseniális:D habár a féltégla meg az eper nem esett le, vagyis talán. RÁZD A SEGGED BÉB' FALUVEZETŐ LETT PEIN
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #741 Dátum: 09 ápr 01, 19:48:57 » |
|
KOBRA: Ha jól tudom, az is a Crazy Town-tól a Butterfly (Come my lady). Ha nem, akkor sorry, valaki majd kijavít. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #742 Dátum: 09 ápr 01, 20:17:45 » |
|
Igen a Crazy Towntól a butterfly, de ezt ha előre olvastál volna megtalálhattad volna
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #743 Dátum: 09 ápr 02, 08:15:44 » |
|
Tegnap a barátnőmmel végigröhögtünk az eddig megjelent epizódokat Egypár kérdésem lenne: -6. részben Hidan mondja SonGokunak, hogy: Hát engem a ruhád alapján inkább McHammerre emlékeztetsz... Szal, a McHammer nálam nem rémlik. Kicsoda ő? -11. részben Kisame Konannak egy Mr. Brown nevű személyt említett meg. Ez úgy hangzott, mintha valami sorozatról mesélt volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mako
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #744 Dátum: 09 ápr 02, 08:29:07 » |
|
-11. részben Kisame Konannak egy Mr. Brown nevű személyt említett meg. Ez úgy hangzott, mintha valami sorozatról mesélt volna...
hát tudod sztem az lett volna, hogy Mr. Brown, az ilyen barna dolog, ami nem távozott rendesen a wcből, röviden szar
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #745 Dátum: 09 ápr 02, 08:33:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #746 Dátum: 09 ápr 02, 09:53:51 » |
|
Én úgy tudom, hogy Mr. Brown az Kula bácsi a South Parkból. Szerintem rá gondolt Dani. Ha nem akkor javíts.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drnever
Újonc
Nem elérhető
jelentéktelen
|
|
« Válasz #747 Dátum: 09 ápr 02, 09:56:02 » |
|
mr. brown-nak lehet némi köze a reservoir dogs című klasszikushoz... de majd Dani biztos megmondja
|
|
|
Naplózva
|
nyuszika és róka kijöttek az erdőből. Nyuszika a tóhoz ért, a róka egy kicsit a villanyszereléshez
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #748 Dátum: 09 ápr 02, 10:54:37 » |
|
Baj van, baj van!!!!
Nagato haja nem fekete, hanem VÖRÖS! (Manga-Spoiler Képek!)
Mi lesz így, Dante-c? Hogy fog szegény ebből kimászni? hiszen az "Egy Akatsukis Élete" 11-ik részében véletlenül fekete Nagato haja, s remélem azért szánsz neki még sokk szerepet a sorozatodban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 02, 15:43:29 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #749 Dátum: 09 ápr 02, 11:30:29 » |
|
Azért ezt Dant majd biztos meg tudja oldani. Nem olyan nagy ügy, legfeljebb majd befesti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|