Phineas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 09 jan 14, 12:06:18 » |
|
A rajzok, a történet, és a poénok kívállóák, nem tudok kritikát találni bennük. Ha a szinkron egy kicsit több beleéléssel készülne, és ha jobb lenne a hangminőség akkor lazán überelné a Fun with Akatsukit. Így viszon csak 1 szinten van vele. Itt azok a jobbak, amiket már felsoroltam, a FWA-t pedig a szinkron teszi viccessé. Grat, nekem nagyon tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagytomi1997
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #166 Dátum: 09 jan 14, 13:41:54 » |
|
Én megnéztem az összeset, és már az első részre az volt a reakcióm, hogy az FWA sehol sincs ehhez képest. 1 szóval király!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kakashi Hatake sama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 09 jan 14, 20:41:04 » |
|
Ah ah ah remek ..... Egy vmit szereznék megkérdezni Dani-sama tól Öm mijen progikal készited a részeket ... tom hogy már kérdezték csak naon érdekelne szerintem elég sok emberkét a fórumon . Öm egyébként Kisame naon odaüt és Konannak is ari a hangja ^^ Sztem a visszaemlékezős rész a legjobb , főleg a Dei+Konan tánc ^^
|
|
|
Naplózva
|
Mi az EMO ?? Elmebeteg Magautáló Okoskodó
|
|
|
vellnerg
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #169 Dátum: 09 jan 14, 20:57:11 » |
|
Hát ez a rész...behalás xD főleg amikor a színjátszókörön válogatózott,és utána: "pedig olyan jól játszottam volna az istent" azt hittem meghalok xD meg amikor itachinak társat keresnek...hát az...kisame forevör
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #170 Dátum: 09 jan 14, 21:18:23 » |
|
Kakashi Hatake sama: Rajzolás: Paint. Videóba összeállítás: Windows Movie Maker. Plusz csinosításra szoktam használni még a Picasa2-t. ANiME FRE4K: Ezért készülnek a részek. Aysee: Szintén ahogy Chakra említette, az epizódok végére mindig berakok egy bakit a szinkronizálásból. Amik szinte mindig Konan röhögéseivel vannak tele. xD De például a 6. rész bakijában felfedezhető, hogy az epizód készítése alatt meg voltam fázva.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #171 Dátum: 09 jan 14, 21:34:04 » |
|
Mivel többen is elírták, hadd kötözködjek egy kicsit.^^ Az szerintem helyesen: "Bácckoj Bácckoj Béjbee!" Ha tévedtem, akkor bocsi. Moderátor: Nem dupla hsz, csak töröltem közüle.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 11:33:23 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #172 Dátum: 09 jan 14, 21:44:30 » |
|
Bacchikoi Bacchikoi... LOL! Deidarának a másik oldalon kellett volna táncolnia, nem? Végülis hasonlít egy kicsit Inóra Bár nem kell elkapkodni a kövi rész elkészítéséig, de arra gondoltam, parodizálhatná Dant-C a Gai-Kisame küzdelmet. Mer' Gai volt olyan hülye, hogy nem emlékezett Kisamére Biztos emlékeztek az aranyköpések topicban, hogy mit mondott Gai ennek a cápának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #173 Dátum: 09 jan 14, 21:47:44 » |
|
És ha még pontosabbak szeretnénk lenni akkor Bácskoj (ba cchi koi) vagyis nekem így tanította a cchi ejtését anno a japántanárnénim xDDe hogy ne legyek OFF: Grat a 7. részhez is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 14, 21:51:18 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #174 Dátum: 09 jan 14, 22:06:45 » |
|
Egyébként nekem az tetszik még a sorozatban, hogy nagyon sok egyéb flashképződménnyel ellentétben, ez a naruto világban térben és időben is elhelyezhető, köthető az egyes eseményekhez, így még bele is tudom képzelni az eredeti sorozatba. Ez nagyon jó pont szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 09 jan 15, 11:45:55 » |
|
Végre megnéztem mind a 7 részt szuper nagyon jó sokkal jobb mint a FWA
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 09 jan 15, 14:08:52 » |
|
Én is megnéztem mind a hét részt mert unatkoztam. Hát Kisame hangja olyan, mint valami terroristának vagy nem is tudom mihez lehetne hasonlítani. A legjobban viszont Itachi karaktere van megcsinálva szerintem. Meg úgy az egész olyan jól van megcsinálva, meg én úgyse tudnék ilyet csinálni szóval grat az egészhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MinimaxX
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 09 jan 15, 14:57:22 » |
|
Nagyon megfogott!!!! Te dani mester vagy!!!Itt basszus fizetnk is óránkent jönne egy !!!!!
|
|
|
Naplózva
|
NARUTO A KIRÁÁÁÁLY alias me
|
|
|
kentrilld
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 09 jan 15, 15:17:19 » |
|
Hali!
Hát megmondom őszintén nekem nem teccik ez a sorozat Dani. Szerintem egy gyenge eröltetett változata a Fun with akatsukinak(és a FWA-nak meghalt a kitalálója és készítője, nekem kb 2 éve a halála elött már folyamatos levelezőtársam volt.). Tiszteletben tarthatnád legalább egy halott ember munkáját, mert ezzel szerintem csak meggyalázopd az emlékét. Ez csupán Személyes véleményem. Ezt az üzenetet azért irtam le neked, hogy lásdd nem csak olyanok olvassák az oldalt akinek teccik a munkád, persze további sok sikert kivánok a munkáidhoz de ettől függetlenül nem szimpatikusak a számomra.
Üdv néked: Kentrill Dumon sgt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #179 Dátum: 09 jan 15, 15:38:37 » |
|
Helo kentrilld! Én abszolút nem tudtam, hogy Alex Novikov elhunyt. Ezzel most teljesen megdöbbentettél!:S Viszont őszintén szólva, nem találom erőltetebbnek az Egy akatsukis életét a Fun with Akatsukinál. Ennek ellenére nagyon szerettem, és mai napig is szeretem az FWA-t. És tényleg rendkívül sajnálom Omnistrife-ot.:S:S Részvétem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|