jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #180 Dátum: 11 jún 20, 12:52:01 » |
|
Ok most már Xfire-ről keresek szerókat akkor elindul de valmit downloadingol. Nem vártam ki hogy elinduljon ezért megkérdezem: Mi az amit letölt az xfire-ös szeróknál? Sima cod2-s dizájnú töltés.
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #181 Dátum: 11 jún 20, 13:40:19 » |
|
Mod-ot tölt le.Ha egy szerveren van valami változtatás, mondjuk új puskák, új map-ok (pályák), vagy néhány kisebb változtatás akkor kell letölteni a mod-okat.Azt ki lehet kapcsolni a multiplayer options-ben hogy ne egyből töltögessen.Én személy szerint nem szeretem az ilyen szerókat, kivéve a big jump-ot.Nálam a toujane és sd a nyerő párosítás minden féle mod nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #182 Dátum: 11 jún 20, 19:35:16 » |
|
Nálam is így van, főleg, hogy jó a CoD. Cd-Key csere megoldotta a problemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #183 Dátum: 11 aug 12, 10:33:06 » |
|
Jön a Modern Warfare 3. Most nézegettem trailereket, hát ez valami kib*szott durva lesz. Elég kemény világháborút robbantottak ki Szásáék, úgy nézem egy csomó Európai országban is kell majd ruszkikat irtani. Az előző két MW is nagyon jó volt, szal bizakodó vagyok nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #184 Dátum: 11 okt 28, 12:33:15 » |
|
én is nagyon várom már az MW3 kiváncsi vagyok milyen ujitásokat tesznek bele
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #185 Dátum: 11 okt 31, 00:01:34 » |
|
Én nem tudom, a videók alapján olyan hú de nagy változást nem látok az előző részekhez képest.BF3 nekem sokkal meggyőzőbb eddig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #186 Dátum: 11 okt 31, 07:55:16 » |
|
nem tudom lehet de a BF3 egy kicsit szarnak tűnik nekem pedig xbox-ra megvettem 55 euróért a szinte semmit -.-'' a call of duty modern warfare 3 se arat nagyott de grafikailag jobb meg sok egyéb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #187 Dátum: 11 nov 12, 19:54:24 » |
|
Nem csodálom.. valahol ovastam, hogy a konzolon butított grafikával játszassz (bf3), magyarán konzolon low grafikán játszassz. Pc-n, high/ultra beállítással milliószor jobb, mint a konzolokon. Mellesleg azért nincs változás a cod mw1 óta, mert ugyan azt a motort használják. És ugyan ez a grafikai motor fogja hajtani majd az elkövetkezendő részeket is.. sajnos..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 12, 19:58:32 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #188 Dátum: 11 nov 13, 20:56:26 » |
|
Eddig minden Cod részt végigvittem legalább egyszer, ami a single-t illeti.Ezt a legújabb részt viszont kajak 10 perc után le is töröltem.Nekem nem jött be, ugyanaz mint az eddigiek.BF3 sokkal faszább volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #189 Dátum: 11 dec 05, 20:20:50 » |
|
Végre kipróbáltam a CoD: MW3-at. Tökjó a grafika meg minden, sőt a történet is elég jó, de a gond az. hogy nincs újítás. Minden ugyanaz, csak szebb grafikával, szebb-újabb fegyverekkel/karakterekkel. Sajnos ez is a tucatcodok közé fog tartozni mint a legtöbb. Még mindig 1,2,4 és 7 ami érnek valamit, bár az utóbbit nagyon sok kritika érte. Összességében szerethető játék, 1x végigvihető. Hogy játszanék-e vele többet? Nemigazán.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #190 Dátum: 11 dec 10, 19:08:25 » |
|
Sziasztok!Most nemrég kaptam 1 xbox360-at és megkaptam rá a cod mw3-az és azt szeretném kérdezni hogy 1 konzolról 2 joystickal hogy lehet játszani ? Előre is a válaszokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #191 Dátum: 12 jan 04, 10:56:55 » |
|
a Call of duty sorozatból a modern warfare-ok lettek a legjobbak.. viszont szívás hogy egyenként 6-8 óra alatt kilehet vinni. A Black Opsot nem tudtam kipróbálni mert lefagy.. azt hittem hogy nem bírja a gép de az mw3 megy..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #192 Dátum: 12 jan 17, 21:26:57 » |
|
A sorozatot már én is kijátszottam, tetszik nagyon Nemrég vettünk egy CoD2 szervert barátokkal, elosztva nem is került sokba, de szerintem nagyon megérte Figyeltünk is rá sokat, így csalók sem voltak. Hátha összejönne még egyszer kiskakas2: Az azért van, mert az MW3-at sokkal jobban optimalizálták! Nekem is jobban fut. A Black Opsnak szerintem irreálisan nagy gépigénye van. Én levettem a felbontást, akkor nem szaggatott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #193 Dátum: 12 feb 20, 21:13:04 » |
|
vártam hátha megcsinálják a multiplayert Non-steamre.. de úgynézki jövőhéten mikor megyek vissza koleszba elugrok és megveszem.. már játszani akarok *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #194 Dátum: 12 márc 06, 22:53:14 » |
|
Gyerekek, új rekordom van, Insane fokozat, Lockdown pálya, 15 wave. Hatalmas csata volt, szemét Szásák csak jöttek egyre, és hullottak mint a legyek. Két géppuskával dolgoztam már a végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|