24 nov 12, 17:55:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Call Of Duty  (Megtekintve 58795 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
tibee77
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #150 Dátum: 11 jan 30, 12:33:28 »

Nekem tökre bejött a single-je a Black Ops-nak.Szerintem hangulatos volt, grafika is tetszett (annak ellenére hogy túl nagy újdonságot nem hozott).És valóban van kint egy patch amitől a szaggatás teljesen megszűnik.
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #151 Dátum: 11 jan 30, 15:55:44 »

A single ok...nem  egy nap szám, mondjuk.
A multi vérszar...
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #152 Dátum: 11 feb 20, 08:04:24 »

Mértlenne vérszar?
Játszottál te egyáltalán egy hangulatos 5v5 öt Nuketown-on? Ha nem akkor ne itéld el!
Főleg a Zombi online...Szóval...
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #153 Dátum: 11 feb 20, 09:32:05 »

Lagol, gyenge fegyverek, campelős pályák, persze játszottam én is jó meccset már rajta, de abból volt jóval kevesebb.
Felesleges fegyvert váltanod, az AK74u ugyan olyan erős (inkább gyenge) mint a Stoner vagy az M60, van elképzelésed arról, hogy egy M60 mit kezd közelről egy emberrel, az nem hasal le, nem ugrik fel, hanem apró darabokra szakad, ez természetesen a játékban nincs meg, helyette a tag kihátrál/oldalaz a tűzből és lelő téged az MP5-el vagy a kevenc AK74-el. Az MW2-ben totál máshogy kelett játszani mondjuk az RPD-vel mint az UMP5-el. Itt mindegy mivel vagy, pontosabban nem, Sniper klassz használhatatlan, elég nagy mák és pontosság kell ahhoz, hogy vlakit kinyírj, az LMG-ék szintén zenéz, mivel lassú vagy velük és nem erősebbek/pontosabbak mint az assault riflék vagy akár az SMG-ék, a shotgunok megint kiestek, talán nuke townon, vagy sumiton lehet de sehol máshol.
A legtöbb pálya túl nagy és túl zsúfolt az izgalmas harchoz (ideális camp lehetőségekkel, a gyenge fegyverek szintén a táborozni vágyóknak kedveznek). 
Amikor 10*adja be a fireingraget egymás után, az kezd kissé unalmas lenni, és amikor 3500-2700 al véget ér cracked akkor általában kiveszem a lemezt a gépből egy olyan 3 hétre....
Ez a játék egyszerűen nem jó, lehetett volna az, de nem állt össze, minden 3. meccs kilép host migration gondok, a multi rész folyamatosan fagy, stb valahogy semmi sem úgy müxik benen ahogyn kellene.
(25/2 megabites netem van, gyári lemezzel játszom PSN-en, de próbáltam xbox liveon is, szinte ugyan az, ha xfire-ön privát/tört szereveren megy az nem a játék készítőinek dicsősége)
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #154 Dátum: 11 feb 20, 14:12:24 »

Hát nálam pölö nem laggol.Gyenge fegyverek? Egy Olympiával simán kettészedek egy embert online...1 Lövésből,nemtud kihátrálni....
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #155 Dátum: 11 feb 20, 14:29:45 »

én nem vitatozok veled tovább, nem érdekel, Akik az MW2-őt szerették azoknak ugyan ez a véleménye erről a fosról.
A tré-arcsnak nem szabad többet COD játékot gyártani.

Legalább csillagozd. Modi
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 23, 14:14:06 írta Hiei D. Legend » Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #156 Dátum: 11 feb 20, 17:36:26 »

Énmeg vitatkozok!
Sztem akkor is nagyn jó a multi...Attól hogy neked nemtetszik,nemkell lealázni...
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #157 Dátum: 11 márc 05, 13:00:20 »

Most játszottam végig a World At War-t. Mit ne mondjak, sokkal gyengébbnek hittem. Nekem nagyon tetszett. Bár kicsit unalmas már a II. Világháború. A története, ha lehet ráfogni, hogy van neki, lehetne hosszabb...sokkal. :D Pár óra alatt végig lehet játszani. Kissé morbid hangulatban voltam így nagyon jól szórakoztam azon, hogy ha nagyobb kaliberrel lövöldözök vagy gyakran robbanásoknál az embereknek tényleg leszakadnak a végtagjai, kilátszanak a belső szervei stb. Én mindig mikor láttam a lövésem után, hogy szervek repülnek szét, rohantam megvizsgálni a holttestet. :D Még képeket is mentettem néhányról . xD De mit tudnék még mondani...? Nem olyan jó, mint a 4, de nagyon kellemeset csalódtam benne. Legnagyobb hibája a nagyon rövid single player. Ami nálam mindig elsők közt van a szempontlistámon.
Az 1-gyel és a 3-mal még nem játszottam. Az 1-et nagyjából ismerem, de a 3-ról semmit se tudok. Aki játszott már vele, mi a véleménye róla?
A Black Opshoz sajna gyenge a gépem, pedig azt nagyon szívesen kipróbálnám.
Szerk.: most nézem, a CoD3-at PC-re nem is adták ki. Akkor az felejtős lesz.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 05, 13:08:20 írta Krieg » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #158 Dátum: 11 márc 05, 13:59:00 »

Igen cod 3-mat csak konzolra adták ki. Nem is vesztesz vele sokat, ha nem próbálod Mosolyog. Cod 5-öt konzolon toltam ki és nem volt olyan rövid azért kb. 4-5 óra (már nem emlékszem pontosan). Cod 3-mat kitoltam 1,5 óra alatt. Na erre lehet már azt mondani, hogy rövid.
Cod 1 szerintem a legjobb az összes cod között. Cod uo-val multizok (a két fegyver és a futás végett) azon belül is csak rifle szerver. A többi szerver ahol be van kapcsolva a jármű egy rakás ****. Mindenki tankba ül és akkor öld meg őket...
Naplózva

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #159 Dátum: 11 márc 06, 08:51:53 »

Laci1005: Körülbelül. Én Cod 4 el multizok,és sztem nagyon megéri,bár waw multizni és cod 1,2 multizni is szoktam szal...
Naplózva

USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #160 Dátum: 11 ápr 01, 23:51:14 »

én néha cod 1,2 vel multizok vagy néha singlebe elkezdem és fater akasztja ki a végén mert annyira belemélyül  ikszdé
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #161 Dátum: 11 ápr 04, 19:36:51 »

Nekem a CoD 2 van meg, bár eddig nem sokat játszottam vele, elvittem valameddig de onnan túl nehéznek bizonyult és meguntam, utána cheatelve kitoltam egyszer, mert furdalt a kíváncsiság, hogy mi van Stalingrad után Nyelvesít. Csak aztán újra kellett cuccolni a gépet, és nem tudtam multizni. De majd felteszem még egyszer és koczkulok rajta egy kicsit.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Rits
Chuunin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

because. szerzője

« Válasz #162 Dátum: 11 ápr 04, 20:46:35 »

Nekem bejött mind a 2 modern warfare sorozat, persze az CoD4-et nemtoltam ki, meg akadtam ott, amikor egy lakótelep félén kellett lennem a kapitánnyal, és akkor a ház tetejéből kikellett lőnöm a vezért, majd lemenni, és erre 2-tönkre rájönnek 100-an... és még az időt is húzzam ki xD viszont én a multit élveztem cracked servereken is, nekem laggmentes volt és nem voltak akik csaltak. Most CoD5-ön gondolkozok, mert már nagyon sokan ajánlották.
Naplózva

I'm the Crazy RAINBOW Star!

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #163 Dátum: 11 ápr 05, 12:45:21 »

Rits,próbáld is ki! Nagyon megéri!
Az első zombie mod nagyon felpofozza a játékot Nevet
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #164 Dátum: 11 ápr 05, 12:55:15 »

Én nagyon vártam anno a cod5-öt (waw), mert már utáltam cod2-be hogy multiban nem mindig halnak meg egy rifle lövésbe az emberek.Aztán kipróbáltam és ott még rosszabb a helyzet, szinte soha nem halnak egy kar-ba vagy lee-be.Abba is hagytam.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins