hát, én nem tom... még nem játszottam multiban, és sajnos nem is fogok... de a stori módba tényleg unalmas...meg nem értem, hogy ez a gránát miért így van megtervezve
mert, hozzám vágnak 1 gránátot, és ha közel van, elő jön 1 jel 1 gránát képével, és elkell mennem onnan, ha nem akarok felrobbanni... ha naon halvány a jel, és felrobban, akk is meghalok... viszont, ha 5 centivel arrébb lépek, akkor túl élem, viszont semmi sebesülés szal, ezt még vhogy megtervezhették volna sztem
meg, úgy robban, mint 1 petárda >< ennyi erővel komolyan petárdával is dobálódzhatnánk, ami nem is lenne feltűnő, látva, h mindjárt szilveszter lesz
vagy akár kis ördög patronokkal xD amik felrobbannak, ha az ellenség kemény fején landolnak. na és a kiegészítők?
tom, h hülyeség lehet, amit mondok, de azért lehetne mondjuk távcső is a játékban
vmennyi haszna lenne, és ez a 2. világ háború, szal 1 távcső csak kitellett ott is.
viszont a füst gránátot nem értem, h mire jó, vki elmagyarázná? mert eddig ha én is dobtam, mindig az ellenség részesült emiatt előnyben, mert én nem láttam őket, viszont ők engem igen ... tegnap elött is játszottam, asszem már az oroszoknál voltam, vagy hol, vmi szökőkútnál, és gondoltam dobok füst gránátot, h a mester lövész bigyulák ne lőjenek le, erre megölnek -.- láttam a füstön keresztül, h fénylik a lövés, méghozzá onnan, ahonnan nem kellett volna látniuk, mert csak nincs füstön átlátó szemük, h a füst mögül lelőnek
bezzeg amikor meg én akarok rájuk lőni, nem tudom becélozni őket, de ők még mindig lelőnek
meg amikor olyan pályán vok, amikor álcázzák magukat, és amikor észre vesznek, akkor a fa ágakat férre hajtják, és lőnek, na itt az a gond, h tom hol vannak, hol van ilyen csapda, dobok néhány gránátot, látom, h az alatt felrobban, aztán mek oda, erre ugyanannyian előálítanak -.- mintha nem sebzett volna rajtuk...
nah, ennyit akartam írni
közben lejött a DBZ mozi 8