Ayaka
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 07 júl 15, 20:47:15 » |
|
A vonatút mindig jó!  Miskolcról visszafele lerobbant egy vonat, aztán a másodikon rosszul lett valaki, végül az összes ember(3 vonatnyi személy) felzsúfolódott egyetlen vonatraXD De nagyon jó volt a társaság!!  Aki megnézte a karaoket lécci írja meg milyenek voltak a versenyzők.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #106 Dátum: 07 júl 15, 20:59:16 » |
|
Mi láttunk belőle vagy fél órát. Az egyik haver még nevezni is akart, csak DN muzsika nem volt a palettán.  Az énekesek elég jók voltak (az én 0% karaoke-tapasztalatomnak  ). A honlapon a letölthető NyaCon-os képek között van pár karaoke-s is (sajna a többi nagyon rossz minőségű lett).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 07 júl 15, 21:39:43 » |
|
Chakra a konnal kapcsolatos buszosképet nem teszed fel ? 
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 07 júl 15, 21:58:07 » |
|
Az egyik eléggé szalonképtelen, szóval ha kellenek valakinek, akkor küldjenek egy PÜ-t! 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 07 júl 15, 22:01:08 » |
|
Akkor itt is vannak: Van még két kép, amit nem tettem a NyaCon-osok közé, mindjárt meglátjátok miért: >  A képek címe: Útban hazafelé, avagy magyar buszjárat http://img71.imageshack.us/img71/9514/loutasokny7.jpghttp://img70.imageshack.us/img70/3306/veszop4.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 07 júl 15, 22:40:30 » |
|
Hát a programok szerintem nem voltak annyira jók, hamar unalom volt az egész de a társaság miatt megérte elmenni.... Főleg a vonatút hazafeléXD
jah az überel mindent  sztem legalább utaztunk annyit mint amennyit ottvoltunk de sebaj röhögtünk a sok nyomi cosplayesen meg még nemtom kin  jah és vettem egy uraharás sapit ami rohadtjó üzlet volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsinder
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 07 júl 15, 23:10:04 » |
|
Sajnálom, hogy semmilyen magyar manga nem jelent meg, az Árnybíró 7.-re már nagyon kiváncsi vagyok. Úgyhogy én csak egy angol nyelvű DearS manga első kötetét kaparintottam meg  Leszálltatok a vonatról.... erre beszól egy csávó a vagon mellett: "Szeretem, ha büdös" Azt hittem hogy sírva fakadok a röhögéstől.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 07 júl 15, 23:12:58 » |
|
azt mi is hallottuk nagyon szakadtunk  engem az alive érdekelni de a mangafanosok még nem tudták megcsinálni... death note 1-et megvettem volna angolul de nem találtam csak a tizenakárhányasokat, azt is csak nagy nehezen a zsúfolt standoknál  de wallscrollból nem volt vmi nagy a választék pedig vettem volna, de mindegy így megmaradt a pénzem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurenai
Vendég
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 07 júl 16, 00:50:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 07 júl 16, 00:52:14 » |
|
Igaz ami igaz... De nézzük a... őőő... filozófiai mondandóját?  Tényleg, végülis ki volt ott? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurenai
Vendég
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 07 júl 16, 00:59:03 » |
|
Én sajna nem T-T ... Valaki tarthatna egy részletes beszámolót ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 07 júl 16, 01:16:52 » |
|
Mondjuk azért kár, hogy nem mentem, mert a konzol versenyen lezúztam volna a népet >  na ez túzás de az elmult félévben haverokkla órára járás helyett inkább mortal 7 eztünk 
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 07 júl 16, 01:18:01 » |
|
Én meg szivesen rajzolgattam volna ezt-azt... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurenai
Vendég
|
 |
« Válasz #119 Dátum: 07 júl 16, 01:21:09 » |
|
én meg szívesen cosplayeztem volna :  Meg elrajzolgattam volna.... ha elmentem volna... de sajnos nem tudtam....x.x
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|