Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 07 júl 13, 00:58:11 » |
|
Nah, mostmár biztos, h nem jövök...sajnálom szívesen mentem volna, de program...pontosabban Siófoki Beach House...egyetlen nyaralásom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eliath
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 07 júl 13, 03:11:06 » |
|
Na erre sorry, de én sem tok elmenni. Sajna én ma estére egy házibuliba vok hivatalos, így nem tudnék elmenni 14én^^" Jó szórakozást a többieknek így előre is! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 07 júl 13, 12:59:56 » |
|
Meglessz  !! Amuigy leszünk joparan a con-on jo lesz kivancsivok elöben ki mien  , em külsöre hanem ho hogy viselkedik  . off:Házibuli van itt minden pénteken  , de con meg évszakonkent 1 ha van  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 07 júl 13, 13:05:40 » |
|
na nem jön az a lány akivel mentem volna de mindeg, most megyek 4 jóbarátommal meg talán veletek is talizom( már aki jön )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 07 júl 13, 13:07:22 » |
|
Ha majd latsz 1ütt 4db 190 magas hülyegyereket azok mi leszünk  . Ja és mellettünk lesz par lacsonyabb is pl nem mondom ki a nevet mert mar multkor is leszidott  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 07 júl 13, 18:17:25 » |
|
Na úgy nézki én is megyek. ha már hegyaja festre nem tudok menni (pedig ma este SEPULTURA lessz)  Na mindegy. Szal ha láttok egy középmagas hosszúhaju szakálas srácot az valszeg én leszek.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 07 júl 13, 18:32:05 » |
|
Énis megyek  De ugyse ismertek fel > 
|
|
|
Naplózva
|
"Un vero cavaliere non lascia mai una signora" 
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 07 júl 13, 18:51:07 » |
|
Majd en felismerlek  , csak remelem itt nem öltönybe leszel  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 07 júl 14, 14:05:56 » |
|
én hazajöttem mert kiestem konzolversenyről és barátaimék is unták már de nagyon jó volt  vettem Warcraft mangát, vagy 200 oldalas, és 2- őt vettem, 3000Ft de megérte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 07 júl 14, 17:35:46 » |
|
Nah ez jó volt, a songohan meg a nidaime cosplay az ütött > 
|
|
|
Naplózva
|
"Un vero cavaliere non lascia mai una signora" 
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 07 júl 14, 17:43:36 » |
|
Fúú...volt songohan cosplay? Van róla képed?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
spet95
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 07 júl 14, 20:04:13 » |
|
ki megy az animecon-ra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 07 júl 14, 20:05:42 » |
|
...men(t)...sztem olyan nemigen van aki megy! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 07 júl 14, 21:53:04 » |
|
Váá bas*ott jo volt az animecon majd holnap mar lesznek valahol az oldalon képek is. A legjobb az a 2. hokage volt utanna az idösebb Shongohan aki ien harci bemutatot is tartott  , aztan meg 1 ien dagadt csaj lett a 3. de amugy en Jiraiyat mondtam volna 3.nak, öt egy kb 12 éves kiscsaj alakitott de nagyon jo kis vicces elöadast is tartott, elképesztöen jo volt a cosplay nekem nagyon tetszett, néha mar sirtam a röhögéstöl pl, volt 1 ien 1 tonnas csaj aki 1 ien nádszál vékony animehösnöt abrazolt volna es a hat a mögött i volt vetitve a hösnöröl 3 kép, én meg mondtam ho a csaj a 3at 1 testel abrazolta xD, nem tom ezt most miert mondom el de akkor még viccces volt  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atmosk
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 07 júl 15, 10:42:06 » |
|
Télleg jó volt a con én is a 2dik hokagére szavaztam! Az vitt mindent. hehe jó volt hazafele a buszon mi Kronosz?  Remélem az a kép is fenn lessz az oldalon. > 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|