kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 07 júl 15, 15:43:49 » |
|
Jajaj durva volt de most még nem spoilerkedek arrol >  , majd ha felkerül a kép ha meg nem akkor majd m belinkeljük  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 07 júl 15, 15:44:25 » |
|
sajna én a cosplay -re nem maradtam ÁÁÁÁÁ kiestem elődöntőbe konzolversenyről, a kölyök CSALT !!!!  ilyen plussz poén karival volt és nem lehetett sebezni :S és ő meg bezzeg tudodd sebezni ss1d vel vagy kivel találkoztam FELHÁBORÍTÓ,RÓLAM NEM CSINÁLT KÉPET  ja és kronosz asszem téged is láttalak... meg volt ott még egy nagydarab Naruto kun pólós... az ki volt ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 15, 15:54:24 írta Gaarahun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 07 júl 15, 15:56:32 » |
|
tippelhetek? vanbastel... :-X De csak tipp!  és milyen programok voltak még...? mi van a rajzversennyel? : 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 07 júl 15, 16:00:13 » |
|
képeket láthattál róla , mert már fenn vannak az oldalon de nem vok rajta, a tömeg első képén majdnem rajta vok... pont 1-2 métere ültem a padon ( tudom mivel láttam mikor a képet csinálták , csak akkor még nem tudtam biztosra hogy ők azok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 07 júl 15, 16:02:08 » |
|
tényleg lesz egy budapesten augusztusban ? ugye? mármint con
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 07 júl 15, 16:03:00 » |
|
én asszem októberben  legalábbis a mostani conon az volt írva hogy : Con budapest október nem tom hanyadikán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 07 júl 15, 16:15:17 » |
|
Tapion-sama-t láthattad valószínüleg. Október 6-7. én lesz a pesti con. Az oldalon található képeket pedig Chakra csinálta 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 07 júl 15, 17:16:14 » |
|
igen, az Tapion volt teames pólóban, én is ott voltam de nekem nincs annyi pénzem hogy olyat is vegyek  mellesleg király volt a con, coplayen nidaime nagyon durván tolta  jók voltak a standok, a programok nem annyira, de összességében überkirály  pestit se hagyom ki, sőt... ugye tesók? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 07 júl 15, 18:19:09 » |
|
Jaja, ha minden jol megy akkor ott lesz 1 kis meglepi  , augusztusban meg Debrecenben lesz Costplay tábor.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 07 júl 15, 18:59:36 » |
|
hát pestire nem tom hogy megyek -e barátaimtól függ De ez már offolás sztem mivel a pesti már nem Nyári con , ez a topic meg arról szól, át kéne nevezi hogy Con -ok vagy ilyesmire
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 15, 19:00:11 írta Gaarahun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 07 júl 15, 19:40:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 07 júl 15, 19:44:38 » |
|
pestit se hagyom ki, sőt... ugye tesók?  Jaja, ha minden jol megy akkor ott lesz 1 kis meglepi  Így van tesók  Biztos sokan fognak majd nézni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 07 júl 15, 19:56:55 » |
|
Cart offolt! kapjon büntit >  ti mt vettetek egyébként?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 07 júl 15, 20:16:57 » |
|
Azok közül akik voltak a conon, látta vlki a karoke versenyt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsinder
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 07 júl 15, 20:40:55 » |
|
Hát a programok szerintem nem voltak annyira jók, hamar unalom volt az egész de a társaság miatt megérte elmenni.... Főleg a vonatút hazafeléXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|