24 nov 16, 23:30:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241519 alkalommal)
0 Felhasználó és 141 vendég van a témában
rondár
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

"There can be only One."

« Válasz #990 Dátum: 10 aug 14, 18:20:31 »

Visszavonom azon kijelentésemet, hogy az AnimeStars később szűnik meg mint a Mondo... összeolvadnak ősztől.  smirksweat
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #991 Dátum: 10 aug 14, 19:09:25 »

Tegnap megint volt 1 kis elírás. iTunes koncert helyett Afro Samurai-t adtak  smirksweat (és valszeg továbbra is azt adnak péntekenként). Most már meg sem lepődöm  Neeem
Ez nem úgy elírás. A neten már átírták. Szerencsére előre szóba is került a fórumon. Tegnap műsorkezdéskor és Afro előtt rendesen Afro volt írva. Nem tudom, hogy a TXT-vel mi a helyzet, mert a UPC-n még mindig július közepét mutatja. Nevet
Naplózva

22 éves fiú vagyok.
----------------------------------------
www.animax.blogol.hu/read --> Animax Műsorblog
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #992 Dátum: 10 aug 14, 19:35:58 »

aton14
az Itunes koncer 0:10 től lesz holnap vagyis izé már hétfőn
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #993 Dátum: 10 aug 14, 19:43:54 »

Visszavonom azon kijelentésemet, hogy az AnimeStars később szűnik meg mint a Mondo... összeolvadnak ősztől.  smirksweat
Akkor az igényes külső mögött végre tartalom is lesz a Mondoban? ikszdé
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #994 Dátum: 10 aug 14, 20:11:36 »

Árban is összeolvadnak?mert a mondo gyalázatosan drága a tartalmához képest xD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #995 Dátum: 10 aug 14, 20:35:00 »

http://shearer.wordpress.com/2010/08/13/animestars-magazin-game-over-continue-yes/

Itt olvashatjátok a teljes hírt. A főszerkesztő írta. Az utolsó számot mindenképp be akarom majd szerezni, ha lesz rá lehetőségem. Meg azokat is, amik hiányoznak a gyűjteményből. 
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #996 Dátum: 10 aug 14, 21:52:56 »

Hát nem tom hogyna fog ez a akét animés lap összeolvadni úgy hogy a tartalmuk ég és föld? smirksweat Más stílus, más tartaom, másra mennek rá...Hát reméljük kisül ebből vmi jó...De én jobban örültem volna a lehetetlennek: Mondó olvadt volna össze az Animestarssal....Mert remélem azt tudják h. AS különszáma  aMondon belül az csak átmeneti megoldás gondolom én...

At animaxon meg én sem értem mi eza a sok sorozat miért nem animés az egész, én sme értem miért rontják el lehetne sikeres is azaz adó csak abból kiindulva mennyia nime fan van az országban---És mégis---Üzleti érzék nulla. Minek rosszabbnál rosszabb élőszereplős sorozatokat vetíteni...no mindegy
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 14, 21:58:29 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #997 Dátum: 10 aug 14, 21:58:08 »

AnimeStars kap szerintem 5oldalt amibe sűrítheti a tartalmát.
Ashti egyetértek , az AS szerkesztői igényesebb cikkeket csinálnak , viszont a Mondonak nagy a hátszele , reklámokat is kap az Animaxnek hála...
UI: lassan átlehetne nevezni a témát Animaxről , Hazai anime/manga médiára xD
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 14, 22:39:27 írta Ishida » Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #998 Dátum: 10 aug 14, 22:26:29 »

A Mondónak az a hátránya, hogy csak arról írhat amit vetít a Gagyimax, amit kiad a Mangafan, amire kap engedélyt a Sonytól. Ezért van az hogy szinte minden számban benne van a Bleach, a Naruto stb. Nem írhatnak másról. Az AnimeStars magazin ezzel szemben bátran írt egy általa választott animéről, mangáról, sőt a Mangakákról is írtak benne (én speciel így ismertem meg Katsura Masakazu munkáit). Élt a magyar jogszabályokkal (ha feltünteted hogy a tartalom nem a tiéd, nem igazán támadhatnak meg érte) és mivel a magazin szerkesztői is otakuk voltak, tudták mi kellhet egy normális rajongónak. Ezért is írtak olyan klasszikusokról, mint a Rurouni Kenshin, a Fushigi Yuugi, vagy éppen az I''s. Mert tudták hogy egy rajongó nem feltétlen csak az új animékért lehet oda, kell pár klasszikus is. A Mondo nagyon keveset írt a régi sorozatokról (azokból a számokból indulok ki amik nekem megvannak). A két magazin között meg is volt a kellő ellentét. Csaba, a Mondo kiadója meg is vádolta azzal az AS magazin vezetőségét, hogy jogilag nem tiszta amit csinálnak, és ha egy japán kiadó látná, nem biztos hogy tetszene neki. Majdnem bírósági ügy lett ebből, mivel a rágalmazás az rágalmazás... nem tudom lett-e belőle valami, de szerintem semmi. Amúgy hálásabbak is lehetnének az AS-nek, hisz az már sokszor csinált a Mangafannak és a többi kiadónak is reklámot.  Pontosan Aztán jött a válság, és ugye az AS-nek nem voltak támogatói a vásárlókon kívül, így végül kénytelenek összefogni "ellenségeikkel".

A Mondo nem fogja megengedni hogy az AS tagjai arról írjanak amiről akarnak, így meglesz köztük ez az ellentét. Kíváncsi leszek, mi lesz ezután a magazinnal. Vajon ártani fog-e a Mondónak shearerék brigádja, vagy sem?     
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #999 Dátum: 10 aug 14, 22:34:16 »

magyarul ahhoz h. jogilag teljesen tsiztán és megkérdőjelezhetetlenül müködjön a mondo magazin és jó cikkek legyenek benne jó animékrőla hhoz az kellene h.a a Animax fejlődjön, aza  abaj h. inkább hanyatlást látok ott is...

Mondjuk erről jutott eszembe nem feltétlen idejön, de sohasem értettem az animés cuccos boltokban, simán internetről szedett képeket rányomni pl. bögrére és azt forgalmazni...Mert hogy egy magán személy egyszer megcsinálja az sztem rendben van de a másik vhogy jogilag sántít...

Mondjuk talán megoldás lenne ha az AS létrehozna egy honlapot és ott publikálna a gárdával...Mert szerintem a Mondóval való együttélés semmi jóra nem fog vezetni az majdnem előre látható...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #1000 Dátum: 10 aug 15, 08:42:45 »

uramisten én imdom a mondot sztem naon spéci kis újság de ha öszeolvad az AS-es akkor soha többé nem veszem meg  Neeem Neeem Neeem Neeem a mondóban én  nyíltságot szeretem a rajziskolát meg az  amondót..... meg mnden jó benne (kivéve a 3-4 oldlon át reklámozott hülye 1. századi mangák -_-)
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #1001 Dátum: 10 aug 15, 09:04:07 »

Baz van még olyan aki a Mondot jobban szereti/szerette mint az AS-t? Technikai KO

Azért az az odabasz, hogy egyesek azt a merő igénytelenséget, és unalomig ismételt humort + érveket nyíltságnak érzékelik!
Az Amondo-ról is megvan a véleményem. Az elején mikor vettem az újságot, több oldalas volt, és kerültek be kritikák is(nem mintha a szerkesztőséget különösebben érdekelte volna de mégiscsak bekerültek). Később egy oldal lett , aminek majd a fele rajzokból állt, és csak a legigénytelenebb semmitmondó ( Hümm-hümm ) "juj; szeretem a mondot" típusú néhány soros valamik mentek bele.

Persze lehet addigra az értelmesebbek már otthagyták a magazint, azért nem volt mit beletenni.

Az AS-re az a sors vár, hogy most még "csak" nem írhatnak arról amiről akarnak, később költségcsökkentés miatt majd lecsökkentik az oldalszámukat, majd megszűnnek.
Nem voltak kívánatosak a hazai animepiac guruinak a szemében. Ennyi. Temethetjük őket! Behalt

Ishida, ha arra nevezzük át, hogyan írjam át a címet? ikszdé
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1002 Dátum: 10 aug 15, 09:59:25 »

A Mondonak sokkal nagyobb a "rajongói" tábora mint az ASnek. Az ASt azok vették akik igényes irományt akartak olvasni. Viszont a Mondo sokkal többet fektet a megjelenésre így eltudja adni a ténylegesen semmitmondó maszlagját is. Átlag 4-5 oldal van a Mondoban a mellékelt Mangákon kívül , amit érdemleges elolvasni. Én már 7-8 hónapja nem vettem Mondót , mert nem dobok ki pénzt arra , hogy egy csilli-villi magazint vegyek. Csak ASt vásárolok mert engem az érdekel , hogy mi a tartalom. Sajnos magyarországon nem a tartalomra , hanem a külsőségre adnak...
Off: Harag a moderátorok áttudják nevezni kacsint Felhasználóknak nins rá jogosultság...
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #1003 Dátum: 10 aug 15, 10:04:16 »

OFF:
Ishida én itt a HSZ-írásnál gondoltam, a téma nevét átírni!
Ha megfigyeled, ha én ideírok, akkor a főoldalról Animax helyett Gagyimax van kitéve a témának, amihez hozzászóltam, mégha a téma valós neve nem is változott. kacsint

ON:
Tény és való, de akkor is dühítő valamilyen szinten. DE én már eldöntöttem, hogy nem hagyom, hogy zavarjon, Interneten keresztül is hozzá lehet jutni bármihez!
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #1004 Dátum: 10 aug 15, 10:33:53 »

egy kérdés a DN relight 2őt nem tervezik szinkronizálni ? jólenne:)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins