24 nov 16, 23:39:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241623 alkalommal)
0 Felhasználó és 128 vendég van a témában
Harag
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #975 Dátum: 10 aug 09, 20:26:22 »

Tévedsz Matten én csak a jó AMV-ket szeretem^^
Pl.:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=HxycfmmI9h0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=HxycfmmI9h0</a>

Még mindig ugyanazok a reklámok mennek? Technikai KO
Most nem tudom eldönteni sírjak vagy röhögjek, és ez lenne hazánk nagyrabecsült animés médiája, amit elviekben minden fannak dicsőíteni kéne(ők legalábbis elvárják!)? Neeem

(És ne mondjátok, hogy nem várják el, elég sokat olvastam anno a Semmitmondóban meg egyéb helyeken, hogy akik nem támogatják azok nem is igazi fanok stb.)
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #976 Dátum: 10 aug 09, 22:05:30 »

Mondjuk azért őket is meg lehet érteni. A MAT veterán animések közössége, akik azzal hogy behozták Magyarországra az animét és a mangát meg a Conokat, valóra váltották azt az álmot amit dédelgettek. Nekünk más az álmunk, az álmot fenntartani nehéz. Ezzel gondolom ők is szembesültek. most pedig az álom kicsúszik a kezükből.

Ha a Gagyimax egész napos lenne - ami korábban be volt ígérve - akkor is nappal ezek az élőszereplős sorozatok mennének, amiket én speciel inkább az AXN-en nézek, mint egy eredetileg animés csatornán. Tényleg kéne egy konkurens kiadó, egy konkurens csatorna és egy konkurens szervezet, ami kiélezné a vetélkedést.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #977 Dátum: 10 aug 10, 21:08:58 »

Nem értem az animax vezetését. Annyi mindent ki lehetne hozni abból a csatornából szinte 0 költséggel is, hogy besz-rás. Nem kell ilyen gagyi fos sorozatokat venni, mert senki nem nézi.
A csatorna neve ANIMAX. Tehát minden ami eme szubkultúra köré csoportosul és ez nem feltétlen jelent sorozatot.
Fognak egy kamerát, meg 1 riportert és kimennek conokra, összevágnak 1-1,5 órás adást, riportokat készítenek, háttér infók. Ezt leadják párszor. Érdekelné az embereket? Igen.
Felcsapják a netet, keresnek animés híreket, heti 1 órában, milyen animék várhatóak, japán/magyar sikerlista. Valaki felolvasgatja és bevagdosnak képeket. Költség 0, érdekelné az embereket? Persze.
Riportok rajongókkal: Elvakult cosplayesek, konzolosok, weblap készítők, fansubberek, stb. Költség 0. Érdeklődés magas.
Heti/havi rendszeres megjelenés lista. Milyen kötetek jelennek meg hivatalosan, a kiadók vezetői beszámolnak róla.
Soroljam még?Nevet

Wáhh...
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #978 Dátum: 10 aug 11, 11:46:25 »

Múltkor oda kapcsoltam egy pillanatra és Pokember ment meg amazing race... Még megy az Animax-en egyáltalán Anime?O.o
Soha nem tartottam jó csatornának az A+ vagy Animax-et, de sok ember szerette nézni ott az Animeket és ez jó volt, nem értem miért b*szták el így a csatornát. :S
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #979 Dátum: 10 aug 11, 12:18:55 »

Megnéztem az összes műsor menüpontot és úgy látom , ennyi anime erőforrással gazdálkodik az Animax(de beleírtam a már vetített animéket is , amiket ott nem tűntettek fel , deh persze lehetnek amiket meg kihagytam...) :
Afro Samurai , FMA Brotherhood , FMA , FMA Shambala , Kilari , Nodame Cantaible , Nana , GitS : SAC , Naruto , Bleach , Chrno Crusade , Hellsing , Yu Yu Hakusho , Blood+ , Inuyasha , Méz és Lóhere , Monte Cristo grófja , Ayakashi Ayashi , Bújj bújj szellem , Cowboy Bebop , Death Note , Detektív Conan , Digimon-az új kaland , FMP , FMP Fomoffou , Kaleido Star , Spiral , Trigun , Blue Gender, Blue Gender Movie , Slayers , Kukucska , Kamichu , Hell Girl, Tsubasa Kapitány, pukimon...
Nos megnézve ezeket nagyon soknak NINCS megvéve a joga a további vetítéshez... Detektív Conan már több mint 500részes , Narutoból a part1 sincs megvéve végig , bleachből is csak 160-180 között lehet a megvett részek száma. Nem hiszem el , hogy a moviera vágott 2részes DNmovie jogait nem tudták megvenni (erre a Rewritera gondoltam , nem a lájv eksönre >.< , de akkor ezek szerint már dolgoztak ezen), azt se hiszem el , hogy Cowboy Bebop Movie jogát sem vették meg.(ha megvették és volt animaxen sry) Rengeteg anyagot lehetne a meglévő projectekből megszerezni amivel műsoridőt kilehet tölteni! Ehelyett élőszereplős fosokat dobnak az emberek elé , mint a kutyák elé a lerágott csontot. Azt hiszik ettől jobb lesz, színvonalasabb? Nem tudom felfogni , hogy tényleg, miért nem lehet egy rohadt híradót bevezetni ahogy írtátok. Kijelenthetem , hogy akárki szívesen benn lenne akár heti 1 órát ingyen is a "műsort" levezetni közűlünk nem? Az a baj , hogy az ilyen döntést befolyásoló pozíciókat hozzá nem értő "okos szakemberek" töltik be!
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 11, 16:10:00 írta Ishida » Naplózva
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #980 Dátum: 10 aug 11, 15:48:14 »

A DN Movie 1-2 volt. Nyelvesít Sőt, az első Rewrite is volt. Be van ígérve a második Rewrite és a harmadik movie is.

Az a baj, hogy az átalakulás külső benyomásra történt. Az anyacég fejesei találták ki. De még így is az animék teszik ki a műsoridő nagy részét, és ezen nem szeretnének változtatni. Hétköznapokon műsorkezdéstől 3 órán át csak anime van. Péntek volt a kivétel, szeptember 2-től csüti lesz a kivétel. 23 órától amcsi sorozat van, KB 23.50-től pedig ismétlő sáv van, aminek az animés tartalma a 2 nappal korábbani adástól függ.
Az amerikai Animaxon állítólag napokon át nincs anime.
A német Animax szeptember 8.-án életmód TV-vé válik. Nálunk tudtommal csak arculatváltozás várható.

Nekem tetszenek az amcsi műsorok többsége is. Pl. a 10 dolgot és az Isteni sugallatot nagyon szeretem. Igaz, hogy utóbbi már volt máshol is, de furcsa módon valahogy kimaradt az életemből, és most örülök, hogy itt láthatom. ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 11, 15:51:07 írta CsepeLee fiú » Naplózva

22 éves fiú vagyok.
----------------------------------------
www.animax.blogol.hu/read --> Animax Műsorblog
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #981 Dátum: 10 aug 11, 16:38:52 »

A szép az, hoyg most is megy az AXN-en, ráadásul kb. ugyanazokat a részeket adják msot, pár nap eltéréssel, ahoyg múltkor láttam.
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #982 Dátum: 10 aug 11, 16:42:24 »

az AXN-en asszem ma volt az ami most vasárnap az animax-on
Naplózva

X-Con
Újonc
*

MISZTER

« Válasz #983 Dátum: 10 aug 11, 17:43:40 »

Akkor DBGT-re nem is számíthatunk?
Naplózva

CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #984 Dátum: 10 aug 11, 18:51:43 »

Az AXN két résszel van elmaradva. De jobb az Animaxon, mert itt nincs megszakítás. smirksweat

A DBGT-t ugyanúgy őszre mondogatják, ahogy tavaly. Én már nem bízok semmiben.
Naplózva

22 éves fiú vagyok.
----------------------------------------
www.animax.blogol.hu/read --> Animax Műsorblog
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #985 Dátum: 10 aug 11, 19:20:34 »

Akkor ezek szerint már egy éve csúszna a GT?  Gondolkozik Szép... Ezek szerint a japánok már egy éve nem küldik az anyagot? *irónia*
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #986 Dátum: 10 aug 11, 19:56:13 »

De jobb az Animaxon, mert itt nincs megszakítás. smirksweat

Tudom, hogy nem így értetted... De animaxon annyi szünet és megszakítás van, hogy csak na... amíg megveszik a következő részeket, leszinkronizálják több hónapba telik. Aztán amikor kész a szinkron, az egész sorozatot az első évadról kezdik ikszdé Valamelyik animékben meg csak reménykedhetsz, hogy egyáltalán végig adják e, mert meg se veszik a jogokat a további vetítéshez.
Naplózva

Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #987 Dátum: 10 aug 12, 17:54:15 »

De nem is az animékre értette, hanem az Isteni sugallatra + a mozifilmekben sincsenek reklámok, de azokat jobb házimozin nézni, mint tévében. Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #988 Dátum: 10 aug 12, 19:23:55 »

Én régen (amikor megszerettem a narutot) mindig az animaxen néztem, de nagyon idegesített, hogy állandóan újrakezdték, meg mindig áthelyezték az időpontját. Éshát elkezdtem a neten nézni. És így sokkal-sokkal jobb Mosolyog
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #989 Dátum: 10 aug 14, 17:22:04 »

Tegnap megint volt 1 kis elírás. iTunes koncert helyett Afro Samurai-t adtak  smirksweat (és valszeg továbbra is azt adnak péntekenként). Most már meg sem lepődöm  Neeem
Naplózva

....................................................................................................................
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins