Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #975 Dátum: 10 aug 09, 20:26:22 » |
|
Tévedsz Matten én csak a jó AMV-ket szeretem^^ Pl.:
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
rondár
|
 |
« Válasz #976 Dátum: 10 aug 09, 22:05:30 » |
|
Mondjuk azért őket is meg lehet érteni. A MAT veterán animések közössége, akik azzal hogy behozták Magyarországra az animét és a mangát meg a Conokat, valóra váltották azt az álmot amit dédelgettek. Nekünk más az álmunk, az álmot fenntartani nehéz. Ezzel gondolom ők is szembesültek. most pedig az álom kicsúszik a kezükből.
Ha a Gagyimax egész napos lenne - ami korábban be volt ígérve - akkor is nappal ezek az élőszereplős sorozatok mennének, amiket én speciel inkább az AXN-en nézek, mint egy eredetileg animés csatornán. Tényleg kéne egy konkurens kiadó, egy konkurens csatorna és egy konkurens szervezet, ami kiélezné a vetélkedést.
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #977 Dátum: 10 aug 10, 21:08:58 » |
|
Nem értem az animax vezetését. Annyi mindent ki lehetne hozni abból a csatornából szinte 0 költséggel is, hogy besz-rás. Nem kell ilyen gagyi fos sorozatokat venni, mert senki nem nézi. A csatorna neve ANIMAX. Tehát minden ami eme szubkultúra köré csoportosul és ez nem feltétlen jelent sorozatot. Fognak egy kamerát, meg 1 riportert és kimennek conokra, összevágnak 1-1,5 órás adást, riportokat készítenek, háttér infók. Ezt leadják párszor. Érdekelné az embereket? Igen. Felcsapják a netet, keresnek animés híreket, heti 1 órában, milyen animék várhatóak, japán/magyar sikerlista. Valaki felolvasgatja és bevagdosnak képeket. Költség 0, érdekelné az embereket? Persze. Riportok rajongókkal: Elvakult cosplayesek, konzolosok, weblap készítők, fansubberek, stb. Költség 0. Érdeklődés magas. Heti/havi rendszeres megjelenés lista. Milyen kötetek jelennek meg hivatalosan, a kiadók vezetői beszámolnak róla. Soroljam még?  Wáhh...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #978 Dátum: 10 aug 11, 11:46:25 » |
|
Múltkor oda kapcsoltam egy pillanatra és Pokember ment meg amazing race... Még megy az Animax-en egyáltalán Anime?O.o Soha nem tartottam jó csatornának az A+ vagy Animax-et, de sok ember szerette nézni ott az Animeket és ez jó volt, nem értem miért b*szták el így a csatornát. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #979 Dátum: 10 aug 11, 12:18:55 » |
|
Megnéztem az összes műsor menüpontot és úgy látom , ennyi anime erőforrással gazdálkodik az Animax(de beleírtam a már vetített animéket is , amiket ott nem tűntettek fel , deh persze lehetnek amiket meg kihagytam...) : Afro Samurai , FMA Brotherhood , FMA , FMA Shambala , Kilari , Nodame Cantaible , Nana , GitS : SAC , Naruto , Bleach , Chrno Crusade , Hellsing , Yu Yu Hakusho , Blood+ , Inuyasha , Méz és Lóhere , Monte Cristo grófja , Ayakashi Ayashi , Bújj bújj szellem , Cowboy Bebop , Death Note , Detektív Conan , Digimon-az új kaland , FMP , FMP Fomoffou , Kaleido Star , Spiral , Trigun , Blue Gender, Blue Gender Movie , Slayers , Kukucska , Kamichu , Hell Girl, Tsubasa Kapitány, pukimon... Nos megnézve ezeket nagyon soknak NINCS megvéve a joga a további vetítéshez... Detektív Conan már több mint 500részes , Narutoból a part1 sincs megvéve végig , bleachből is csak 160-180 között lehet a megvett részek száma. Nem hiszem el , hogy a moviera vágott 2részes DNmovie jogait nem tudták megvenni (erre a Rewritera gondoltam , nem a lájv eksönre >.< , de akkor ezek szerint már dolgoztak ezen), azt se hiszem el , hogy Cowboy Bebop Movie jogát sem vették meg.(ha megvették és volt animaxen sry) Rengeteg anyagot lehetne a meglévő projectekből megszerezni amivel műsoridőt kilehet tölteni! Ehelyett élőszereplős fosokat dobnak az emberek elé , mint a kutyák elé a lerágott csontot. Azt hiszik ettől jobb lesz, színvonalasabb? Nem tudom felfogni , hogy tényleg, miért nem lehet egy rohadt híradót bevezetni ahogy írtátok. Kijelenthetem , hogy akárki szívesen benn lenne akár heti 1 órát ingyen is a "műsort" levezetni közűlünk nem? Az a baj , hogy az ilyen döntést befolyásoló pozíciókat hozzá nem értő "okos szakemberek" töltik be!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 11, 16:10:00 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #980 Dátum: 10 aug 11, 15:48:14 » |
|
A DN Movie 1-2 volt.  Sőt, az első Rewrite is volt. Be van ígérve a második Rewrite és a harmadik movie is. Az a baj, hogy az átalakulás külső benyomásra történt. Az anyacég fejesei találták ki. De még így is az animék teszik ki a műsoridő nagy részét, és ezen nem szeretnének változtatni. Hétköznapokon műsorkezdéstől 3 órán át csak anime van. Péntek volt a kivétel, szeptember 2-től csüti lesz a kivétel. 23 órától amcsi sorozat van, KB 23.50-től pedig ismétlő sáv van, aminek az animés tartalma a 2 nappal korábbani adástól függ. Az amerikai Animaxon állítólag napokon át nincs anime. A német Animax szeptember 8.-án életmód TV-vé válik. Nálunk tudtommal csak arculatváltozás várható. Nekem tetszenek az amcsi műsorok többsége is. Pl. a 10 dolgot és az Isteni sugallatot nagyon szeretem. Igaz, hogy utóbbi már volt máshol is, de furcsa módon valahogy kimaradt az életemből, és most örülök, hogy itt láthatom. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 11, 15:51:07 írta CsepeLee fiú »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #981 Dátum: 10 aug 11, 16:38:52 » |
|
A szép az, hoyg most is megy az AXN-en, ráadásul kb. ugyanazokat a részeket adják msot, pár nap eltéréssel, ahoyg múltkor láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
heisenberg
|
 |
« Válasz #982 Dátum: 10 aug 11, 16:42:24 » |
|
az AXN-en asszem ma volt az ami most vasárnap az animax-on
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
X-Con
Újonc
Nem elérhető
MISZTER
|
 |
« Válasz #983 Dátum: 10 aug 11, 17:43:40 » |
|
Akkor DBGT-re nem is számíthatunk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #984 Dátum: 10 aug 11, 18:51:43 » |
|
Az AXN két résszel van elmaradva. De jobb az Animaxon, mert itt nincs megszakítás.  A DBGT-t ugyanúgy őszre mondogatják, ahogy tavaly. Én már nem bízok semmiben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
 |
« Válasz #985 Dátum: 10 aug 11, 19:20:34 » |
|
Akkor ezek szerint már egy éve csúszna a GT?  Szép... Ezek szerint a japánok már egy éve nem küldik az anyagot? *irónia*
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #986 Dátum: 10 aug 11, 19:56:13 » |
|
De jobb az Animaxon, mert itt nincs megszakítás.  Tudom, hogy nem így értetted... De animaxon annyi szünet és megszakítás van, hogy csak na... amíg megveszik a következő részeket, leszinkronizálják több hónapba telik. Aztán amikor kész a szinkron, az egész sorozatot az első évadról kezdik  Valamelyik animékben meg csak reménykedhetsz, hogy egyáltalán végig adják e, mert meg se veszik a jogokat a további vetítéshez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #987 Dátum: 10 aug 12, 17:54:15 » |
|
De nem is az animékre értette, hanem az Isteni sugallatra + a mozifilmekben sincsenek reklámok, de azokat jobb házimozin nézni, mint tévében. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #988 Dátum: 10 aug 12, 19:23:55 » |
|
Én régen (amikor megszerettem a narutot) mindig az animaxen néztem, de nagyon idegesített, hogy állandóan újrakezdték, meg mindig áthelyezték az időpontját. Éshát elkezdtem a neten nézni. És így sokkal-sokkal jobb 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #989 Dátum: 10 aug 14, 17:22:04 » |
|
Tegnap megint volt 1 kis elírás. iTunes koncert helyett Afro Samurai-t adtak (és valszeg továbbra is azt adnak péntekenként). Most már meg sem lepődöm 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
|