24 nov 16, 23:48:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241729 alkalommal)
0 Felhasználó és 118 vendég van a témában
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #945 Dátum: 10 júl 07, 10:56:45 »

Annyira jó az a Lovely Complex? Szerintem azért lesz csak 10 rész leadva a 20 részes 10 dologból, mert péntek estére berakják majd az LC-t. Dragon Ball GT valóban jöhetne már, FMA vagy Slayers helyén el tudom képzelni.
Meg lesz még Hello Kitty is. Gondolom a Kilari helyén valamikor.
Naplózva
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #946 Dátum: 10 júl 07, 13:06:57 »

Az LC be lett jelentve augusztus 13-ra.
A DBGT elvileg a Slayers-t váltaná fel szeptember 2.-án, de ez szerintem még mindig csak terv volt. smirksweat Rá kéne kérdezni.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 13:07:41 írta CsepeLee fiú » Naplózva

22 éves fiú vagyok.
----------------------------------------
www.animax.blogol.hu/read --> Animax Műsorblog
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #947 Dátum: 10 júl 07, 18:31:50 »

Annyira jó az a Lovely Complex?

Húgom kedvenc animéje, ő az aki mindent tudni akar róla.  Mosolyog

A GT pedig tényleg jöhetne. Kíváncsi vagyok vajon a Gagyimax Szon Gokút vagy Son Gokut fog kimondatni a szinkronszínészekkel.  Gondolkozik Ha van szívük, és tisztelik a gyerekkori emlékeinket akkor Son Goku. Ha nem, akkor Szon Gokú lesz.  Szomorú
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #948 Dátum: 10 júl 16, 18:58:35 »

Én a GT-t végiglesem japán hang, magyar felirat kombólval. Már rég meg van lemezen. És igen! Son Goku-t Ifjú Sátánt Kami Sama helyett mindenhatót akarok! Stb... igy nosztalgikusabb lenne szerintem. Mosolyog
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #949 Dátum: 10 júl 16, 21:56:14 »

Nem csak , hogy Nosztalgikusabb... De legalább azokat nem kell erőltetniük. Am. nekem elég lenne ha csak simán Gokuznak. A Sont elhagyhatják felőlem xD
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #950 Dátum: 10 aug 03, 14:13:11 »

Nézte valaki a hétvégén az Égenjárókat?! Sztem nem sokan (kb senki), mivel megint mást adtak helyette. TXT-n az volt hogy 21:20 - Égenjárók, erre adták azt a 10 dolog amit..., majd a Megtorlót.
Már szinte meg sem lepődöm, de azért ha valami ki van írva, akkor legyen már az ami ki van írva smirksweat   Nevet
Naplózva

....................................................................................................................
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #951 Dátum: 10 aug 03, 14:18:11 »

Lol a Gagyimaxnak már mind1 , manga vagy Comic a forrás anyaga a műnek? ikszdé Ennyi erővel tolhatnának Supermant is.
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #952 Dátum: 10 aug 03, 16:26:02 »

Pókember már volt, nyilván lesz Superman és Batman is. Nevet Ha már mindenképpen nyugati dolgot adnak, akkor adják le a Batman Beyond rajzfilmet, aminek van is egy piciny japán vonatkoztatása.

Apropó, elvileg ma lesz a Lovely Complex. Valaki majd megmondaná, hogy kik lettek a szinkronhangok? Megköszönném. Mosolyog
Naplózva

CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #953 Dátum: 10 aug 03, 19:55:35 »

LC ma ugyan nem. A mai nap FMA BH-é még mindig. Nyelvesít LC-t eredetileg augusztus 13-ra ígérték, de az is késik. I-Tunes koncert lesz helyette.
A DBGT helyett meg az amerikai Boondocks lesz.

A tegnapelőtti estén még a műsorváltozás is megváltozott. Azt sem lehet tudni, hogy ma mi lesz. Égenjárók helyett újra DN lett volna, de állítólag a kábelesek szúrták el, és berakták a korábbi műsorokat. A megtorló alapból nem is volt tervezve. Slusszpoénként kapott 16-os karikát, pedig már akkor sem volt karikázás, mikor először láthattuk A megtorlót. Nevet
Naplózva

22 éves fiú vagyok.
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #954 Dátum: 10 aug 03, 21:15:22 »

Jó tudni, azt hittem harmadikán lesz a premier. Ezek szerint még ez is késni fog?  Hmm? Imádom ezt a csatornát...
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #955 Dátum: 10 aug 04, 01:35:10 »

Jajj anyám. Akkor mégse lesz Dragon Ball GT? Sirni fogok...
Naplózva

Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #956 Dátum: 10 aug 04, 16:58:35 »

Vasárnap én is vártam az Égenjárókat, de nálunk nem az volt, amit ti írtok, hanem Bleach meg Conan ismétlések.
A Slayers helyén lett volna a GT? Hmm? Képek alapján ez a Boondocks is ígéretesnek tűnik. Igaz, ez csak rajzolásában animés, és túlzottan nem rajongok az afro filmekért, de ha nem gettó dumákat nyomatnak, akkor adok neki egy esélyt.
A 10 dolog helyett meg az Afro szamuráj, az helyett a Farscape (Csillagközi szökevények) 3. évada indul. Azt nem értem, miért nem adták végig azt a tinisorozatot? És a Lovely Complexnek nem pénteken kéne lennie? Eddig az volt a romantikus este. Vagy megszűnnek a tematikus napok, és random pakolgatják majd az animéket?
Naplózva
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #957 Dátum: 10 aug 04, 20:33:22 »

Már most sincsenek tematikus napok. A Slayers nem krimi, az FMA nem sci-fi. (Bár közel áll hozzá.) Nyelvesít
A 10 dolog helyett I-Tunes konci volt kiírva, de én most jöttem rá, hogy átírták Afróra. Technikai KO
A 10 dologból egyelőre az 1. évad van meg, ami 10 rész. Szerintem lesz majd a 2. évad is.

A Farscape-pel kapcsolatban nem vágom azt, hogy Episode 1, 300 Special Episode. Ez valami különkiadás és így nem is a sorozat lesz?
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 20:39:38 írta CsepeLee fiú » Naplózva

22 éves fiú vagyok.
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #958 Dátum: 10 aug 05, 07:17:36 »

A 3x00 vagy olyan összefoglaló rész, mint amilyen a Lostnál és a Született feleségeknél szokott lenni, vagy pedig egy werkfilm a kulisszatitkokról.
Ez a csatorna egyre inkább olyan mint egy Disney Channel és Music Television egyveleg. Át is nevezhetnék Teenmax-ra, aztán adhatnak Hannah Montanát és Csillag születik ismétléseket. Mozifilmekből meg jöhetnének olyanok, mint az Alkonyat, High School Musical.
Arról a Sony nem tehet, hogy a magyar nép a marketing alapján alkot véleményt, a tömeget követi és anélkül ítéli el a szubkultúrát, hogy megismerte volna.
És senki ne mondja, hogy azért bukott meg az Animax az anime népszerűsítésével, mert rossz a szinkron. A magyarok többségét az sem zavarná, ha Gáspár Győzike vagy Kiszel Tünde hangolná a szereplőket és az sem tűnne fel nekik, ha értelmetlen mondatokat hallana. A zéró intelligenciával rendelkező országnak egyszerű műsorok kellenek, agyatlan szórakozás, gondolkodásmentes tévézés.
Naplózva
Aysee
ANBU Kapitány
*

Maknae Taemin. <3

« Válasz #959 Dátum: 10 aug 07, 01:46:15 »

Istenem T-T""""
Jövő héttől Lovely Complex T_T
MAGYAR SZINKRONT NEEEEEEEEEEEE T_T
El fogják cseszni az egyik kedvenc animém szinkronját... T-T
Úristen, én tényleg előre rettegek ettől O_O
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Oldalak: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins