24 nov 16, 23:43:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241683 alkalommal)
0 Felhasználó és 126 vendég van a témában
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #930 Dátum: 10 jún 25, 16:04:17 »

Az csak a sorozatokra vonatkozott, de jó néhány "utolsó darabok" címszó alatt értékesített sorozat-dvd van megint készleten + filmeket is adnak még ki.

A természetfilm-hasonlatodról az jut eszembe, amikor egy filmben embereket kaszabolnak le, ömlik a vér, a legkegyetlenebb kínzásokat hajtják végre, és miért büntetik a tévécsatornát? mert káromkodtak benne és kivillant egy-két cici. Ennyit erről Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 25, 16:06:04 írta Gokunix » Naplózva
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #931 Dátum: 10 jún 27, 18:23:50 »

Inura 16-os korhatár kell. Az RTL-esek a 113. részig jutottak el vágottan. Ill. az első 18 részt kétszer vágatlanul adták le. Másodszor 16-os korhatárral, hajnalban. Mellesleg a vágott 19. rész 2004. őszre esett, de az ORTT-határozat 2005. nyári, amikor az RTL-esek végeztek is az 1. csomaggal. Nagyon jól tudták, hogy nem jó módon vetítik és problémájuk lehet. Most az van, hogy nem adják semmikor, de az Animax sem kapja meg. Tényleg senki nem tudja, hogy miért. Én arra tippelek, hogy meg kell várni a német vetítést. NO-ban is csak 104-ig ment. (Szintén vágva, és lehet, hogy ott még inkább emiatt van para, mert a németeknek jelzésük sincs. ^^") Közben magyar szinkronosan valóban porosodik egy polcon.
2005-ben az A+ úgy kapta meg a 2. csomagot, hogy az RTL-en nem is ment. Tehát tényleg valami olyan akadályozó dolog lehet, amibe nem látunk bele. :/ Azonban az utolsó csomag 2006 óta megvan. Ha ez így megy tovább, akkor tényleg kárba vész, mint a DBZ. (Aminél szintén az RTL-esek voltak a lámák.)
Mellesleg nem anime-ellenesek az ORTT-sek. A Pokémonnal, a Slayers-szel, és az első Digimonnal semi bajuk nem volt. (Utóbbival kellett volna.) A Slayers-szel ráadásul úgy nem volt bajuk, hogy benne van az elemzésben az, hogy a németeknél néhány rész 16-os lenne vágatlanul. Ehhez képest a mi RTL-ünkön még mindig vígan megy nappal, vágatlanul. Egyszerűen csak mások a jogszabályok.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 19:55:07 írta CsepeLee fiú » Naplózva

22 éves fiú vagyok.
----------------------------------------
www.animax.blogol.hu/read --> Animax Műsorblog
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #932 Dátum: 10 jún 27, 18:39:38 »

CsepeLee fiú:

Jól láttam hogy a Gagyimaxon a Bleach 16-os lett? Ez hogy lehet? Miért lett 16-os?
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #933 Dátum: 10 jún 27, 18:48:45 »

Valószínüleg a Vér miatt, ami az Arrancar arc elején véglegesen eltűnik xD
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #934 Dátum: 10 jún 27, 18:49:54 »

Úgy konkrétan nem lett az. Az új részek már nem kaptak karikát, június 1-től pedig már semmin nincs paca. (Érdekes módon pont aznap lett nagyobb potenciális nézőserege a csatinak, mert a UPC-sek előre helyezték, középre. ^^") A Műsorblogon június 1-től saját karikázás folyik. ^^" Brit DVD-n a Bleach 15-ös.
Naplózva

22 éves fiú vagyok.
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #935 Dátum: 10 jún 27, 19:13:29 »

Szerintem a németeknek semmi közük ahhoz,h nálunk sincs Inu. Az ORTT bejelentések alapján vizsgálja meg a sorozatokat, a Slayers lehet, h elkerülte az aggódó szülők figyelmét. Amúgy a Pokémont is vizsgálgatta az ortt + a teletabikat is. Utóbbit nem is adták le végig, bár ennek valószínűleg más oka lehetett.
Az Animax megvehetné majd a hiányzó Inu jogait is, ha az rtl-nek az lejár. Bár sajnos a szinkron a megrendelő tulajdona, újat is lehet készíteni hozzá a régi hangokkal (ha az rtl nem adja el).
A karikázgatásokat hülyeségnek tartom. senki nem foglalkozik vele, minden országban más a korhatárérték, és érdekes, hogy pár éve pl. az ace ventura 14+-os volt, később 16+-os lett , majd 12 felnőtt felügyelete mellett. Szóval Kis Pisti a régi rendszerben 14 évesen megnézhette Venturát, majd egy évvel később már nem, mivel 16-os karikájú lett, most meg Kis Pista már a gyerekeivel is nézheti, mert nem olyan káros, mint régen.  >.<# Ez így baromság, és hülye volt, aki kitalálta. Másik példa: reszkessetek, betörők!, amin felnőttem, nem volt olyan év, h ne láttam volna, na most az is korhatáros lett...agyament ortt-sek.

Animaxszos témába vágva: Méz és lóhere helyett lesz a 10 dolog, amit utálok benned. Ezzel együtt a szombat és vasárnap mellett a péntek 21 órai sávból is kiestek az animék.  Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 19:14:50 írta Gokunix » Naplózva
WTF
Újonc
*

« Válasz #936 Dátum: 10 jún 28, 14:52:09 »

igaz. Vajon miért estek ki az animék a hétvégi 21 órás idősávból? Komolyan nem értem. Vki magyarázza már meg!
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #937 Dátum: 10 jún 28, 16:36:16 »

Nagyon egyszerű...puszta logika.Az ANImaxon mér adnának rendes időben animéket?sőt mostmár lassan az előző mondatból a "rendes időben" részt lassan ki lehet szedni...
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #938 Dátum: 10 júl 05, 15:08:38 »

Tudja valaki meddig adja az Animax az "új" Bleach részeket?!
A Naruto-t mikor fogják folytatni?! S**r, hogy megint szinte az elején kezdik  Neeem

Káromkodást csillagozd, vagy egyáltalán ne káromkodj a fórumon! Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 05, 19:08:47 írta Gabesz » Naplózva

....................................................................................................................
Habbobitas
Újonc
*

« Válasz #939 Dátum: 10 júl 05, 18:22:11 »

Én egyébbként a csatorna weboldalán láttam, hogy leadták ,ár a 110. részig.
Naplózva
jujguy
Kezdő Jounin
*

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #940 Dátum: 10 júl 05, 19:47:23 »

Bleach 3. évad 110.-168. hétfőnként 21:15-től
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #941 Dátum: 10 júl 05, 23:23:05 »

Az új Naruto szerintem egyből indul az ismétlések után.
Ez a Private tényleg csak 5 perces tinisorozat? 21.15-re van kiírva és 21.20-ra meg már az American Idol.  >.<#

Újdonságok:
The Tester
(gondolom informatikai magazin lesz)
The Amazing Race Asia 3. évad
Isteni sugallat
10 dolog, amit utálok benned
Slayers 5.

Ismétlések:
Rómeó és Júlia
Death Note - A halállista
Méz és lóhere - az anime

Mozifilmek:
Pókember 2.
Égenjárók
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 05, 23:24:07 írta Gokunix » Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #942 Dátum: 10 júl 06, 09:41:48 »

Aszem juni 26-án volt a Megtorló c. film. Az elég jó volt. Várom már ezt az Égenjárók-at. Már 1-2x műsorlistán láttam, de mindig mást adtak helyette, tegnap is az volt kiírva hogy lesz a Tester, erre a Qube-t adták...
Amúgy már egy másik csatornán, vagy valahol máshol láttam egy ugyanilyen című (Égenjárok) sorozatot(?), de az nem anime volt, hanem élőszereplők voltak benne. Ebből is készült film, anime, meg liveaction?! Valamint megnéztem, hogy majd augusztus 1-től fogják adni, tehát ez az anime lesz?
Naplózva

....................................................................................................................
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #943 Dátum: 10 júl 06, 17:38:09 »

A Bleach idén a 167. részig lesz látható. Nyelvesít Utána már fillerszakasz van.
A Tester még 1 vagy 2 hetet késik. A Twitter-en jött ez az információ.
Naplózva

22 éves fiú vagyok.
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #944 Dátum: 10 júl 06, 21:38:58 »

Lovely Complex amúgy biztosan lesz augusztusban? Poén lenne ha a DB GT-hez hasonlóan már ez is csúszna.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins