24 nov 16, 23:16:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241323 alkalommal)
0 Felhasználó és 47 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #810 Dátum: 10 ápr 02, 13:56:58 »

Négy darabban? Miért, pedig az pont egy jó dolog volt tőlük, hogy rendesen, egyben leadtak egy pár moviet az utóbbi időben.
Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #811 Dátum: 10 ápr 02, 14:38:43 »

Négy darabban az 5 részes sorozat? Ezek hülyék! Miért kell szétszedni a movie-t? Ennyi erővel megismételhetnék a sorozatot is, vagy leadhatnák végre a rendezői változatot. A műsorbeosztásnál így szerepel a cím alatt: 2x01, 2x02 (szombat), 2x03, 2x04 (vasárnap). Következő hétvége filmek, aztán az Afro szamuráj helyén indul az American Idol 75 percben. Az ha jól tudom egy Megasztár vagy Csillag születik szintű valami.

Már eldöntöttem, h én csak a Kilarit és a Méz és lóherét fogom nézni, meg majd a Bleach, Naruto, Soul Eater sorozatokat, ha lesz napi ismétlés.
Naplózva
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #812 Dátum: 10 ápr 02, 16:45:41 »

Ezt az egyet így kapták meg, ezért így is teszik adásba. Olyan lesz, mintha második sorozat lenne.
Naplózva

22 éves fiú vagyok.
----------------------------------------
www.animax.blogol.hu/read --> Animax Műsorblog
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #813 Dátum: 10 ápr 02, 18:40:29 »

Így aztán nagyon sok értelme van. Véleményem szerint csak duma, h így kapták meg. Ennyi erővel maratonban leadhatnák a sorozatot is úgy, hogy levágják az openinget és az endinget. A német VOX-n anno egybevágva, filmszerűen adták még a 24 részes anime-sorozatokat is. Úgyhogy nem egy nagy feladat lett volna.
Naplózva
vzsombi
Gennin
*

« Válasz #814 Dátum: 10 ápr 09, 22:15:36 »

Sziasztok én azt nem értem.Anno valamikor olvastam hogy egész napos csatorna lesz!Most ez téves info volt vagy mi?
Naplózva

Ne becsülj le! Nem félek!
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #815 Dátum: 10 ápr 10, 11:00:58 »

Sziasztok én azt nem értem.Anno valamikor olvastam hogy egész napos csatorna lesz!Most ez téves info volt vagy mi?
A lengyel Animax lett 24 órás. A miénk egyelőre nem változik.
Naplózva

22 éves fiú vagyok.
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #816 Dátum: 10 ápr 10, 19:08:38 »

Jaj, ez a Kilari nagyon fárasztó. Öt percet bírtam nézni belőle, de még az is leterhelő volt!
Naplózva
vzsombi
Gennin
*

« Válasz #817 Dátum: 10 ápr 10, 21:59:11 »

Értem köszi.Remélem a miénk is az  lesz! 
Naplózva

Ne becsülj le! Nem félek!
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #818 Dátum: 10 ápr 11, 08:15:42 »

Hát ahogy elnézem a minőséget,inkább ne legyen egész napos csatorna.....
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Pachenko
Gennin
*

« Válasz #819 Dátum: 10 ápr 11, 09:03:18 »

két kérdés:
-a D. gray Man-t mért adják 16-os karikával?
-a Naruto valamelyik 2 részét nem adták le arról tud valaki valamit?

köszönöm a válaszokat.
Naplózva

"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #820 Dátum: 10 ápr 11, 10:13:26 »

A D. Gray Mant már semmilyen karikával nem adják, mert az Animaxre már nem a magyarok törvények vonatkoznak.
A Naruto kimaradt részei az ismétléskor lesznek. Ezt asszem Twitteren írták.
Én örülnék annak, ha 24 órás lenne, mert legalább délután is tudnék animézni, mint a régi szép időkben. Feltéve, ha a kábelszolgáltató betenné a csomagunkba.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #821 Dátum: 10 ápr 11, 11:17:15 »

Ott már tényleg nincs karika, ami nem is baj, vagyis pont, hogy jó. Értelmetlen az az egész hülye rendszer.
A kimaradt részek azt hiszem elég pihentek, szóval az nem nagy veszteség.
A 24 órás Animax viszont kifejezetten pozitív lenne, még akkor is, ha jó részt ismétlések mennének valószínűleg. Nem is értem, valaki mért van ellene, igazából ez egy olyan dolog, amit ha nem tetszik, nem nézel, de lehet sokan mások örömmel néznék. Elvégre lehet nem a legminőségibb a szolgáltatás, és lehet néhány anime szinkronja igencsak távol áll a tökéletestől, de még mindig jobb lenne azt nézni délutánonként, mint a TV shop-ot.
Naplózva

Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #822 Dátum: 10 ápr 11, 11:59:34 »

A karikák már csak azért is értelmetlenek, mert ami nálunk 18+, az máshol 15+. Régen az Ace Ventura volt már 14-es, 16-os korhatárhoz kötve, most 12 felnőtt felügyeletével.  Pojén Meg elég sok film van, amit okító jelleggel meg lehetne nézetni gyerekkel, de a magas korhatár miatt nézhetetlen időpontban adják. Mondjuk ez a három sor pont nem az animékre vonatkozik. Nevet
Végülis van már annyi sorozatuk, hogy 24 órában is működjön + ha mégis lenne hézag, AXN-s műsorokkal pótolni lehet azt. Meg tök jó lenne, ha a Bleachet és a Narutot a legújabb részekig megvennék, aztán heti 5 résszel adnák. Ezek pont nem azok a sorozatok, amiket hosszú távon lehetne heti 1-2 alkalommal nézni. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a japánokhoz képest milyen szerencsénk volt, hogy a vontatott DBZ-ből nem csak heti 1 részt kaptunk. Csodálom, hogy nem unták meg.
Naplózva
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #823 Dátum: 10 ápr 11, 14:40:18 »

A D. Gray Mant már semmilyen karikával nem adják, mert az Animaxre már nem a magyarok törvények vonatkoznak.
A karikamentes Nodame és RJ után a Soul Eater és a DGM még kapott 12-es és 16-os karikát, de idén már tényleg egyik premier sem fog kapni. Pl. 18+-os karikamentes Afro, nem túl későn. ^^ Állítólag az eddigi sorozatokról is le fogják szedni, de még dolgoznak rajta. Nem tudom, hogy miért nem lehet már megcsinálni. Most így a legkuszább.
Egyelőre én sem tudom, hogy a DGM miért 16-os, mert nem ismerem, de állítólag az 52. résztől horrorisztikus. Viszont az Animax soha nem tartozott a magyarokhoz, ahogy az A+ sem. Az A+ 2006. szeptemberig a csehekhez tartozott. A tulajdonosváltással átkerült a britekhez.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 11, 14:41:25 írta CsepeLee fiú » Naplózva

22 éves fiú vagyok.
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #824 Dátum: 10 ápr 14, 23:01:27 »

Kérdés: Aki nézi a Gagyimaxos Narutót, az el tudná nekem mondani hogy a Rasenganból mi lett?  ( Ha megmaradt, akkor helyesen ejtették ki, vagy ezt is A-val? )
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins