24 nov 16, 23:21:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241383 alkalommal)
0 Felhasználó és 95 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #795 Dátum: 10 márc 26, 12:55:08 »

De azoknál, amik fent vannak, sem az előző heti van kint, csak úgy valameddig (jó pár hétig, vagy az elejéig) visszamenőleg egy pár rész..
..szóval még akkor sem igaz amit a reklám mond, ha azt figyelmen kívül hagyom, hogy arra lehet belőle következtetni, hogy minden sorozatból az aktuális részeket felpakolják..  smirksweat
Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #796 Dátum: 10 márc 27, 17:06:52 »

Ja nem úgy van, mint a reklámban, de egyre bővül a kínálat. Jó az, hogy minden részét meg lehet nézni. Bár én nem élek vele, mert másnap letölthető DVDripben minden animax adott sorozat. Pojén

Új anime-sorozat április 10-től
Kilari
Basszus, ennek mennyit hallgattam már a zenéjét. A régi meséket idézi, amik még a köztévén mentek. Kissé pihent, de jó lesz. ikszdé
http://www.youtube.com/watch?v=4DxLFRi5HnM&NR=1
Kár, hogy nálunk nem divat az openingek magyarítása. Emlékszem annak idején még szavazás is volt erről, és sajnos nagy fölénnyel a japán dal megtartása nyert. Pedig milyen jó lenne tudni mit énekelnek!
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 27, 17:09:15 írta Goku » Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #797 Dátum: 10 márc 28, 00:18:34 »

Hát Goku, ebben nem értek veled egyet. Nevet Én nagyon nem örülnék ha már a zenék is magyarul mennének. A zenék meghonosítása pedig már nem sok országban divat. Azt már mindenhol kinőtték. Nevet
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #798 Dátum: 10 márc 28, 13:55:52 »

ez a Kirarin,ez most komoly? nem azért hogy fikázzam-mert eddig csak az AA-s ismertetőt olvastam- de ezt komolyan gondolja az animax?nem akarok gonosz lenni,de most kapásból mondok 3, 1000szer kiemelkedőbb romantikus shoujo animét...ez így első meglátásra egy Tokyo Mew Mew meg egy Gravitation keverék..
hát,még több okom van hogy ne kapcsoljam be a tv-t hétvégén,főleg úgy hogy Afroszamurájjal egy napon ez..huhúúXDD
Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #799 Dátum: 10 márc 28, 18:12:48 »

Kirarin! Akkor ezért nem találtam AnimeAddictson. Magyarul Kilari lesz. Legalábbis port.hu úgy írja. Az ismertető alapján nekem tetszeni fog. Nevet Sorozatvásárláskor sajnos nincs kívánságműsor. Gondolom annak idején az RTL is inkább a DBZ-hez és a Sailor Moon-hoz hasonló sorozatokat vett volna, ha teheti.
Ne szidd az Afro szamurájt! Nekem nagyon tetszett. Le is töltöttem mind az öt részét, mert sajna' nem tudtam tévében megnézni.

Sejtettem, hogy egyedül leszek azzal a véleményemmel, hogy magyarosítsák a zenéket. Komolyabb cuccoknál (mint a Bebop vagy a Trigun) én se tudnám elviselni, de egy Pokémon vagy egy Vadmacska kommandó szintű sorozatnál simán elfogadható. Sőt, még a Bleach, Detective Conan, Naruto zenéit is inkább hallgatnám magyarul. Nálam ez kb. olyan, hogy ok, láttam japánul felirattal, de kíváncsi vagyok rá szinkronosan is. A zenéket is hallottam már milliószor. Tök unalmasak lettek. XDD A GT-nél pedig kifejezetten hiányozni fog a magyar muzsika, mert a Dan Dan Kokoro se a legjobb főcím. Azon akár még javítani is lehetne. És tudom, álom csupán, de annak is örülnék, ha a befejező résznél a japán stáb helyett a magyar hangokat feliratoznák. Feltéve, ha valaha is eljut Magyarországra. ikszdé
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #800 Dátum: 10 márc 28, 18:22:40 »

(hát a Kirarin-t én is csak a Mondo segítségével találtam meg...a kis számítók azért beletettek egy képet a februári számbaXD aki nem díjjazza az újságot az nyugodtan megkövezhet XDD)
ja nem szidtam én az Afro szamurájt,én is gondolkodtam utána hogy másképp kellett volna fogalmaznom,csak úgy értettem elég érdekes lesz ez a két 'ég és föld' anime egyazon napon  >.<#
Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #801 Dátum: 10 márc 28, 19:20:50 »

De gondolj bele milyen gyenge nézettsége lenne az Animaxnak, ha egy teljes estén át csak Kukucska, dínós buziság meg a Kilari menne. XDDD Jó, egyébként nem, mert állítólag a lurkók a Minimax után még nézik az Animaxot. Sz'al a Kukucskának is elég szép nézettsége volt.
Én ritkán nézem egész este a tévét, általában akkor kapcsolom be vagy oda , ha az a műsor megy, ami érdekel. A Kilari után van még sorozat, az Afro szamurájt a Qube fogja felvezetni. Arra leszek kíváncsi ennek a helyén mi indul majd.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #802 Dátum: 10 márc 28, 21:23:52 »

Úgy ment, több sorozattal, hogy az ilyen gyerek animéket (például azt a dínós cuccot, a digimont, vagy a Kukucskát) adták egyből 8 után, és utána veszik komolyabbra a dolgot, ez a  rendszer szerintem jó volt.
Az ilyenek kései ismétlése szerintem az, ami teljesen felesleges, inkább ismételhetnének valami előző napi műsort, vagy valami.

A Kukucskát amúgy néha én is néztem, volt benne valami szürreális, beteg humor, ami megkapott ikszdé
Naplózva
Paulo55
Gennin
*

« Válasz #803 Dátum: 10 márc 28, 23:05:54 »

A Kukucska tipikusan ennek az esete:annyira gagyi, hogy már jó. Amúgy hallottam, hogy nem egyszer vert főműsoridős animéket is ezért tartották sokáig a csatorna 8:00 kezdői sávjában.
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 29, 18:30:23 írta Paulo55 » Naplózva

Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #804 Dátum: 10 márc 29, 06:41:16 »

A Kilarit se fogják  a következő napokon ismételni. A Kukucskát én is néztem az opening-váltásig.  Nevet A gyerekeknek tök hasznos, mert legalább tanulhatnak belőle. Ilyenkor mindig az a rész jut eszembe, amikor okosan meséltek a politikai választásokról. XDD Kár, hogy az uccsó 13 részt már nem adták le.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #805 Dátum: 10 márc 29, 13:56:15 »

Ez már itt elég off, de arról amit mondtál, valahogy az állatfarm ugrott be. Nevet
Valaki vágja mi volt?
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 29, 14:15:34 írta STM » Naplózva
Paulo55
Gennin
*

« Válasz #806 Dátum: 10 márc 29, 14:08:30 »

Igen csak akkor arról egy olyan topicot kellene nyitni, politika az animékben.
Naplózva

CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #807 Dátum: 10 márc 30, 11:27:04 »

Én az A+ sávos megoldását szerettem, amikor nagyjából csak gyenge erőszaktartalmú animékkel kezdtek, utána azokból volt 2 napos ismétlés, és késő este jött a többi. (Kivételt képezett a YYH, ami brutális, de mégis berakták a kora esti sáv végére.) Így különvált két nézői tábor, és a gyerekek nem láthatták az erőszakosabb animéket. Most is jó ötletnek tartanám, de egyre kevesebb a gyenge erőszaktartalmú. Már KB 20.30-kor is olyan megy, ami "normális esetben" 15-ös vagy 16-os lenne. (Vagy úgy mondva, hogy magyar TV-n, de a Bleach és az Inu a briteknél is 15-ös.) A Digimonos szériákból 2 is KB 20.30-kor volt, és nem is mondanám gyerekaniméknek. 12+-osok, mint Naruto.

További áprilisi és május eleji premierek

- Április 19.-én tényleg megérkezik a Bleach folytatása. (110. résztől a 167.-ig.)
- 23.-ától péntekenként 21.20-kor a Méz és lóhere doramáját láthatjuk. bow
- 24.-én 21.20-kor "Az akciófilm művészete" címmel egy olyan egyszeri adás kerül képernyőre, amit nem tudok beazonosítani.
- 25.-én 21.20-kor itt is megtekinthetjük Chucky vérengzéseit, a Gyerekjátékban.
- Május elsejétől hétvégenként 21.20-kor az Amerikai álom (American idol) 8. szériája kerül képernyőre.

Információforrás: hivatalos weboldal. Táblázatba szedve: a Műsorblogomon. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 31, 12:21:44 írta CsepeLee fiú » Naplózva

22 éves fiú vagyok.
----------------------------------------
www.animax.blogol.hu/read --> Animax Műsorblog
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #808 Dátum: 10 ápr 01, 15:37:51 »

Végre, végre, végre!!!!!! Pont a doramákat hiányoltam a kínálatból! Ráadásul egyből a Méz és lóherével kezdenek, ami beszerezhetetlen!! Remélem a szinkront nem cseszik el, mint a DN Live Movie-nál. Ok, ha a hús-vér szereplőkhöz is illenek az animés hangok, tartsák csak meg őket, annál jobb. De ha megint olyan színészekhez erőltetik a hangokat, akikhez nem illenek, marad a japán hang-magyar felirat kombó. Már ha fent lesz egyáltalán torrenten dvdripben.
A Gyerekjáték nagyon, de nagyon nem illik a csatorna profiljába. Viszont, ha végre megnézhetem a 4. részt is, akkor jöjjön csak. Az öt részes horrorból érthetetlen okból ezt az egy részt mindig kihagyják a tévék.
Az akciófilm művészete egy doksi, ami még asszem a film+-n ment jó pár alkalommal.
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=56210&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=1
Ez sem illik a csatorna profiljába szerintem. Személy szerint jobban örülnék, ha anime moviek, live actionok, vagy a távol-kelethez kapcsolódó filmeket adnának. Jackie Channek is van egy hasonló dokumentumfilmje. Én inkább azt nézném.
Naplózva
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #809 Dátum: 10 ápr 02, 13:42:00 »

Plusz: ma kaptam az infót az Animax Twitter-oldalán, hogy 17.-én és 18.-án 4 darabban az Afro szamuráj movie-ja lesz.
Naplózva

22 éves fiú vagyok.
----------------------------------------
www.animax.blogol.hu/read --> Animax Műsorblog
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins