Arvael
|
|
« Válasz #285 Dátum: 08 ápr 08, 19:41:31 » |
|
mivel minden anime úgyan olyan csak az íro meg a story meg a karakterek cserélödnek... Bakker, bocs, de érted egyáltalán, mit írsz? :'X xD Író: lényegtelen e szempontból Történet + Karakterek: pont ez az, ami mássá tesz egy-egy animét... Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy minden könyv ugyanolyan, csak az írója meg a történet meg a szereplők cserélődnek
Jesszus... én nem láttam az animét, csak hallomásból ismerem, de... komolyan képesek voltak ezt így lefordítani?
Animaxon a legjobb szinkron az, ami még az A+-nál volt, mert az RTL Klub még adott a szinkronra x'D (Csajkommandóé pl. tök jól sikerült sztem ) (ha valaki nem lenne képben: az A+ az RTL Klubbé volt; aztán megvették és így lett Animax)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oro
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #286 Dátum: 08 ápr 08, 20:10:39 » |
|
xD összintén szólva nem értem mit írok :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #287 Dátum: 08 ápr 09, 14:52:37 » |
|
Arvael megmondanád nekem, hogy a Zangetsu mit jelent? Mert a holdpenge, egy kissé bénán hangzik+ úgy tom, hogy az Aka a hold, de te vagy a mester ebbena témakörben.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #288 Dátum: 08 ápr 09, 14:58:32 » |
|
Arvael: Való igaz,amit az RTL klubbról mondtál. Az adott a szinkronra,de az Animax...szégyellem nézni a Bleachet,komolyan mondom. Amúgy erről eszembe jutott egy érdekes mondat,asszem vmi blogkomment volt: "Amúgy Szalai Csongor lehetne Ryuk,úgyis beletanult a halálisten szerepbe..." (Gyengébbek kedvéért: Szalai Csongor szinkronizálja Ichigot a Bleachben.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #290 Dátum: 08 ápr 09, 15:06:07 » |
|
Saphira: igen,ez egy vicc volt Amúgy jó volt az A+...hála neki ismertem meg csomó kirahh animét... szal sajnáltam,h felváltja ez a Anif*x...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #292 Dátum: 08 ápr 09, 15:14:13 » |
|
Naja,a végén már tényleg gyenge volt... Kétségtelen,van tapasztalata,csak afelöl nem,hogy inkább japénul nézzük az animéket,felirattal... Amúgy én valami menő feliratnak nagyon örültem volna. Pl. ha Ichigo majd Bankai-ozik,akkor azt így különlegesen előhívni, vagy ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #293 Dátum: 08 ápr 09, 15:19:41 » |
|
Tényleg jó az animéket Japánul Magyar felirattal nézni, csakhogy nekem valamiért mindig románul vagy mie nyelven feliratozik. Az Aka-t meg tényleg benéztem, hisz benne van az akamaruban. :'X
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #294 Dátum: 08 ápr 09, 15:21:06 » |
|
Háááát.. igaz, hogy mi jobban néznénk feliratosan. De plöh ott van a bátyám. szereti az animéket, de azért nem olyan nagy rajongó, mint én. xD És, ő pl. utál feliratosan nézni valamit. éppen azért, mert őt nem érdeklik az eredeti hangok meg ilyenek. xD elvan ő a történettel is. Meg nem panaszkodik a magyar hangra, mivel nem is hallotta még a japánt. (kivéve pár animéből) Szóval a feliratos animéket, amit az animaxon adnak meg sem nézi. (Kivéve a ROD-t. ) Szóval vannak oylan emberkék is, akik nem ismerik még az animéket és ezek általában kisebb eséllyel néznek meg valamit feliratosan. Így meg sem ismerik az animét és nem lesznek fanok.
és nem mellesleg nekünk is pl. Digi tv-ről jön az animax. és ott meg csehül, vagy románul, vagy hogy a farncul írják ki a feliratot. Szóval azok, akik Digi tv-n, vagy UPC-jük van eleve nem is néznék az animaxot mert nem értenének belőle egy szót sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #295 Dátum: 08 ápr 09, 15:23:32 » |
|
Jaja nekünk is Digin jön... UPC-n is idegen a felirat? Micsoda világ. Próbáltam OPT-n átállítani, de égetett. De Japán hagsávot tanátam... Asszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #298 Dátum: 08 ápr 09, 18:51:55 » |
|
Hát ehez képest én eddíg a holdmeccő és a holdpenge fordításokkal találkoztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oro
Gennin
Nem elérhető
|