Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #315 Dátum: 08 ápr 21, 11:03:56 » |
|
Nani?Oo Naruto új szinkronnal? Hát a dzsetikszesnél minden csak jobb lehet Hajrá animax, ha már a naruto tévébe került, legyen ott erndesenXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #316 Dátum: 08 ápr 21, 12:08:01 » |
|
Na végre! Már azthittem,sosem teszik meg. Végre nézhetünk Narutot! A dzsetiksz monnyon le!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #317 Dátum: 08 ápr 21, 13:14:51 » |
|
Hát ez nagyon pöpec! Hajá Animax! (Kár hogy nekem nincs Animaxom... :'X)
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
ayumi-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #318 Dátum: 08 ápr 21, 14:38:47 » |
|
Végre az animaxon is lesz Naruto. Kiváncsi vagyok mit tudnak összehozni, mert alapjában az Animax jó szinkronokat csinál. De vajon meddig vették meg, mert nem hiszem, hogy végig leadnák. Végülis se az Inuyasha se a Yu Gi Oh Gx nincs végig leadva. Most meg a Bleach, kitudja az is meddig fog menni.
|
|
|
Naplózva
|
あゆみ
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #319 Dátum: 08 ápr 21, 14:45:25 » |
|
Az Animax??! Neeem...Az RTL Klub csinált jó szinkronokat... Mondjuk ahogy Moonie mondta,a jetixnél csak jobb lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #320 Dátum: 08 ápr 21, 15:40:48 » |
|
Az adók csak megbíznak szinkronstúdiókat amúgy a bleach az 52. részig lesz leadva. Hajrá animax remélem a shippudenig leadják és utána is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oro
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 08 ápr 21, 15:47:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #322 Dátum: 08 ápr 21, 16:23:07 » |
|
szerintem se örüljünk túlzottan, bár már az is előrehaladás, h vágatlan lesz, + így van rá esély,h ha kiadják dvd-n azon lesz japán hang egyébként én crespo rodrigót nem cserélném csak le, vele azért meg voltam elégedve mindenesetre kíváncsian várom, milyen lesz, és remélem youtube-on vagy valamilyen videós oldalon lesz belőle ízelítő, ugyanins nincs animx-em
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
Oro
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #323 Dátum: 08 ápr 21, 16:27:06 » |
|
A videoplayere biztos fel fogják tenni( tapasztaltam oda mindent felraknak ami jó az animaxon xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 08 ápr 21, 18:26:49 » |
|
Neten lehet nézni animaxot?? vagy egyáltalán hol találom????????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #325 Dátum: 08 ápr 21, 19:37:51 » |
|
szerintem se örüljünk túlzottan, bár már az is előrehaladás, h vágatlan lesz, + így van rá esély,h ha kiadják dvd-n azon lesz japán hang
Hát ne vegyél rá mérgett simán vágni fognak ismerem már jól őket... Egyébként is szobrozni ,hogy mikor adják le...kösz ebböl nem kérek inkább töltöm serényen aztán kiírom DVD-re...Engem ez már rég nem érint..Ja egy időután már nem ilyen "jó elvagyunk" a Naruto se kemény harcok vannak benne...Amúgy a manga jóval durvább.. Kizárt ,hogy ne vágják..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 21, 19:39:50 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #326 Dátum: 08 ápr 21, 19:57:54 » |
|
Már megbocsáss, de az animaxon még egyetlen animét se vágtak meg, ugyhogy elég rosszul ismered őket. Egyébként Crespo Rodrigó szerintem is maradhat, mert ő az egyetlen a Jetix-es szinkronban aki telitalálat volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DsAdam
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #327 Dátum: 08 ápr 21, 20:52:53 » |
|
Na most beszívtam de nagyon. Nézem nagyba a bleachet az animaxon nálunk cseh szinkron van, van a reklám meg minden vége a reklámnak nagyba iszom az ásványvizet és a másik részben ichigo magyarul megszólal Az oromon jott vissza az ásványvíz úgy elnevettem magamat. Azt a meglepetést
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #328 Dátum: 08 ápr 21, 21:37:49 » |
|
Én nem lennék képes 280 japán nyelvű rész után megnézni Narutot magyarul. Egyszerűen nem tudnám megszokni hogy Orochimaru hangja nem tőkéletes ( itt megjegyezném hogy szerintem Oro hangja a legjobb a világon annál jobban semmit nem találtak el a világon ). És az egész furcsa lenne . Én maradok a naruto kun munkájánál elégedett vagyok vele nekem ennél nem kell se jobb se rosszabb. Szal Naruto eredeti nyelven felirattal a legjobb!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #329 Dátum: 08 ápr 22, 13:26:48 » |
|
Már megbocsáss, de az animaxon még egyetlen animét se vágtak meg, ugyhogy elég rosszul ismered őket. Egyébként Crespo Rodrigó szerintem is maradhat, mert ő az egyetlen a Jetix-es szinkronban aki telitalálat volt.
Honnan veszed akkor ,hogy lehet ,hogy anno a Slayers Try-t is elbaltázták a legutólsó rész endingjét levágták és egy simát tettek a helyére... Külön vannak vágók képzeld... Hiei én is már megszoktam a japánt ..Amúgy ott eleve illenek a hangok a karakterekhez úgy lett megválasztva..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 13:28:57 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
|