24 nov 16, 23:36:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241597 alkalommal)
0 Felhasználó és 132 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #315 Dátum: 08 ápr 21, 11:03:56 »

Nani?Oo Naruto új szinkronnal? Hát a dzsetikszesnél minden csak jobb lehet Nevet Hajrá animax, ha már a naruto tévébe került, legyen ott erndesenXD
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #316 Dátum: 08 ápr 21, 12:08:01 »

Na végre! Már azthittem,sosem teszik meg. Végre nézhetünk Narutot! A dzsetiksz monnyon le! Nevet
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #317 Dátum: 08 ápr 21, 13:14:51 »

Hát ez nagyon pöpec! Hajá Animax! (Kár hogy nekem nincs Animaxom... :'X)
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
ayumi-chan
Gennin
*

« Válasz #318 Dátum: 08 ápr 21, 14:38:47 »

Végre az animaxon is lesz Naruto. Kiváncsi vagyok mit tudnak összehozni, mert alapjában az Animax jó szinkronokat csinál. De vajon meddig vették meg, mert nem hiszem, hogy végig leadnák. Végülis se az Inuyasha se a Yu Gi Oh Gx nincs végig leadva. Most meg a Bleach, kitudja az is meddig fog menni.
Naplózva

あゆみ
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #319 Dátum: 08 ápr 21, 14:45:25 »

Az Animax??!
Neeem...Az RTL Klub csinált jó szinkronokat... Mondjuk ahogy Moonie mondta,a jetixnél csak jobb lehet Nevet
Naplózva
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #320 Dátum: 08 ápr 21, 15:40:48 »

Az adók csak megbíznak szinkronstúdiókat amúgy a bleach az 52. részig lesz leadva.
Hajrá animax remélem a shippudenig leadják és utána is Nyelvesít
Naplózva
Oro
Gennin
*

« Válasz #321 Dátum: 08 ápr 21, 15:47:28 »

Én nem lennék ennyire derű láttó  >.<#, de tény hogy a Jetixnél még a nagyanyám is jobb szinkront csinál egyedűl Nevet  >.<# Hümm-hümm
Naplózva

lumiere
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #322 Dátum: 08 ápr 21, 16:23:07 »

szerintem se örüljünk túlzottan, bár már az is előrehaladás, h vágatlan lesz, + így van rá esély,h ha kiadják dvd-n azon lesz japán hang
egyébként én crespo rodrigót nem cserélném csak le, vele azért meg voltam elégedve
mindenesetre kíváncsian várom, milyen lesz, és remélem youtube-on vagy valamilyen videós oldalon lesz belőle ízelítő, ugyanins nincs animx-em
Naplózva

" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
Oro
Gennin
*

« Válasz #323 Dátum: 08 ápr 21, 16:27:06 »

A videoplayere biztos fel fogják tenni( tapasztaltam oda mindent felraknak ami jó az animaxon xD)  >.<#
Naplózva

aronrigo
Chuunin
*

« Válasz #324 Dátum: 08 ápr 21, 18:26:49 »

Neten lehet nézni animaxot?? vagy egyáltalán hol találom????????
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #325 Dátum: 08 ápr 21, 19:37:51 »

szerintem se örüljünk túlzottan, bár már az is előrehaladás, h vágatlan lesz, + így van rá esély,h ha kiadják dvd-n azon lesz japán hang
Hát ne vegyél rá mérgett simán vágni fognak ismerem már jól őket... Egyébként is szobrozni ,hogy mikor adják le...kösz ebböl nem kérek inkább töltöm serényen aztán kiírom DVD-re...Engem ez már rég nem érint..Ja egy időután már nem ilyen "jó elvagyunk" a Naruto se kemény harcok vannak benne...Amúgy a manga jóval durvább.. Kizárt ,hogy ne vágják.. >.<# 
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 21, 19:39:50 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #326 Dátum: 08 ápr 21, 19:57:54 »

Már megbocsáss, de az animaxon még egyetlen animét se vágtak meg, ugyhogy elég rosszul ismered őket.
Egyébként Crespo Rodrigó szerintem is maradhat, mert ő az egyetlen a Jetix-es szinkronban aki telitalálat volt.
Naplózva

DsAdam
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #327 Dátum: 08 ápr 21, 20:52:53 »

Na most beszívtam de nagyon. Nézem nagyba a bleachet az animaxon nálunk cseh szinkron van, van a reklám meg minden vége a reklámnak nagyba iszom az ásványvizet és a másik részben ichigo magyarul megszólal ikszdé Az oromon jott vissza az ásványvíz úgy elnevettem magamat. Azt a meglepetést Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Hiei
Vendég
« Válasz #328 Dátum: 08 ápr 21, 21:37:49 »

Én nem lennék képes 280 japán nyelvű rész után megnézni Narutot magyarul. Egyszerűen nem tudnám megszokni hogy Orochimaru hangja nem tőkéletes ( itt megjegyezném hogy szerintem Oro hangja a legjobb a világon annál jobban semmit nem találtak el a világon Mosolyog ). És az egész furcsa lenne :/. Én maradok a naruto kun munkájánál elégedett vagyok vele nekem ennél nem kell se jobb se rosszabb. Szal Naruto eredeti nyelven felirattal a legjobb!
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #329 Dátum: 08 ápr 22, 13:26:48 »

Már megbocsáss, de az animaxon még egyetlen animét se vágtak meg, ugyhogy elég rosszul ismered őket.
Egyébként Crespo Rodrigó szerintem is maradhat, mert ő az egyetlen a Jetix-es szinkronban aki telitalálat volt.
Honnan veszed akkor ,hogy lehet ,hogy anno a Slayers Try-t is elbaltázták a legutólsó rész endingjét levágták és egy simát tettek a helyére... Külön vannak vágók képzeld... Hiei én is már megszoktam a japánt ..Amúgy ott eleve illenek a hangok a karakterekhez úgy lett megválasztva..
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 13:28:57 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins