Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 ápr 24, 20:04:39 » |
|
Én is,így vagyok vele,hogy ha tetszett az anime,akkor a legjobb részit,vagy jeleneteit újra végignézem.
Na ja... ne tudjátok meg, hogy hányszor néztem végig az ichigo vs ulquiorra harcokat a zanpaktous filler közben... xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 24, 20:05:22 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #61 Dátum: 10 ápr 24, 22:10:09 » |
|
Van amit többször láttam, de amíg van mi újdonság addig általános az egyszeri megnézés. Meg azért tényleg vannak művek, amiket csak egyszer szabad megnézni eredeti nyelven. Ilyen pl a Death Note ahol az a jó ha nem tudod előre, hogy mi fog történni. (megmerném kockáztatni, hogy azoknak nyújtott a legtöbbet akik a premieridőszakban nézték) Például sok sikert végignézni 2nél többször a teljes Dragon Ball-t Meg volt. Három különböző nyelven is xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 10 ápr 24, 23:50:17 » |
|
Nem tartozik ehhez a témához de azért megkérdezem:D a DBZ-t hogy nézted?feliratosan?ha igen dobnál egy pü-t nekem is? Köszi:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 27, 21:20:35 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dexkill
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #63 Dátum: 10 ápr 26, 21:19:18 » |
|
a jobb jeleneteket akár 3-szor is de általában csak egyszer mert másodjára már tudom hogy mi lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kimiko_o
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #64 Dátum: 10 ápr 27, 13:36:05 » |
|
Attól függ...amilyen anime max. 30-40 részes azt kétszer-háromszor, ami már több részes (pl. Naruto) azt többször is mivel egy idő után kicsit elhalványulnak a dolgok...meg hát persze attól is függ hogy mennyire tetszett az anime.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor egy személynek van valami értékes amit megvédjen...akkor válik igazán erőssé!"
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #65 Dátum: 10 okt 27, 20:10:07 » |
|
Fél éve nem írtak ide ... Nagyon is anime függő, csak a tartalmától függ (számomra). Ott a Death Note, mindig megnézem, amikor adja az Animax. De ott a Darker than Black, amit igaz, hogy még nem néztem végig teljesen, de biztos, hogy többször nem fogom. Vagy ott a Bleach, amit elég egyszer (max 2x) megnézni. A Narutót már 2x is lehet. Az FMA Testvériséget is max 3x nézem majd. Soul Eater-t is elég 1x, Yu Yu Hakusho-t is. Tehát számomra egyáltalán nem függ a hosszától, csak, hogy mennyire izgalmas többszöri nézésre is (és hogy mennyit felejtek belőle ).
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #66 Dátum: 10 okt 27, 20:36:00 » |
|
Akkor árasszuk el újra ezt a topikot!! Eddig az az amine amit többször nem néznék meg az a Kaze no stigma, iszonyat dögunalom volt. Amit többször is az a Wolf's Rain és az Excel Saga. A Wolf-nak csak az első 10 része uncsi kicsit de azt bármikor kibírom. Az Excel-t "Hail Ilpala-" "-zoo!" Ha hosszú animéről van szó azt elég egyszer is, mert nincs időm a többszöri ismétlésre (max nyugdíjas koromba ) De igazából mindent csak egyszer nézek meg
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #67 Dátum: 10 okt 27, 21:25:23 » |
|
Én egynél többször nem bírok megnézni egy animét. Pl. a Narutot (+ Shippuudent) is 1x láttam + ha TV-ben ritkán belefutok a csodás magyar szinkronos részekbe akkor végigülöm. Viszont a jó csatákat szinte hihetetlen ismétlésszámmal tudom újranézni. :D A One Piece-t meg azért nem nézem újra, mert még nem jutottam el oda, ahol az anime jelenleg áll. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #68 Dátum: 10 okt 28, 11:24:14 » |
|
Nekem általában olyan van, hogy egy-egy részt/ jelenetet nézek meg iszonyat sokszor. Természetesen a legizgalmasabb/érzelmesebb/rémisztőbb/megdöbbentőbbeket. Viszont olykor-olykor előfordul, hogy egy animét többször megnézek. Pl. az Ezüst Nyíl. Amikor kicsi voltam, ezüst nyíl kazi be, végignéz, visszateker, végignéz, visszateker, végignéz volt a napirend. Azt már kb. 50-szer láttam életem során, és tuti meg fogom még nézni később is, legalább a nosztalgia kedvéért. A Naruto Part1 részeit is megnéztem vagy 3-szor, illetve most rá vagyok kattanva a 07-GHOSTra, amit már 2-szer láttam, elolvastam mangában is, és ha befejeztem a mangát, tuti meg fogom nézni vagy 3-szor az animét újra és újra. Nagyon bejött -kivételt képez az a lehetőség, ha nem happy end lesz a vége. akkor nem tudom, mit csinálok xD Már így is kiakasztott az egyre elkeserítőbb tényekkel...-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
|
« Válasz #69 Dátum: 10 okt 28, 18:18:42 » |
|
Fate Stay Night-ot láttam vagy 7-szer. A Suzumiya Haruhi no Juutsu-t most készülök 3.jára megnézni. A Welcome to the NHK-t szintén láttam vagy 3-szor. Kaze no Stigmát megint kétszer. Ennyi, asszem.
|
|
|
Naplózva
|
A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel. Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #70 Dátum: 10 okt 31, 19:18:51 » |
|
én az fma brotherhoodot bármennyiszer, de pl a kilariba bele se néznék, max ha az életem múlna rajta
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #71 Dátum: 10 nov 02, 18:33:47 » |
|
Pedig, mint mondtam az Animax topicba, a Kilari ( igazi neve: Kirarin revolution (!!!) ) tök jó az első 10-20 rész után. Nah de hogy ne offoljak, én a Witchbladet láttam már minimum 200xszor xD
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Super Saiyan
|
|
« Válasz #72 Dátum: 10 nov 07, 21:56:39 » |
|
LoL egész jó topik na akkor amit nem néznék meg még1x az talán Inuyasha és Slayers sztem elég unalmas animék :S Amit megnéztem már párszor az a Dragon Ball(mindenestől ova, movie minden ami van megnéztem már legalább 4x), Yu-Yu Hakusho kb 3x láttam, akkor Death Note és Spirál(elöször mikor néztem dög unalomnak találtam de már másodjára rájöttem a lényegre és elég érdekfeszítő 1 anime azt biztos) ami leköt még aztán amit meg lehetne még párszor nézni és érdekes is lenne FMA testvériség, Bleach első évad(a többi már sztem történet szempontjából 0)... Amit még1x nem hámozok végig biztos sima Naruto és Shiuupeden eleje(dög unalom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #73 Dátum: 11 márc 08, 21:52:46 » |
|
Eddig egy anime volt amit megnéztem két alkalommal is ( Highschool Of The Dead ) de az is elég rövid volt. Más animékkel meg úgy vagyok, hogy ha végzek vele akkor vagy ismét megnézem a kedvenc részeim, vagy hagyom és ha megint kedvem lesz, és jó anime volt újra elkezdem. De végignézni még egyszer ilyen módszerrel sosem sikerült (eddig)
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #74 Dátum: 11 márc 08, 22:07:43 » |
|
Mivel drága testvéremmel sikerült megkedveltetnem a One Piecet, most nézem Vele újra másodjára. Jelenleg Water7-nél járunk, most fedte fel magát a CP9. :D Amúgy imádom nézni mikor ilyen WTF fejeket vág a meglepő részeknél. Kedvencem volt, mikor Vivi levágta Crocodile fejét. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|