drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #90 Dátum: 12 márc 30, 15:35:48 » |
|
Hát én a naruto part1et már vagy 4szer megnéztem, és akár ha mos elkezdeném, megint meg tudnám nézni. Lehet meg is teszem xD de akárhogy csinálom, a shippuudent már nem tudom végignézni, persze azon kívül, h elsőnek megnéztem. Valahogy így akadtam el a bleachnél is Bár ott a fillerekbe untam bele másodjára. Vagy harmadjára is már? A one piecet most kezdtem el újra nézni, a dragon ballt szintén. Mármint elsőnek újranézni
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #91 Dátum: 12 márc 31, 14:25:50 » |
|
Attól függ, hogy mennyire fogott meg az adott anime. Pl. a Naruto-t már háromszor is végignéztem, de még nem érzem azt, hogy meguntam volna. A Bleach-et viszont most nézem másodjára, de sok olyan rész van, amit helyből átugrok. A Fairy Tailt most kezdem el és van egy olyan érzésem, hogy nem először
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #92 Dátum: 12 jún 15, 14:57:22 » |
|
Én Narutot nézek, és mivel nincs még vége, ezért még egyet sem néztem végig.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #93 Dátum: 12 jún 28, 19:44:52 » |
|
Over 9000-szer, de vannak komoly igényeim. (PL.: rajzolás, sztori, szinkron, stb..) Fillerek mindig átugorva, kivéve néhányat. Egy jó animét akárhányszor meg lehet nézni szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #94 Dátum: 12 júl 01, 08:16:37 » |
|
Én végig általában egyszer, de utána még legalább ötször a kedvenc szereplőm részit, meg időnként egy-egy harcot.
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
RádonNaruzoo
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Titánia harmadik Uralkodója
|
|
« Válasz #95 Dátum: 12 júl 23, 20:12:22 » |
|
én az attól függ opciót választottam mert igen van egy anime amit már 3 láttam de legtöbbet egyszer és akad amit már 5 ször láttam így pontosan nem tudom hogy melyikek tipus jön be de az tuti hogyha a stori jó neszámit mégha lányos témáju se . jobban belegondolva van egy amit tutira nem unék memg még ha újra és újra nézném se . Már volt úgy hogy a szinkront fel vettem és vissza halgatam munka közben ha bár csak egyrészt de azt elég sokat halgattam
|
|
|
Naplózva
|
Réges rég volt már de tisztán emlékszem arra a fálydalomra amit az ő látogatásuk okozott 2015 December 1-je; egy bolygó méretű háború kezdete. .Elsőként A.R.F.E.H. kat küldték az emberekre amik igen csak vérszomjas egy bestiák amint ki lőtték a műholdakat már vakok voltak az emberek a világ összes fő városát támadás érte a népeséghez viszonyitva az arányokat....
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 12 aug 14, 09:12:11 » |
|
Nagyon sokszor. Akármilyen rossz, vagy jó, muszály 2x minimum végignéznem. Mindig arra jutok egy idő elteltével, hogy nézzük már újra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #97 Dátum: 12 aug 14, 13:12:39 » |
|
A jót még értem, na de a rosszat? Azt szerintem még egyszer is sok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ashley44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #98 Dátum: 12 aug 16, 19:46:45 » |
|
Hát én akkor szoktam sokszor megnézni egy animét ha az adott szereplő nagyon kedvelem vagy nem értem meg a részt akkor szerettem újra nézni.
|
|
|
Naplózva
|
Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél. Fullmetal Alchemist
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #99 Dátum: 12 aug 16, 19:52:46 » |
|
Nálam az attól függ. A Narutot pl már vagy 5-ször láttam.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #100 Dátum: 12 aug 16, 20:00:23 » |
|
Attól függ h mit. Van olyan anime amit 1x se néztem végig (félbehagytam), de van olyan amit jó sokszor is elnézegetnék, (nem mindig számolom biztos v. 5 v többször) a kedvenc részeket jeleneteket, meg ha van vmi kedvenc karakter akkor azok a részek amikbe benne van még többször. (kb 2x annyiszor)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #101 Dátum: 12 aug 16, 20:02:54 » |
|
Én valahogy semmit sem tudok egynél több alkalommal végignézni, valahogy nem tud érdekelni, ha már tudom előre a "poénokat".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #102 Dátum: 12 aug 29, 16:45:05 » |
|
Én a Dragon Ball 508 részét 7-szer tudtam. Kíváncsi vagyok mennyi lehet a világrekord.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #103 Dátum: 12 aug 30, 16:12:56 » |
|
Biztos több, napi nyolc órával egy hónap alatt végig lehet nézni. Én meg 3 különböző nyelven: magyar, német, japán. Az angol az rémes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #104 Dátum: 12 okt 23, 20:48:21 » |
|
Egyszer... Sajnos, nem sajnos nekem az a célom, hogy minél több animét megnézzek, szóval ahelyett, hogy újranézek inkább keresek egy újat Meg mivel én a történet miatt nézem, nem túl izgi hamár úgysi tudod mi lesz a vége Nekem max 1-2 rész van amit viszont számtalanszor hajlandó vagyok megnézni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 23, 20:49:02 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
|