24 nov 22, 21:07:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Hányszor tudsz megnézni egy animét?
1x
2x
3x 5x
sokszor
Attól függ
Még egyet sem néztem végig

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hányszor tudsz megnézni egy animét?  (Megtekintve 38965 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #75 Dátum: 11 máj 10, 00:03:07 »

Én, animebuzi létemre, nagyon sokszor megtudok nézni, egy olyan animét, ami tetszett. Mivel hihetetlen, de nem tudom, egyáltalán megunni a rajzolt jeleneteket, a csatákat, a párbeszédeket, magát az egészet. Vegyük például a Dragon Ball-t ha 30x nem láttam, akkor 1x se Nevet Nevet nagyon imádom az animéket, de gondolom, nem én vagyok ezzel egyedül Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #76 Dátum: 11 máj 10, 00:34:02 »

Én korábban írtam, hogy egyszer szokásom megnézni mindent. One Piece animét kb egy hete fejeztem be másodjára. Igazából, így másodjára nézve csomó minden jobban tetszett. Pl. Arlong arc meg Arabasta. Skypeiával először nem volt semmi bajom, de másodjára a vége elég szenvedtetős volt.
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #77 Dátum: 11 máj 10, 16:50:11 »

Rengetegszer! Amit szeretek azokat már kb 6x-7x láttam,de amiket annyira nemkedvelek azokat is 3x megnéztem már.
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #78 Dátum: 11 júl 13, 08:21:35 »

Ez tényleg attól függ, hogy mennyire szereted az adott animét.Én pl.: a Fairy Tailt most kezdtem el harmadjára elölről annyira tetszik a grafika, poénok, harcok meg minden Nevet A One Piecet is tervezem majd még1szer elölről elkezdeni , csak még nem értem be az aktuálist ( most járok az Enies Lobby végénél , szal van még mit nézni Nevet) A Dragon ball Z-t egyszerüen lehetetlen megunni , főleg magyar szinkronnal , nekem nagyon tetszik Nevet
De pl.: itt a Naruto, a part 1-et 3szor is megnéztem , de a Shippuudenes vontatottságot meg több részes megbeszéléseket már nem volt erőm 2.jára is megnézni.
Naplózva

gabig35
Chuunin
*

« Válasz #79 Dátum: 11 szep 24, 19:53:25 »

Egyszer bármit megtudok nézni.De amikr jobban tetszenek,azokat előbb utóbb ugyis megnézem megint.
One Piece 3x (a Marineford arcot mégcsak 2x)
Bleach 2x
Sima Naruto 2 X Shippuuden viszont csak 1x
Soul Eater 2x
Death Note 2x
Fairy Tailt 2x láttam az aktuálisig kivéve Edolas Arc
De ezeket csak azért láttam ennyiszer,mert vagy régen láttam és sokmindenre már nem emlékeztem vagy épp nemvolt jobb dolgom.Mostanság már arra törekszem,hogy mindig más animét nézzek meg.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #80 Dátum: 11 okt 14, 14:46:48 »

én mindent 1x kb
kivétel dragon ball azt már 3x megnéztem az egészet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #81 Dátum: 12 jan 13, 19:20:33 »

Én inkább nézek meg sok animét egyszer, mint egyet többször, de a Death Note-ot asszem már négyszer végignéztem.

Off: A "Vak vagyok" opció csak szerintem ízléstelen?
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #82 Dátum: 12 jan 13, 19:43:15 »

Yuyu Hakusho Anime 5x
Full Metal Panic, Fumoffu, TSR 4x
de a Narutot csak 1x néztem végig(bár mangát is animét is ) Pojén
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #83 Dátum: 12 jan 13, 20:24:51 »

Az attól függ. De még egy animét sem néztem végig. :/
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #84 Dátum: 12 jan 13, 21:40:45 »

A "Vak vagyok" opciót átneveztem "Még egyet sem néztem végig"-re. Akinek nem tetszik, az rakja át a szavazatát, mert mostantol olyat is lehet.  Mosolyog.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #85 Dátum: 12 jan 14, 21:43:28 »

Hát igazábol én nem olyan régen kezdtem el nézi az animéket szoval még csak az elején vok .
A sima Narutot 2x néztem végig ,de vannak részei amit már több mint 5-10x is.(rész aratt egy-egy esemény szálat értek
pl: chunin vizsga)
A shiput még 1x sem de folyamatban van ,amint beértem a feliratos animét jön a manga aztán a többi anime ,az oldalról ugy is tudok még példákat keresni .
Mondjuk ahogy ismerem magam ,még átrágom magam rajtuk párszor .
Naplózva

Sabakyu
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Vérfarkasa

« Válasz #86 Dátum: 12 márc 29, 17:49:59 »

Én az attól függre mentem, mivel a Naruto-t (bár nagyon szeretem) egyszer elég, Sasuke irritál, de pl. a Soul Eatert akárhányszor (ebben meg mondjuk az Excalibur az agyölő).
Naplózva

A menyország szép. De a Pokolban több az ismerős!
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #87 Dátum: 12 márc 29, 18:46:29 »

Mivel drága testvéremmel sikerült megkedveltetnem a One Piecet, most nézem Vele újra másodjára. Jelenleg Water7-nél járunk, most fedte fel magát a CP9. Nevet
Amúgy imádom nézni mikor ilyen WTF fejeket vág a meglepő részeknél. Kedvencem volt, mikor Vivi levágta Crocodile fejét. Nevet

Kössz a bókot. xD  Még ma is emlegeted a Vivi-Crocodileos cuccot. Nevet (Amúgy boldog szülinapot, drága Krieg kacsint)
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #88 Dátum: 12 márc 30, 13:02:43 »

A képlethez az anime teljes vetítési ideje, és a hátralévő élettartam szükséges. Nincs más dolgunk, mint az utóbbiból kivonni az alváshoz szükséges időt, a kapott számot elosztani az előbbivel, és megkapjuk a maximális számot, ahányszor mege tudja nézni az alany az adott animét.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #89 Dátum: 12 márc 30, 13:11:46 »

Én alapvetően 1x tudok megnézni egyet. Másodszor csak akkor ha nagyon jó volt és már iszonyú rég láttam, emiatt csak homályosan emlékszem rá.
Meg akkor tudom még többször megnézni, ha valaki nézi velem. Mosolyog Először megnézem egyedül, aztán megnézem barátommal, aztán megnézem bátyámmal, aztán megint valaki mással, stb. ikszdé
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins