samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #75 Dátum: 11 máj 10, 00:03:07 » |
|
Én, animebuzi létemre, nagyon sokszor megtudok nézni, egy olyan animét, ami tetszett. Mivel hihetetlen, de nem tudom, egyáltalán megunni a rajzolt jeleneteket, a csatákat, a párbeszédeket, magát az egészet. Vegyük például a Dragon Ball-t ha 30x nem láttam, akkor 1x se nagyon imádom az animéket, de gondolom, nem én vagyok ezzel egyedül
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #76 Dátum: 11 máj 10, 00:34:02 » |
|
Én korábban írtam, hogy egyszer szokásom megnézni mindent. One Piece animét kb egy hete fejeztem be másodjára. Igazából, így másodjára nézve csomó minden jobban tetszett. Pl. Arlong arc meg Arabasta. Skypeiával először nem volt semmi bajom, de másodjára a vége elég szenvedtetős volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #77 Dátum: 11 máj 10, 16:50:11 » |
|
Rengetegszer! Amit szeretek azokat már kb 6x-7x láttam,de amiket annyira nemkedvelek azokat is 3x megnéztem már.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #78 Dátum: 11 júl 13, 08:21:35 » |
|
Ez tényleg attól függ, hogy mennyire szereted az adott animét.Én pl.: a Fairy Tailt most kezdtem el harmadjára elölről annyira tetszik a grafika, poénok, harcok meg minden A One Piecet is tervezem majd még1szer elölről elkezdeni , csak még nem értem be az aktuálist ( most járok az Enies Lobby végénél , szal van még mit nézni ) A Dragon ball Z-t egyszerüen lehetetlen megunni , főleg magyar szinkronnal , nekem nagyon tetszik De pl.: itt a Naruto, a part 1-et 3szor is megnéztem , de a Shippuudenes vontatottságot meg több részes megbeszéléseket már nem volt erőm 2.jára is megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 11 szep 24, 19:53:25 » |
|
Egyszer bármit megtudok nézni.De amikr jobban tetszenek,azokat előbb utóbb ugyis megnézem megint. One Piece 3x (a Marineford arcot mégcsak 2x) Bleach 2x Sima Naruto 2 X Shippuuden viszont csak 1x Soul Eater 2x Death Note 2x Fairy Tailt 2x láttam az aktuálisig kivéve Edolas Arc De ezeket csak azért láttam ennyiszer,mert vagy régen láttam és sokmindenre már nem emlékeztem vagy épp nemvolt jobb dolgom.Mostanság már arra törekszem,hogy mindig más animét nézzek meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #80 Dátum: 11 okt 14, 14:46:48 » |
|
én mindent 1x kb kivétel dragon ball azt már 3x megnéztem az egészet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #81 Dátum: 12 jan 13, 19:20:33 » |
|
Én inkább nézek meg sok animét egyszer, mint egyet többször, de a Death Note-ot asszem már négyszer végignéztem.
Off: A "Vak vagyok" opció csak szerintem ízléstelen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #82 Dátum: 12 jan 13, 19:43:15 » |
|
Yuyu Hakusho Anime 5x Full Metal Panic, Fumoffu, TSR 4x de a Narutot csak 1x néztem végig(bár mangát is animét is )
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #83 Dátum: 12 jan 13, 20:24:51 » |
|
Az attól függ. De még egy animét sem néztem végig.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #84 Dátum: 12 jan 13, 21:40:45 » |
|
A "Vak vagyok" opciót átneveztem "Még egyet sem néztem végig"-re. Akinek nem tetszik, az rakja át a szavazatát, mert mostantol olyat is lehet. .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #85 Dátum: 12 jan 14, 21:43:28 » |
|
Hát igazábol én nem olyan régen kezdtem el nézi az animéket szoval még csak az elején vok . A sima Narutot 2x néztem végig ,de vannak részei amit már több mint 5-10x is.(rész aratt egy-egy esemény szálat értek
pl: chunin vizsga) A shiput még 1x sem de folyamatban van ,amint beértem a feliratos animét jön a manga aztán a többi anime ,az oldalról ugy is tudok még példákat keresni . Mondjuk ahogy ismerem magam ,még átrágom magam rajtuk párszor .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabakyu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Vérfarkasa
|
|
« Válasz #86 Dátum: 12 márc 29, 17:49:59 » |
|
Én az attól függre mentem, mivel a Naruto-t (bár nagyon szeretem) egyszer elég, Sasuke irritál, de pl. a Soul Eatert akárhányszor (ebben meg mondjuk az Excalibur az agyölő).
|
|
|
Naplózva
|
A menyország szép. De a Pokolban több az ismerős!
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #87 Dátum: 12 márc 29, 18:46:29 » |
|
Mivel drága testvéremmel sikerült megkedveltetnem a One Piecet, most nézem Vele újra másodjára. Jelenleg Water7-nél járunk, most fedte fel magát a CP9. Amúgy imádom nézni mikor ilyen WTF fejeket vág a meglepő részeknél. Kedvencem volt, mikor Vivi levágta Crocodile fejét. Kössz a bókot. xD Még ma is emlegeted a Vivi-Crocodileos cuccot. (Amúgy boldog szülinapot, drága Krieg )
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #88 Dátum: 12 márc 30, 13:02:43 » |
|
A képlethez az anime teljes vetítési ideje, és a hátralévő élettartam szükséges. Nincs más dolgunk, mint az utóbbiból kivonni az alváshoz szükséges időt, a kapott számot elosztani az előbbivel, és megkapjuk a maximális számot, ahányszor mege tudja nézni az alany az adott animét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #89 Dátum: 12 márc 30, 13:11:46 » |
|
Én alapvetően 1x tudok megnézni egyet. Másodszor csak akkor ha nagyon jó volt és már iszonyú rég láttam, emiatt csak homályosan emlékszem rá. Meg akkor tudom még többször megnézni, ha valaki nézi velem. Először megnézem egyedül, aztán megnézem barátommal, aztán megnézem bátyámmal, aztán megint valaki mással, stb.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|