Leírtam egy hosszú hozzászólásban, hogy egyáltalán nem kell hülye animés stílust követned, hanem ki kell alakítanod a sajátodat, és nagyon szép ez a rajzod is, különleges, sokkal szebb, mint valami béna animemásolat, még csomó rajzot is linkeltem hozzá a stílusokat szemléltetve, de véletlenül bezártam az oldalt... király.
A lényeg a lényeg: az az orr így tökéletes!
Köszönöm szépen.
Most ikonnak így vázlatosan is megteszi, ha lesz időm, rendesen kidolgozom. ^^
A bajom a realisztikus dolgokkal, hogy azoknak a színezése annyira még nem megy. A vonalakat el tudom találni, de a felületek síkját meg hasonlókat nem, úgyhogy általában elég mű kinézete szokott lenni az ilyen rajzaimnak, ha nem csak fekete-fehérek. Ezért akartam egy egyszerű animés fejet neki, mert azt vígan ki tudom színezni.
Ami meg a saját stílust illeti. A fene megesz, mert sehogy sem állok vele. Nagyon szeretnék kialakítani egyet, de látszólag egyik rajzom sem hasonlít az előzőre, pedig nem használok már referenciákat, fejből dolgozok, és így sem. Minél jobban akarom, annál semmilyenebbnek érzem a dolgot és nem tudom, mi a fenét csináljak. Tudom, a megoldás csak a rajzolás, minél többet, de nem látok benne haladást.
ha valaki extra kitartó és szorgalmas, akkor sok tehetséges embert maga mögé tud szorítani. Szerintem
kronosznak igaza van, Edina. Én is csak ennyire megyek a tehetséggel, mert eddig nem rajzoltam eleget. Csak azóta csinálom rendesebben, amióta megvan a táblám (előtte másoltam én is), jelentősebb fejlődést meg kábé fél éve tapasztalok, amióta elkezdtem a rajzos anatómiával meg hasonlókkal foglalkozni. Ha időben nekiálltam volna, akkor már rég nem itt tartanék, úgyhogy te is csak csináld. Elég gyakorlással jobb és jobb leszel.
Hát hmm, készülget, készülget. Ha minden jól megy hétvégére befejezem és elküldöm neked
.
Jelenleg leragadtam a tiéd hátterénél meg a szeménél. :x Esküszöm, elfelejtettem, hogy kell szemet festeni. -__- Háttérnek betettem egy textúrát, de így giccses. A karakterhez meg egy kék ég nem illik, szerintem. Meghalok. :x
noe, mivel festette a falra? Emlékszem, a barátnőm falára pasztellel csináltam, utána meg meg akartunk fulladni a hajlakktól, annyit kellett ráfújni, hogy ne jöjjön le. xD A sajátomra persze rendes festékkel, az még mindig megvan. Nem engedem anyunak, hogy bemeszelje. xD Túl nagy meló volt.