A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8400 Dátum: 13 nov 23, 21:00:41 » |
|
Még nincs túl sok, a rendesebbek fent vannak a deviantartomon. Katt a kis földgömbre az avám alatt. ^^ Kir akarsz egyébkét lerajzolni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8401 Dátum: 13 nov 23, 21:59:18 » |
|
Vagy mikasát vagy erent megnézem csak át megyek gépre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8403 Dátum: 13 nov 24, 10:13:54 » |
|
annyira jo lett :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8404 Dátum: 13 nov 24, 10:52:11 » |
|
Vigyázz itt érvényben van a 4 szavas szabály. Amúgy szerintem is jó lett EdinaBHolmes, csak ceruzával csináltad? Nagyon jól kiszínezted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8405 Dátum: 13 nov 24, 11:10:03 » |
|
Köszi mindkettőtöknek.
A körvonalakat fekete tollal húztam ki, de csak ceruzával színeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8406 Dátum: 13 nov 24, 11:24:06 » |
|
Tényleg jó lett Edina.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8408 Dátum: 13 nov 25, 10:32:42 » |
|
Alapvetően nem rossz de nem mutat jól ha a rajzfilm/manga stílust kevered valódi textúrákkal, fényképekkel.
Gondolok itt pl a téglákra. Inkább rajzold meg kézzel legközelebb.
A fal meg nagyon egyszínű. Nem tudom milyen programot használsz de ps-ben van színátmenetes kitöltő eszköz. ( meg nem mondom hirtelen hogy hívják ) Ha azzal csinálod ( felveszed az alap szín egy világosabb és sötétebb árnyalatát és úgy töltöd ki ) akkor sokkal jobban fog kinézni.
Ami még kicsit zavaró az az ablak és a lehullott vakolat. Olyan mintha matricák lennének.
Tudom hogy nem kritikát kértél de építő jelleggel mondtam. Amúgy egészen tűrhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8409 Dátum: 13 nov 25, 10:51:26 » |
|
jok a szinek de a hatter kicsit fura de nem rossz : )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8410 Dátum: 13 nov 25, 21:57:20 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 25, 22:34:27 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8411 Dátum: 13 nov 25, 22:23:57 » |
|
raj
‘méhek, rovarok, madarak nagy tömege’, ‘katonák legkisebb harci egysége’: rajvonalban, ‘harci repülők együttese’, ‘‹gyermek- és ifjúsági szervezetben› az őrsnél magasabb szervezeti egység’: cserkészraj, úttörőraj. Származékai: rajzik, rajzás.
Hol vannak a méhek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8412 Dátum: 13 nov 26, 00:13:42 » |
|
Alapvetően nem rossz de nem mutat jól ha a rajzfilm/manga stílust kevered valódi textúrákkal, fényképekkel.
Gondolok itt pl a téglákra. Inkább rajzold meg kézzel legközelebb.
A fal meg nagyon egyszínű. Nem tudom milyen programot használsz de ps-ben van színátmenetes kitöltő eszköz. ( meg nem mondom hirtelen hogy hívják ) Ha azzal csinálod ( felveszed az alap szín egy világosabb és sötétebb árnyalatát és úgy töltöd ki ) akkor sokkal jobban fog kinézni.
Ami még kicsit zavaró az az ablak és a lehullott vakolat. Olyan mintha matricák lennének.
Tudom hogy nem kritikát kértél de építő jelleggel mondtam. Amúgy egészen tűrhető.
Gimpet használok, a tégla az magának a gimpnek a kitöltője (kitöltés mintával), és a fal is kitöltve lett. Ne aggódj nem sértődök meg a kritikán, tudom hogy nem tökéletes azért kösz.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8413 Dátum: 13 nov 27, 11:53:44 » |
|
Hupikék törpikék? Tescoban mindig hasonloakat kapok/kaptam csak azokkal lehetett játszani .. Amúgy szerintem aranyos rajz, hasonlít rád .. Ilyen lesz a cp-d? Alapvetően ez a technika nem a kedvencem amivel ez készült, de nem is utálom, a grafit Luffy-d jobban tetszett ^^.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8414 Dátum: 13 nov 27, 12:03:35 » |
|
Hoppá neem ezt fejből rajzoltam azért nem lett jó mondtam úgy nem megy Emlékszel Trollbarlangban úgy mutatkoztam be hogy kék vagyok vörös hajjal és lerajzoltam igaz a Luffy szerintem is jobb meg arra szántam ídőt. a Mikasa akinek öltözök az még készül majd felteszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|