kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8385 Dátum: 13 nov 23, 15:56:41 » |
|
Nekem a OP-hez hasonló rajzolási stílusok jönnek be nagyon, ezért nem szeretem pl. az újabb animéket anniyra, sokkal élvezhetőbb egy OP stílusú rajz szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8387 Dátum: 13 nov 23, 16:24:36 » |
|
Aztaa nekem tetzsik nagyon, de jó lenne, ha tudnék rajzolni...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8388 Dátum: 13 nov 23, 16:29:18 » |
|
Szerintem meg nagyon élvezhető tud lenni egy erősen "modern számítógépes grafikájú" anime is. Spec. a One piece-nel eleinte zavart is a rajzolás, de azóta már felnőttem és jobban értékelem a tartalmi hátteret (na meg a OP esetében Zorot *-*)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8389 Dátum: 13 nov 23, 16:36:14 » |
|
Köszönöm de azért nagyon sehol nem vagyok itt elég profik vannak Vannak jó animék az ujjakból is de valahogy a hagyományos jobb a slayersen nőttem fel meg a többin amikor még a+ volt vagy ilyesmi úgyhogy nekem kicsit nosztalgikus is meg a régebbiek valahogy mind annyira mások mint a mostaniak hosszabbak is és érthetőbben futnak a szálak, persze vannak olyanok most is ami izgi pl: shingeki no kyojin
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8390 Dátum: 13 nov 23, 16:46:10 » |
|
HQ-ka abszolút egyetértek veled, igaz én inkább DB-n nőttem fel, meg társain, deee ja! Nem tudom mért de én rühellem a cgi-t!
Off: shingeki no kyojin az idei év legjobb animéje volt számomra, remélem folytatják!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8391 Dátum: 13 nov 23, 17:19:28 » |
|
azt én is néztem de nem sokat annyira akkor nem az olyan jellegűek kötöttek le inkább a fantasyk az ókorban a DB meg inkább sci-fi jellegű mangában elvileg fut és olvastam valahol hogy lesz második évad de én nagyon bele szerettem és tuti rajzolni is fogok abból csak időm és türelmem legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8392 Dátum: 13 nov 23, 17:25:24 » |
|
Fú ha rajzolsz belőle, majd mutasd meg! Ígérd meg, hogy megmutatod! Valami groteszket tudnék elképzelni, vagy ilyen leszakadt karú vagy félig átalakult állapotú főhőst akinek nem ugrik most be a neve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8393 Dátum: 13 nov 23, 18:12:34 » |
|
valami olyasmire gondoltam vagy kemény megható harcipóz Eren csak elég nehéz lesz de megígérem hogy fölrakom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8394 Dátum: 13 nov 23, 18:18:22 » |
|
Szerintem, ha SnK-ból nem lesz második évad, akkor a fanok meglincselik az anime készítőit. xDHahaha, egy vérben forgó szemű Erent én is szívesen megnéznék. xD Ki vállalkozik rá? Nálam a shifterek már be vannak tervezve egy sorozatként. Mindegyiket le akarom rajzolni úgy, hogy bele vannak nőve a titánjukba. Csak még azt nem döntöttem el, hogy géppel vagy kézzel csináljam. x3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8395 Dátum: 13 nov 23, 18:27:41 » |
|
Géppel nem tudok kézzel meg nehéz de mindenképpen meg próbálom az idei év legjobb animéje filingért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8396 Dátum: 13 nov 23, 19:21:26 » |
|
Kézzel sem nehéz, ha eleget gyakorolsz. Van, hogy géppel nem megyek semmire, kézzel meg pár perc alatt megvan a vázlat, vagy fordítva. Amióta meg rákattantam a SnK-re, azóta kábé mást nem is rajzolok. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8397 Dátum: 13 nov 23, 19:40:49 » |
|
Mondjuk van benne valami áá annyira ráálltam énis és még egyet sem rajzoltam kicsit szégyellem magam mert szinte az összes animémből van rajzom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8398 Dátum: 13 nov 23, 20:04:17 » |
|
Ne edd magad, nekem Hetalian meg Attack on Titanon kívül nem sok féle animés rajzom van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu