Nikkie
|
|
« Válasz #5655 Dátum: 10 okt 12, 11:55:13 » |
|
Nagyon jó lett! :3 Tényleg csodálkozó a tekintete. :O Ügyi vagy, hogy ilyen jól meg tudod csinálni. :3 Meg az árnyékolás is nagyon tetszik. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5656 Dátum: 10 okt 12, 12:46:26 » |
|
Köszi szépen :3 Jó lett Ritleli, kicsit olyan retró háromdé (2000-es évjáratú) grafika xD
Ritleli? Na mindegy Én is észrevettem, hogy a hajánál ilyen 3d-s lett de nem tudom, hogy sikerült ilyenre nem direkt volt
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #5657 Dátum: 10 okt 13, 16:19:49 » |
|
Ritli ügyes vagy csak így tovább! Nekem egy időre el ment a kedvem a Ps-ezéstől ezért nekikezdtem a "paint felfedezésének" Na jó nem.. De azért megmutatom az első alkotásom amivel elég sokat szenvedtem,tekintve hogy angyalokat nem szoktam rajzolni, de legalább rájöttem egypár hasznos dologra a painttel kapcsolatban: http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/286/9/8/sad_lilac_my_first__animeangel_by_luna_san96-d30o7ui.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 13, 16:20:41 írta Luna-san »
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5658 Dátum: 10 okt 15, 16:02:27 » |
|
itthon pont ezt mondták nekem oroszországi lépeimnél képeimnél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5659 Dátum: 10 okt 17, 17:16:50 » |
|
Elsőnek szerintem elég fajintos lett Luna Asszem még ide nem linkeltem, van egy Mikotom: http://kep.psharing.com/445692.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5660 Dátum: 10 okt 18, 16:08:07 » |
|
Photoshop és ott vagy a nyomdával vagy ecsettel.
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #5661 Dátum: 10 okt 18, 16:51:21 » |
|
Stance,hoztad a megszokott formád,ügyes vagy!És köszi
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #5662 Dátum: 10 okt 22, 05:17:18 » |
|
Keresnék egy olyan embert, aki baromi jól ért a képszerkesztéshez, tudna 1 csomó ízléses képet készíteni, (fejlécek, bannerek, ilyesmi). Ha van ilyen rátermett, kérem dobjon meg egy privát üzivel. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5663 Dátum: 10 okt 25, 18:20:09 » |
|
hmm most találtam megint meg ezt a topikot... Nost rögtön is egy kis tutorial ^^ http://www.youtube.com/watch?v=c7a9siB3L6kBocsi hogy nem én csináltam de most nem jó a felvevő progim... Ezt meg szerintem elmagyarázni csak így lehet...Vagy képekkel ^^ Sok sikert hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #5664 Dátum: 10 nov 07, 12:48:53 » |
|
Sziasztok, Szóval van 1 képem, amin én vagyok rajta, Szeretnék 1 tetkót, de nem tudom hogy álna, és igy szeretném rászerkeszteni a képre a tetkót. Gimpben, elégé kezdő vagyok sajna, de szeretném a segitségeteket kérni ha nem gond, hogy mit hogy csináljak meg. Köszi előre is LEhet privibe is irni, ha de it is jó, remélem valaki tud segiteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 07, 12:51:25 írta batai15 »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5665 Dátum: 10 nov 07, 14:04:28 » |
|
Gimphez sajnos nem értek, de ha szeretnéd PS-ben megpróbálom rátenni a kezedre a tetkót ^^
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #5667 Dátum: 10 nov 13, 22:10:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5668 Dátum: 10 dec 03, 11:06:42 » |
|
Nah ezt ma csináltam. Illetve papírra tegnapelőtt vagy mikor vetettem Ma meg ps-ben megcsináltam, meg javítottam ahol kellett. Bár még most is kéne de már lusta vagyok Na jó öngyi lett a képhost Új link: http://keptarolo.com/image.php?id=E508_4CF8C103
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 11:07:19 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #5669 Dátum: 10 dec 08, 15:05:57 » |
|