Hát Tithennanis azt kell hogy mondjam... TE AZTÁN TÉNYLEG VÉR PROFI VAGY! Ha én így tudnék rajzolni...amióta az eszem tudom az alkotásnak élek,mostmár azért mutatkozik a haladás,de asszem megyek és gyakorlok még,addig is további sok sikert!
Most átölelem a világot, és vávávávávávává~ QwQ
Nagyon köszönöm, de nem vagyok vérprofi. Az lehetnék, ha nem két és fél évvel ezelőtt kezdtem volna el komolyabban rajzolni, de így még elég távol vagyok a vérprofiságtól.
Többieknek is köszönöm, de mondom, kritikával lehet fejlődni. Ha valami hibát észrevesztek, írjátok meg kérlek, és próbálok rajta javítani, fejleszteni. Elvégre a célom, hogy illusztrátor legyek.

Ehhez persze, el is kell rugaszkodnom az anime stílustól. (Már próbálkozok, íme egy példa:
http://tithenannis.deviantart.com/art/The-Trio-181399528?q=sort%3Atime+gallery%3Atithenannis&qo=0 ) Szerencsére mondjuk, egyre több helyen elfogadják, vagy legalábbis, nem veszik észre sok képről, hogy bizony animés gyökerei vannak. Nahde, mit dumálok én itt?
boci555 - Váá, nagyon szép, csak kár hogy halvány.

Persze, erről nem te tehetsz, ahogy látom nincs szkened. Génmanipuláljak egyet neked, hogy a boltból csak úgy kisétáljon egy az asztalodra?

Ki fogod színezni, és ha igen, azt is felteszed? Kíváncsi lennék rá. 8)