uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #165 Dátum: 09 jan 13, 20:40:35 » |
|
annyiból más az h Jiraiya azt mondja neki h ez privát jutsu...Naruto pedig nem kapcsolt h kinek a padawanja Kakashi.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #166 Dátum: 09 feb 18, 00:16:07 » |
|
2 fajta úgymond erősítést tudnak használni, Lee és Gai, az egyik h leveszik a sújt a lábukról, a másik a kapuk nyitogatása..engem már régesrég foglalkoztat hogy miért, miééééért nem használják a kettőt együtt? szuper nagy sebesség és erő..ez luxus lenne? yo tudom, úgy túl hamar győznének, dehát istenem logika..mondjuk ha Gai fel sem ismerte Kisamet, mit várnék tőle.. ·.·'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 09 feb 18, 01:01:57 » |
|
Nos ha jól emlékszem akkor pl. Lee nem vette vissza tonnás súlyokat amikor Gaara ellen kinyitotta a kapukat(4)
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 09 feb 18, 18:38:04 » |
|
Lee levette azokat a súlyokat a lábáról, a chuunin vizsgán, mielőtt kinyitotta a kapukat. Mindenki nézett egy nagyot, mikor földetértek..
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 09 feb 18, 19:02:39 » |
|
Lee levette azokat a súlyokat a lábáról, a chuunin vizsgán, mielőtt kinyitotta a kapukat. Mindenki nézett egy nagyot, mikor földetértek.. Tudtommal később még volt olyan h azt mondtam, h namost mérges vagyok! és levette megint..asszem ez már shippuudenbe vt, de lehet tévedek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #170 Dátum: 09 feb 18, 19:04:57 » |
|
Naruto Movie 3ban is levette. Egész jó kis fájt volt az .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #171 Dátum: 09 feb 21, 10:06:50 » |
|
Atka csodákszol hogy mindenki észrevette amikor levette a lábáról ?? , hiszen akkorát robban mint egy bomba . Nekem mondjuk az jobban tettszett amikor a shippudenben gai kinyitott aszzem 6 kaput , na az már nem semmi .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #172 Dátum: 09 feb 21, 10:10:07 » |
|
Jah asszem a Gai vs. Kishame-nél, de nem vagyok benne biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #173 Dátum: 09 feb 21, 11:51:17 » |
|
De mondjuk akkor nem is kisamével harcolt hanem az egyik sasori szolgájával , mondjuk igaz azt a testet ő irányította . Szerintem a magyar animében amikor gai magyarázta a kapukat akkor azt mondta hogyha valaki ki tudja nyitni a nyolcidik kaput annak annyi ereje lessz mint egy hokagénak igaz bele is hal .DE ki tudja hogy egy hokagénak pontosan milyen nagyereje is van . Ezért szerintem ez a magyarázat elég felületes volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 09 feb 22, 12:45:52 » |
|
asszem azt mondták hogy NAGYOBB ereje lessz mint egy hokagénak de ez már csak szőrszálhasogatás Atka csodákszol hogy mindenki észrevette amikor levette a lábáról ?? , hiszen akkorát robban mint egy bomba . Nekem mondjuk az jobban tettszett amikor a shippudenben gai kinyitott aszzem 6 kaput , na az már nem semmi .
őőő izé nem csodálkoztam, csak ...na csak megjegyeztem, mert valaki kérdezte hogy mikor vette le a súlyokat a lábáról. és szerintem nem robbant csak felszedte a betont mikor leért gondolom ezzel akarták érzékeltetni hogy milyen nehéz <- ájj csak nekem ilyen sz*r a kettősponttdé? meg még pár másik smile
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 09 feb 22, 12:52:47 » |
|
Én inkább azon lepődtem meg , hogy kézben is elbírta a tonnás súlyokat Lee És igen , este lettek szerintem az új spamek , de ez tetszik nekem :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 09 feb 22, 13:47:46 » |
|
Sztem Bruce Leeről lett mert ő is ilyen alkatu volt nem volt több 60 kilónál:D De nekem jobban tettszett Gai kapui mint a Lee-é mert Gai olyan kemény volt remélem egyszer kinyitja mind a 8-at
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 22, 13:49:09 írta mates07 »
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 09 feb 22, 17:53:02 » |
|
Hát most lehet én nem figyeltem oda rendesen,de van külömbség a kettejük kinézete között mikor átalakulnak,vagyis kinyitják achakra kapuikat?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 22, 17:54:01 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 09 feb 22, 19:05:05 » |
|
Nincs. Mind a 2-ejüknek égbe áll a haja,kiduzzad az ér a fején stb szóval ugynaz meg miért is lehetne másabb amikor tökk ugyanugy néznek ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
garzooka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 09 aug 05, 11:56:06 » |
|
Azért különbség a magasságuk meg a mellényük színe szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|