25 feb 20, 20:48:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A nyolc chakra kapu  (Megtekintve 61792 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #135 Dátum: 08 jún 25, 17:06:11 »

Bocsi, de én nem emlékszem csonttörésekre azokon kívül amiket Gaara okozott Lee-nek, én arra emlékszem, hogy az 5. kapu kinyitása után Lee izmai elszakadtak a brutális terhelés miatt, de csupán a kapuk kinyitása miatt nem tört el egyetlen csontja sem. Mosolyog

Jó persze Gai 6 kapu kinyitása után is megúszta sérülés nélkül, de amilyen edzőgép gondolom látástól mikulásig edzette magát, hogy az izmai kibírják ezt a terhelést. Pontosan
Naplózva

atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #136 Dátum: 08 jún 25, 18:24:53 »

(sajnos) OFF: az orvos valami olyasmit mondott gai nak a küzdelem után, hogy: a testében az öszes izom és inszalag elszakadt, ÉS ALIG MARADT ÉPP CSONTJA meg hogy szinte mindegyik SZILÁNKOSRA tört és ugye lee-nek egy ..nem több SZILÁNK állt bele a gerincében az idegpályába. azonkívül lehet, hogy nem a lótusztól tört el minden csontja, de mikor már alig tudott mozogni, akkor azér gaara (a kezén és lábán kívül) elég rendesen elgyepálta lee-t szal attól is eltörhettek a csontaj

Ja am szerintem nem egy bizonyos idő után hal meg az aki kinyitja a 8 kaput mert az milyen már hogy össze-vissza veri az ellenrt, erre egszer csak meghal.
SZERINTEM: akkor hal meg, amikor befejezi a ...hát ez is valami jutsu nem?....szal mikor befejezi a jutsut.

és az semm biztos (bár szerintem így van, de attól nem biztos,) hogy kakashi mikor hegyet mászott kinyitott egy kaput, csak azt láttuk, amikor chakrát gyűjt.
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #137 Dátum: 08 jún 25, 18:32:55 »

Azt hol láttad hogy Kakashi hegy mászásnál chakrát gyűjt? Csak azért mert nekem még a hegymászás sem rémlik nem hogy kapu nyitogatás, ha tudnál valami infót a részről megköszönném
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #138 Dátum: 08 jún 25, 18:39:10 »

A chunnin vizsgás részek alatt volt... Kb akkoriban, amikor elkezdte Sasukénak tanítani a chidorit...
Saske kiszökik a kórházból, és pont sziklamászás közben találja meg Kakashit...
Állítólag ekkor nyitott ki Kakashi 1 chakra kaput... (Koncentrál... -Kai! Felszabadítás!)
De hogy pont meik rész, és meik perc nem tom, peddig pont tegnap néztem azt a részt...  :'X
Naplózva
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #139 Dátum: 08 jún 25, 18:42:45 »

ja télleg ha még elmondott hozzá egy imát (kai Nevet ) akko rmár lehet hog ykinyitott gy kaput mert ugye a normális chakragyűjtéshetz nem kell imátkozni
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #140 Dátum: 08 jún 25, 18:47:12 »

Naruto anime 55. rész 13:52 körül. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #141 Dátum: 08 jún 25, 18:54:28 »

(sajnos) OFF: az orvos valami olyasmit mondott gai nak a küzdelem után, hogy: a testében az öszes izom és inszalag elszakadt, ÉS ALIG MARADT ÉPP CSONTJA meg hogy szinte mindegyik SZILÁNKOSRA tört és ugye lee-nek egy ..nem több SZILÁNK állt bele a gerincében az idegpályába. azonkívül lehet, hogy nem a lótusztól tört el minden csontja, de mikor már alig tudott mozogni, akkor azér gaara (a kezén és lábán kívül) elég rendesen elgyepálta lee-t szal attól is eltörhettek a csontaj

Ja am szerintem nem egy bizonyos idő után hal meg az aki kinyitja a 8 kaput mert az milyen már hogy össze-vissza veri az ellenrt, erre egszer csak meghal.
SZERINTEM: akkor hal meg, amikor befejezi a ...hát ez is valami jutsu nem?....szal mikor befejezi a jutsut.

és az semm biztos (bár szerintem így van, de attól nem biztos,) hogy kakashi mikor hegyet mászott kinyitott egy kaput, csak azt láttuk, amikor chakrát gyűjt.

Én a fenti HSZ-emben csak a lótuszról beszéltem(mivel erről szól ez a téma), arra most nem akartam kitérni milyen sérüléseket szenvedett el Gaaratól. Mosolyog

Egyébként én úgy emlékszem, hogy csak az hal meg aki mind a 8 kaput kinyitja, mert az utolsó vagyis a 8. kapu a halál kapuja és aki azt kinyitja az biztosan meghal, de valószínűleg már 7. kapu is nagyon veszélyes mivel Gai még Kisame ellen sem mert felmenni odáig. Pontosan
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #142 Dátum: 08 júl 22, 17:27:47 »

szerintem ha van közelben 1 jó orvosi ninja akkor a 8. kapuba sem hal bele a használó ha rövid ideig használja, mivel elvileg Akimichi Choji-nak is meg kellet volna, halnia miután bevette a 3. erő tablettátmikor üldözték Sasukét.
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
mylasthope
ANBU újonc
*

« Válasz #143 Dátum: 08 júl 22, 20:57:15 »

Sztem hiába lenne ott egy orvosi ninja nem birná olyan gyorsan meg gyogyitani.
Naplózva

Az Uchiha klán tagja
http://narutoklan.lapunk.hu
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #144 Dátum: 08 júl 22, 22:54:43 »

Igen, plusz az összes eltört csontot, elszakad ínt és izmot nem tudna helyrehozni.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Yondaime0205
Gennin
*

« Válasz #145 Dátum: 08 aug 23, 13:14:45 »

Sztem nem halna bele ha egy olyan ember csinálná mint Gai és lenne mellette egy olyan személy mint Tsunade,Lee-t is megtudták volna gyógyítani csak hát gaara homokja miatt volt gáz
Naplózva
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #146 Dátum: 08 aug 23, 14:18:54 »

Lee nem a hachimonba sebesült meg hanem a primary lotusba meg gaara sand coffinjába. Semmi értelme erről beszélni mert hachimon 5 kapuig még nem olyan gáz. Gai is kinyitotta már gon nélkül. 8 kapu az egyedüli halálos dolog benne.
Naplózva
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #147 Dátum: 08 aug 25, 22:55:30 »

OFF: az jutott eszembe, hogty miért jó, ha valaki a jutsukat angol nevén emlegeti???  >.<# mert mmost vagy magyar, vagy ha az nem teccik akkor japán de angol ...ez nem logikus... Nevet

na akkor nem of : azt mondták, hogy ha kinyitod a 8. kaput meghalsz... ha aztmondták, akko valszeg az úghy van.
a bocgyóktól, meg choji azért nem halt meg, mert ő egy kiemelet szereplő... bár gondolom ilyen alapon, ha lee nyitná ki a nyolc kaput ő se halna meg  Hmm?
Naplózva

Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #148 Dátum: 08 aug 25, 23:46:07 »

Azért a soldier pill nem "anynira" veszélyes mint a hachimon. Megvannak a mellékhatásai de mondhatni úgy nem 100%os a halál. Még a hachimonban ha kinyitod az utolsó kaput az 100% halál.
Amugy csak akkor írom angolul mert nem ugrik be a japán neve. Magyarúl soha, sajnos ártalom de a legtöbb nagyon bugyután hangzik, nem beszélve hogy sosem néztem magyarul csak is angul felirattal japánul.
Naplózva
jocoo
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #149 Dátum: 08 aug 27, 01:00:50 »

Szerintem egyszer látnifogjuk a 8. kapu kinyitását lemerem fogadni
Lee-kun rohadt erös:)Nevet gezsümajü jóarc
igazábol elolvadna az ember nem? szal 8. kapu után harcol kicsit aztán elolvad gondolom akkor már tüz vörösa börük és b semmisem maradna az emberböl ha minden igaz hehe:D
lehet mégsem fogjuk latni vagy olyan lesz hogy 7. kapu kivan nyitva 8.ra készülödne de akkor jön naruto megállitja és legyözi az ellenfelet:)MosolyogMosolyogMosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins