25 feb 20, 20:37:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A nyolc chakra kapu  (Megtekintve 61787 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
aronrigo
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #120 Dátum: 08 máj 17, 19:06:00 »

Lehet nem esett még le, de ha kinyitja a nyolcadikat is, akkor megmurgyál...
tetszetős szófordulat:D:D Amúgy így van, de sztem már a 7.nél is csak egy orvosi jutsu segítene rajta...
Naplózva
Kakasi Sharingan
Chuunin
*

« Válasz #121 Dátum: 08 máj 17, 19:12:57 »

Lehet még az se mert akkora erőt fejt ki a szervezetre!

És ezért nevezik 2 élü kardnak.
Naplózva
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
*

過去は無い 未来は無い。あるのは任務

« Válasz #122 Dátum: 08 máj 18, 13:57:56 »

Hátha Rock Lee-nek, 57% volt arra az esélye, hogy meggyógyul, 43%-meg arra hogy meghal, a Gaara utáni harcban, és csak a legprofibb orvosi ninja tudott segíteni rajta. Pedig azmég 7 kapu sem volt. Igaz-igaz, hogy még gyerek, de akkoris marha szívós. és tessék. Majdnem padlót fogott. Hát veszéjes egy technika. De mindenképpen erős.
Naplózva

Tudom, hogy nincsen Uchiha Kakashi de nekem tetszik. Sok más helyen is így vagyok regisztrálva, és nem szakítom meg a sort.
Kakasi Sharingan
Chuunin
*

« Válasz #123 Dátum: 08 máj 18, 14:20:38 »

Az biztos veszélyes de hatásos módszer de jobb lenne ha csak az 1.lotusz kellena használni mert kisseb a rizikó!!!
Naplózva
aronrigo
Chuunin
*

« Válasz #124 Dátum: 08 máj 18, 17:09:08 »

Hátha Rock Lee-nek, 57% volt arra az esélye, hogy meggyógyul, 43%-meg arra hogy meghal, a Gaara utáni harcban, és csak a legprofibb orvosi ninja tudott segíteni rajta. Pedig azmég 7 kapu sem volt. Igaz-igaz, hogy még gyerek, de akkoris marha szívós. és tessék. Majdnem padlót fogott. Hát veszéjes egy technika. De mindenképpen erős.
Kicsit félrenézted hapsikám...(mondotta a nyuszi a rajzfilmben) Az a kezére és a lábára vonatkopzott, amit elkapott gaara a sivatagi koporsóval...Illene értelmezni azt amit olvason, avgy nézelŰ!!!
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #125 Dátum: 08 máj 18, 23:11:56 »

Ez most egy kicsit égő lesz neked, de neked is illene értelmezni, mert az ott pont hogy a gerincére vonatkozott.
Lásd Naruto anime 98. rész 17:50 körül:
"Számos csontszilánk mélyen beágyazódott egy fontos idegpályába".
Tudtommal idegpályák leginkább a geringben futnak. És a képen is miközben Tsunade beszél, éppen egy gerincoszlop sematikus rajzát láthatjuk.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tora-chan
Gennin
*

« Válasz #126 Dátum: 08 máj 19, 11:29:32 »

Ezt a részt sosem értettem.
Ha Gaara a kezét meg a lábát ropogtatta meg, akkor a gerince hogy jött a képbe ? Mert azt még a döntő végén sem emlegette a doki, csak, hogy a végtagjai miatt nem lesz képes folytatni a nindzsa dolgot.
Valaki magyarázza el nekem, lécci!
Naplózva

GIMP antitálentum
Kakasi Sharingan
Chuunin
*

« Válasz #127 Dátum: 08 máj 19, 12:36:43 »

Figyu a kezedbe és a lábadba idegszálak futnak és ezek szorosan kapcsolodnak a gerincedhez,és Gaara szanaszét törte a kezéban és a lábában a csontjait,és azért igy nehéz mozogni.

És talán ha nem jut el az üzenet az agyból a lábba és a karba akkor nem tudsz mozogni.
Naplózva
Tora-chan
Gennin
*

« Válasz #128 Dátum: 08 máj 19, 12:56:25 »

Az anatómiával tisztában vagyok, pont ezért nem értem a dolgot.
Pl. attól, hogy egy balesetben szilánkosra töröd a lábad, még nem fogsz megbénulni.
Nekem ez a gerinccsatornás cucc zavar be  Technikai KO - semmi köze a dolgokhoz.
Honnan kerültek oda a csontszilánkok? Valszeg a csigolyákból, de akkor nem a karjára meg a lábára kellett volna fogni a dolgot, vagy arra is meg a gerincére.
Viszont ha a gerincével gondok voltak, akkor azt meg már ott a helyszínen fel kellett volna fedezni a többi súlyos sérülésével együtt.

((Viszont ennyi erővel már a teljes gárda rokkant lenne, mert általában nem kíméli őket Kishi-sensei))

Szóval nem értem.
A végén oda fogunk kilyukadni, hogy ez is egy szimpla baki, mert ez így nem logikus.

De kíváncsi vagyok bármilyen véleményre, meg lehet győzni.  bye bye
Naplózva

GIMP antitálentum
Ookami
Chuunin
*

Halál fia vagyok...

« Válasz #129 Dátum: 08 máj 19, 13:04:53 »

olyan erővel nyomta szét a karjában+lábában a csontokat hogy "végignyomta" őket a karján miután szilánkosra tört és a gerincéig szaladt. De azt sem értem hogy Gai (a full tai-boy) hogy tudta szétoszlatni a Shukaku erejéből táplálkozó hmokot mikor Lee felé ment megint?
Naplózva

Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
Tora-chan
Gennin
*

« Válasz #130 Dátum: 08 máj 19, 14:58:36 »

Ja, persze, hogyne...  :'X Valami reálisabb megoldásod nincs?

A Gai-féle dolgon már én is gondolkoztam, de lassan nagyon sok itt az off. Sztem a csapat topikjában kéne folytatni.
Naplózva

GIMP antitálentum
Ookami
Chuunin
*

Halál fia vagyok...

« Válasz #131 Dátum: 08 máj 19, 16:19:38 »

+1 kis off és abbahagytam!  Pirul
sz.val most őszintén: reális választ vársz 1 olyan anime történés után amikor a homok, amit egy ninjába zárt démon irányít, széttöri a kezét és a lábát egy több mint 24 FPS -el mozgó, 2 centis szemöldökű, előzőleg 200 kilós súlyokat hordó srácnak?
Naplózva

Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #132 Dátum: 08 máj 19, 22:51:25 »

Ááá! Lee kezét és lábát megropogtatta Gaara, az oké! De az összes csontja el volt törve ha jól emlékszem!
És miért volt eltörve az összes csontja? Mert a chakra kapuk kinyitása után, és a Lótusz technikák alkalmazásakor akkora terhelés éri a szervezetet, hogy a csontok nem bírják elviselni a felturbózott izmok miatti terhelést, és szilánkosra törnek! Úgy mint Lee esetében...
Na asszem részemről ennyi...
>És igen pont egy csontszilánk a gerincében tett keresztbe majdnem Lee ninja pályafutásának... Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 19, 23:08:28 írta Gabesz » Naplózva
Jaffry
Vendég
« Válasz #133 Dátum: 08 jún 22, 21:22:49 »

szerintem ez egyáltalán nincs így, hogy eltörnének a csontok a chakra kapuk kinyításának a hatására, sőt... Lee és Gai is többször kinyitott már annyi kaput, ahányat Lee a Chuunin vizsgán, mégsem törtek el a csontjaik, "csak" a testüket teljesen kimeríti a technika.

Off: Leenek a viszgán Garra egy karját és egy lábát törte el, ennek a következtében - nem tom hogy, lehet másfajta sérülést is elszenvedett, a nagy esések nem ritkák - lett a gerincében egy csontszilánk
Naplózva
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #134 Dátum: 08 jún 25, 16:57:51 »

No comment
Na szóval
attól függ a sérülések és a kimerültség hány kaput nyitsz ki és mennyi ideig használod.
5 kapu nál kezdődnek kb a törések de attól függ milyenek mekkorák h mennyi ideig használod

ezért lettek lee testében más sérülések is, sokáig használta...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins