Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1425 Dátum: 12 márc 27, 21:13:50 » |
|
Épp nekimentem Pokemon Blacknek, remélem most nemlesz szenvedés mint volt 1éve a white
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1426 Dátum: 12 márc 28, 12:29:42 » |
|
S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat Nagyon jó játék bár szinte semmi köze nincs az eddigi 2 részhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #1427 Dátum: 12 márc 28, 14:23:46 » |
|
Újra elővettem a Gothic egyes részét Egyszerűen nem tudom megunni, pedig már többször is végigvittem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1428 Dátum: 12 márc 28, 17:34:52 » |
|
Darksiders vettem elő nagyon megfogott a játék és hajaz a God of Warokra ajánlani tudom és ha minden igaz már a 2 része is készül!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xairus
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1429 Dátum: 12 márc 28, 22:41:18 » |
|
Darksiders :3 Istenem, azok a karakterek! Húsz liter nyálam elfolyt a trailerektől xD De ha már itt tartunk, esetleg Diablo fanatikus van a közelben? Nagyon szívesen meghívnám hozzám, május 15-én ünnepelni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1430 Dátum: 12 márc 30, 09:37:25 » |
|
Én éppen a Disgaea: Hour of Darkness-t tolom. Igaz nincs konzolom, szóval emulátorral. ^^ Az elején kicsit uncsinak találtam, de most, hogy alakul a csapatom meg minden, már egész jó. :3 Épp most kezdtem bele a 3. chapterbe.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1431 Dátum: 12 márc 30, 14:25:17 » |
|
Dragon Age: Origins-et pótlom, nekem ugyanis sokáig kimaradt. Eddig durván jó. Bár vannak olyan hibái, amelyek mellett nehéz napirendi pontra térnem, de pozitívumai kárpótolnak.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #1432 Dátum: 12 márc 30, 16:16:44 » |
|
Én is újrakezdtem az Originst (már nem tudnám megmondani hányadszorra), de még mindig képes lekötni. Nagyon jól sikerült játék, a karaktereket már szinte barátaidnak is tekintheted egy idő után. Nekem Morrigan az örök kedvenc, utána Leliana és Alistair. Általában őket szoktam a csapatomba tenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1433 Dátum: 12 márc 31, 20:41:02 » |
|
Hmmmm mivel is Hát mivel mással mint a jóó kis Final Fantasy XIII-2 Megunhatatlan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1434 Dátum: 12 ápr 03, 04:49:43 » |
|
Én most vettem egy psp-t és azon tolok mindenféle jó kis gamet:)
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1435 Dátum: 12 ápr 03, 13:08:50 » |
|
Megettem a DevilMayCry3-at, jó játék, csak gamepad nélkül kicsit nehéz (meg a billentyűzetet is féltem). Amúgy még a need for speed most wanted-et tolom.
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1436 Dátum: 12 ápr 08, 19:48:18 » |
|
Most fejeztem be a Rayman Origins című játékot. Rengeteg ideje vártam már egy új Rayman játékra, nyulak nélkül. És úgy érzem, megkaptam. Kissé rövidnek éreztem, de nagyon tetszett. Remélem, hogy a következőre már nem kell ennyi ideig várni. Felébredt a bennem lakó kisfiú.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #1437 Dátum: 12 ápr 14, 19:11:44 » |
|
Az Age of Mythology került sorra Tudom, hogy régi, de most elkezdtünk multizni vele neten és tök jó Akinek van kedve csatlakozni, az írjon nyugodtan! Esti órákban vagyunk leginkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1438 Dátum: 12 ápr 15, 13:12:53 » |
|
Az Age of Mythology egy vízválasztó volt az életemben! :O Mikor 14 évesen játszottam a demojával, hirtelen imádatom támadt a görög mitológia irányába. Suliban aztán meg az ilyen témáknál mindig kiakasztottam az osztályomat a "mindentudásommal". Egyébként szerintem az egyik legjobb stratégiai játék. Játszottam már az Age of Empires 2-3-mal is, de ennek (AOM)a sztorija meg úgy az egész mitológiás hangulata simán kenterbe veri a többi hasonló jellegű játékokat. Nekem most meg van, és játszanék is vele, csak mikor installálni szeretném, mindig kéri a cd2-öt, ami ott van a cd-n, csak egy külön mappában, így a telepítés 45% körül mindig leáll, én meg majdnem sírógörcsöt kapok mérgemben. : (( Mindegy, most egyébként Rome puzzle-lel játszom, azt ismeri valaki? Haláli kis játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #1439 Dátum: 12 ápr 15, 13:22:35 » |
|
Ha már stratégia akkor Company of Heroes: Tales of Valor, bár most kicsit felidegesitettek de egyébként szerintem nagyon jó :)Vagy ha még stratégia akkor command & conquer sorozatok.. Engem az age of mythology nem igazán fogott meg, tesommal egy időben inkább az age of empire-t toltuk vagy amit nagyon szerettem még az a rise of nations
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|