24 nov 17, 22:50:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355976 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1425 Dátum: 12 márc 27, 21:13:50 »

Épp nekimentem Pokemon Blacknek, remélem most nemlesz szenvedés mint volt 1éve a white  ikszdé
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1426 Dátum: 12 márc 28, 12:29:42 »

S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat  Nevet Nagyon jó játék bár szinte semmi köze nincs az eddigi 2 részhez  Gondolkozik
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #1427 Dátum: 12 márc 28, 14:23:46 »

Újra elővettem a Gothic egyes részét  Nevet Egyszerűen nem tudom megunni, pedig már többször is végigvittem  Pontosan
Naplózva

Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #1428 Dátum: 12 márc 28, 17:34:52 »

Darksiders vettem elő nagyon megfogott a játék és hajaz a God of Warokra ajánlani tudom Nevet és ha minden igaz már a 2 része is készül! Nevet
Naplózva
Xairus
Gennin
*

« Válasz #1429 Dátum: 12 márc 28, 22:41:18 »

Darksiders :3 Istenem, azok a karakterek! Húsz liter nyálam elfolyt a trailerektől xD De ha már itt tartunk, esetleg Diablo fanatikus van a közelben? Nagyon szívesen meghívnám hozzám, május 15-én ünnepelni Nevet
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1430 Dátum: 12 márc 30, 09:37:25 »

Én éppen a Disgaea: Hour of Darkness-t tolom. Igaz nincs konzolom, szóval emulátorral. ^^ Az elején kicsit uncsinak találtam, de most, hogy alakul a csapatom meg minden, már egész jó. :3 Épp most kezdtem bele a 3. chapterbe. Mosolyog
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1431 Dátum: 12 márc 30, 14:25:17 »

Dragon Age: Origins-et pótlom, nekem ugyanis sokáig kimaradt. Eddig durván jó. Mosolyog Bár vannak olyan hibái, amelyek mellett nehéz napirendi pontra térnem, de pozitívumai kárpótolnak. Mosolyog 
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #1432 Dátum: 12 márc 30, 16:16:44 »

Én is újrakezdtem az Originst (már nem tudnám megmondani hányadszorra), de még mindig képes lekötni. Nagyon jól sikerült játék, a karaktereket már szinte barátaidnak is tekintheted egy idő után. Nekem Morrigan az örök kedvenc, utána Leliana és Alistair. Általában őket szoktam a csapatomba tenni.
Naplózva

Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1433 Dátum: 12 márc 31, 20:41:02 »

Hmmmm mivel is Hát mivel mással mint a jóó kis Final Fantasy XIII-2 Nyelvesít Nyelvesít Megunhatatlan Nevet
Naplózva

batai15
*

Zero Division

« Válasz #1434 Dátum: 12 ápr 03, 04:49:43 »

Én most vettem egy psp-t és azon tolok mindenféle jó kis gamet:)
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
geryke5
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1435 Dátum: 12 ápr 03, 13:08:50 »

Megettem a DevilMayCry3-at, jó játék, csak gamepad nélkül kicsit nehéz (meg a billentyűzetet is féltem). Amúgy még a need for speed most wanted-et tolom.
Naplózva

PSN név: gerykelf
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1436 Dátum: 12 ápr 08, 19:48:18 »

Most fejeztem be a Rayman Origins című játékot. Rengeteg ideje vártam már egy új Rayman játékra, nyulak nélkül. És úgy érzem, megkaptam. Kissé rövidnek éreztem, de nagyon tetszett. Remélem, hogy a következőre már nem kell ennyi ideig várni. Felébredt a bennem lakó kisfiú. Mosolyog   
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Bencu
VIP

« Válasz #1437 Dátum: 12 ápr 14, 19:11:44 »

Az Age of Mythology került sorra Nevet Tudom, hogy régi, de most elkezdtünk multizni vele neten és tök jó Nevet Akinek van kedve csatlakozni, az írjon nyugodtan! Esti órákban vagyunk leginkább.
Naplózva
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1438 Dátum: 12 ápr 15, 13:12:53 »

Az Age of Mythology egy vízválasztó volt az életemben! :O Mikor 14 évesen játszottam a demojával, hirtelen imádatom támadt a görög mitológia irányába. Nevet Suliban aztán meg az ilyen témáknál mindig kiakasztottam az osztályomat a "mindentudásommal". ikszdé
Egyébként szerintem az egyik legjobb stratégiai játék. Játszottam már az Age of Empires 2-3-mal is, de ennek (AOM)a sztorija meg úgy az egész mitológiás hangulata simán kenterbe veri a többi hasonló jellegű játékokat. Nekem most meg van, és játszanék is vele, csak mikor installálni szeretném, mindig kéri a cd2-öt, ami ott van a cd-n, csak egy külön mappában, így a telepítés 45% körül mindig leáll, én meg majdnem sírógörcsöt kapok mérgemben. : ((

Mindegy, most egyébként Rome puzzle-lel játszom, azt ismeri valaki? Haláli kis játék. Mosolyog
Naplózva
shidori93
Chuunin
*

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

A 7 Tűz Démona

« Válasz #1439 Dátum: 12 ápr 15, 13:22:35 »

Ha már stratégia akkor Company of Heroes: Tales of Valor, bár most kicsit felidegesitettek Nevet de egyébként szerintem nagyon jó :)Vagy ha még stratégia akkor command & conquer sorozatok.. Nevet Engem az age of mythology nem igazán fogott meg, tesommal egy időben inkább az age of empire-t toltuk vagy amit nagyon szerettem még az a rise of nations Mosolyog
Naplózva

<Mesterem: heo>
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins