24 nov 17, 22:48:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355973 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1395 Dátum: 12 márc 17, 11:34:49 »

BF3 meg MW3 ból állt szinte csak az életem 1-2 hónapja, tényleg jók, és játszok velük a mai napig Nevet
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Bencu
VIP

« Válasz #1396 Dátum: 12 márc 18, 22:21:12 »

BF3 sajna nekem nem indult el, de majd nekiesek még egyszer, ha lesz időm Nevet MW3-at kijátszottam, az nagyon jó lett! Most jutott eszembe, bár biztosan sokan ismeritek, én a Portalt is nagyon tudom ajánlani! kacsint A 2. része is nagyon jó, még jobb is, mint az első. Csak hát sokat kell gondolkodni benne. Nevet
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1397 Dátum: 12 márc 18, 22:26:26 »

Ezt a Portal fanságot nem értem Gondolkozik
Mensz szétlövöd a falat kapukkal és a kövi emeletre mensz, ráadásul alig akadnak nehéz pályák Nyelvesít
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Bencu
VIP

« Válasz #1398 Dátum: 12 márc 18, 22:31:35 »

Az első tényleg nem volt nehéz Nevet De a második részben már kell gondolkodni. Nekem azért tetszik, mert alapból szeretem a logikai játékokat, és ezt nagyon jól összerakták! Wheatley dumáin meg jókat nevettem Nevet
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1399 Dátum: 12 márc 19, 09:01:10 »

Nekem is nagyon tetszett rengeteget röhögtem rajta olyan szövegek vannak benne. ikszdé Ráadásul a 2-ben a krumpli... Hümm-hümm ikszdé
Amúgy tényleg kell rajta agyalni, főleg a 2ben mikor már a trutyikat is kell használni a vége felé. Ott néha megakadtam kicsit, hogy most mi a fene de végül mindig sikerült. ikszdé Bár én nem egyedül játszottam végig, hanem párban, ezért is volt könnyebb, 4 szem többet lát. Hümm-hümm
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1400 Dátum: 12 márc 19, 16:31:38 »

Heroes of Might and Magic 3-4-5
GTA Vice City,San Andreas
SOF(Soldier of Fortune)1-2
Stonghold Crusader
A HoMM sorozatot v ezerszer végigjátszottam,most töltöm le az 5öt megint ikszdé  bár a 3 nekem is jobban tetszik,de nincs mit tenni,ha egyszer ez a legjobb (számomra) akk muszáj tolnom (mármint a HoMM-ot Nevet ) Nevet
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #1401 Dátum: 12 márc 19, 16:45:41 »

Bioshock 1-2
Singularity
Most ezekkel játszok meg most fogom leszedni a darknrss kettőt.

Portal tényleg jó game. Én is azt bátyámmal vittem ki. Nevet
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1402 Dátum: 12 márc 19, 17:29:13 »

Portalt én is csak ajánlani tudom, bár az első része kicsit "üres"nek hatott a második után (fordított sorrendbe játszottam ki ^^ ).

Hogy ne legyen off, most a hosszú hétvégén kipróbáltam a Star Wars: The Old Republicot... lehet nem kellett volna, most szenvedek mert nem folytathatom a történetet.  >.<# Majd ha lesz tört szerver lehet regelek pár barátommal.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
BLR
Újonc
*

« Válasz #1403 Dátum: 12 márc 19, 22:14:57 »

Toca Race Driver 3
Nagyon jó autós szimulátor, jól meg van csinálva, törik az autó. Rengeteg autó, pálya, mód...
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1404 Dátum: 12 márc 19, 23:19:09 »

Ha már azt akarom, hogy törjenek szépen a kocsik, akkor elveszem a Flat Out 2-őt, na az a kúl game. Amilyen kevés gépigénye van és amilyen grafikája van, nagyon nagy, az egyik legjobb autós játék a Carmageddon 2 után, elő is vettem őket Nyelvesít Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1405 Dátum: 12 márc 19, 23:36:33 »

Nagyon bejövős ez a Mass Effect 3.Tök olyan mintha egy filmet néznék, közben szerepelek is benne meg minden.Remélem nekem bejön a befejezése a játéknak, nem úgy mint a többi embernek.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1406 Dátum: 12 márc 19, 23:44:48 »

A befejezéssel foglalkozok egyelőre a legkevésbé, arról majd alkotok saját véleményt, másoké hidegen hagy. Maga a játék viszont zseniális lett, végre a csapattagok is kaptak egy kis életet, nem csak úgy.. vannak. Pont ma este Liarat és Garrust kerestem a szokásos helyükön, sehol sincsenek, erre látom, hogy elmentek csevegni egy másik szobába. Majd halálra röhögtem magam a játékon idáig Nevet Méltó befejezése a trilógiának.
Az autós, rombolós vonalon haladván.. javaslom a Burnout sorozatot, na az üt, bár legfőképpen a Burnout 3: Takedown szerintem. Marha jól el lehet lenni vele =)
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1407 Dátum: 12 márc 20, 05:35:11 »

Ha már azt akarom, hogy törjenek szépen a kocsik, akkor elveszem a Flat Out 2-őt, na az a kúl game. Amilyen kevés gépigénye van és amilyen grafikája van, nagyon nagy, az egyik legjobb autós játék a Carmageddon 2 után, elő is vettem őket Nyelvesít Nevet
Nha én viszont rettentően utáltam.. szivatós egy játék legalábis nekem..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1408 Dátum: 12 márc 20, 09:37:24 »

Szerintem a Flatout 2 nagyon jó. Mosolyog Jó a verseny része, tetszik, hogy szét lehet törni a többi kocsit ikszdé (mármint annyira hogy ki is essenek) Csak az a baj, hogy Sophia Martinez egy ***** aki mindig csal és a kis fostalicskájával 1000-rel száguld. ikszdé Én amúgy azt is szerettem benne, hogy mindig ugyanazok az ellenfelek és megtanulja az ember a neveiket és verseny közben lehet őket szidni, hogy "Anyádat Malkov ne lökjél ki a traktoroddal, te jeti!" ikszdé
Meg a roncsderbi is tetszette benne. Mosolyog Meg persze ott vannak az őrült pályák mint a tűkarika ugrás, stb. Azokkal is jól el lehet szórakozni, rekordokat döntögetni. Mosolyog
Ja és persze marha jók a zenéi. *0*
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 09:42:36 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1409 Dátum: 12 márc 20, 09:40:14 »

Azt észrevettétek, hogy az űrsikló vezetője az búza?  Nevet Beszélgettem vele egyszer és pont egy levelet olvasott amit a férjétől kapott, aki meghalt valami csatában.Ezt mikor kiejtette, hogy férje hát én beszakadtam a röhögéstől!  ikszdé
Ja és most én vagyok béna vagy már tényleg nem lehet bolygókat felfedezni, meg nyersanyagot keresni?Már minden fejlesztés csak pénzbe kerül? Hmm?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins