24 nov 17, 22:28:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355955 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #1410 Dátum: 12 márc 20, 10:21:07 »

Én kerestem a Renegade opciót, hogy lefejelje. Nem volt  Szomorú

Amúgy de, kell felfedezned, csak úgy tudsz megoldani jó néhány küldetést. És van pár olyan amely időkorlátos, ha bizonyos sztorin belüli esemény előtt nem oldod meg őket, akkor buktad, mert eltűnik az illető. Belépsz a rendszerbe és "megpingeled" a rendszert. Kis szerencsével kétszer, háromszor megteheted mielőtt megjelennek az űrpolipok.

Pár fejlesztést és sok fegyvert küldetések közben is találhatsz, de a fegyverek szintjét, páncélokat, kiegészítő kütyüket meg kell venned. Nem lesz gond, sok zséd lesz, de nem annyi hogy mindet maximumra vidd. Első végigtolásnál max. 5. szintig tolhatod fel a büntetőeszközöket - a kiegek max. 5. szintűek lehetnek - másodszorra még nem kezdtem bele, úgyhogy nem tudom.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 10:23:09 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1411 Dátum: 12 márc 20, 10:30:20 »

Akkor csak a jobb gombot nyomogatom és utána lehet a bolygókat felfedezni?Nincsenek már szondák amiket kilövök mint az előzőben?Amúgy meg tudom hogy küldi közben lehet találni fejlesztéseket, most akadtam rá arra a fehér színű csipára (távcsöves stuki), asszem raptor a neve.Na arra raktam különböző modokat, a képességeimnél maxira fejlesztettem azt amivel megdobom a sniper skilljeimet és most kb. gyilkológép vagyok.Nem vicc, ezeket a collector-okat simán pikk pakk legyőzöm, nagyon brutál kis fegyo ez.  Kúl
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #1412 Dátum: 12 márc 20, 10:52:46 »

Te is Infiltrator vagy? Baró, én is  Nevet

A felfedezés menete:
belépsz a rendszerbe - jobb egér - bizonyos sugáron belül letapogatja a rendszert (fehér kör) - ha találtál valamit, EDI szól, és megjelenik egy piros jel - odamész. Ha bolygóközi űrben van (ált. üzemanyag vagy zsé, ritkán technológia) akkor csak simán odamész, dokkolsz és megvan a cucc; ha bolygón, akkor odamész és szkennelsz. Egy bolygón max. egy dolog lesz, a kivételek Tuchanka és Rannoch.

Ha nincs a körön belül semmi, odébb mész, újra pingelsz. Előbb-utóbb találsz valamit. Érdemes úgy helyezkedni, hogy minél több bolygó essen bele az első pingeléskor a letapogatás körzetébe.

A trükkös az, hogy a polipok figyelnek, alul bal oldalon lesz egy csík, amely a Reaperek éberségét mutatja. Minden pingeléskor nő az éberségük, ha megtelik, belépnek a rendszerbe és megpróbálnak elkapni. Gyorsabbak mint te és minimum hárman jönnek (később lesz, hogy hatan vagy többen), szóval ha megjelennek, menekülj, mert ha elkapnak az halált jelent.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 10:55:05 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1413 Dátum: 12 márc 20, 10:55:01 »

Infiltrator vagyok igen, a 2őt is úgy vittem végig először. Mosolyog Jólvan köszi a tippet, most már akkor így fogok felfedezni, mert eddig hiába radaroztam nem találtam semmit.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1414 Dátum: 12 márc 20, 16:59:38 »

Gyerekek, ha ennyire ME3-at akarunk tárgyalni, akkor térjünk át a Mass Effect topicba, ne itt Mosolyog
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1415 Dátum: 12 márc 23, 19:09:54 »

Nem tudom, írtam-e már, de úgy rémlik, hogy nem. Inazuma Elevennel focizgatok, az anime eddig is nagyon érdekelt, alig bírom lekaparni magam a játékról. Van benne egy rakás focista, csak az a baj, hogy a főhősök (és a riváliok közül pár darab) annyira a szívemhez nőttek, hogy nincs szívem lecserélni ilyen nevenincs valakikre ikszdé
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1416 Dátum: 12 márc 23, 19:38:07 »

Szerintem a Flatout 2 nagyon jó. Mosolyog Jó a verseny része, tetszik, hogy szét lehet törni a többi kocsit ikszdé (mármint annyira hogy ki is essenek) Csak az a baj, hogy Sophia Martinez egy ***** aki mindig csal és a kis fostalicskájával 1000-rel száguld. ikszdé Én amúgy azt is szerettem benne, hogy mindig ugyanazok az ellenfelek és megtanulja az ember a neveiket és verseny közben lehet őket szidni, hogy "Anyádat Malkov ne lökjél ki a traktoroddal, te jeti!" ikszdé
Meg a roncsderbi is tetszette benne. Mosolyog Meg persze ott vannak az őrült pályák mint a tűkarika ugrás, stb. Azokkal is jól el lehet szórakozni, rekordokat döntögetni. Mosolyog
Ja és persze marha jók a zenéi. *0*
Ebben teljesen egyetértek, nincs olyan ember, aminek ne tudnám a nevét, lehet előveszem megint és gamelek vele Mosolyog
A zenék csillagos ötösek benne Mosolyog Azok a roncs derbik és a különleges versenyek, amikor tűz karikán kellett átmenni az embernek, meg a focis, váááá, fel is rakom a gépemre és tolom ezerrel Nevet
Na meg ne is mond, mi az, hogy azzal a kis tragacsával Sophia így ezerrel előre rohan? O.o WTF? Hogy? ikszdé

Ecklair: ez tulajdonképpen anime karakterekkel foci? Mert akkor érdekelne engem is Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 23, 19:39:17 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Bencu
VIP

« Válasz #1417 Dátum: 12 márc 23, 19:45:49 »

FlatOut 2-t én is nagyon szeretem! LAN-Partin mindig toljuk, szerintem az egyik legjobb hálós játék! kacsint Leszedtem az albumot is, mert tényleg nagyon jó zenék vannak benne Nyelvesít
Írtátok előttem a Chip és Dalet, annak idején az is nagyon jó volt! Még öcsémmel játszottuk nintendón Nevet
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #1418 Dátum: 12 márc 23, 21:27:36 »

Darkness II... -.-" jó játéknak nézett ki de elcsesték:
legalábbis a végét.. kacsint
Naplózva

Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #1419 Dátum: 12 márc 24, 10:21:14 »

Mass Effect, újra kiviszem az összes részt (nemrég vittem ki a 3mat), és úgy gondoltam egy teljesen új karakterrel ki akarom vinni, (tudom hogy elcseszték a 3 végét viszont ez nem tart vissza attól hogy megint kivigyem)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 24, 10:39:58 írta Kanokanor Seme » Naplózva

N
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1420 Dátum: 12 márc 25, 11:30:37 »

star wars the force unleashed 2 - ma fejeztem be. hát szép volt, jó volt, de sajnos kegyetlenül rövid  Szomorú még a half life 2 van fent a gépemen. régi játék de klasszikus és eszméletlen jó  Mosolyog örök kedvenc !!
Naplózva

"Az emberek úgy nézik a dolgokat ahogy vannak és azt kérdezik: miért ?
Én úgy nézem a dolgokat ahogy lenniük kell és azt kérdezem: miért ne ?"
Bencu
VIP

« Válasz #1421 Dátum: 12 márc 25, 11:40:04 »

SWTFU2 nagyon jó Nevet Én nemrég töröltem le, mert már többször is kivittük, de lehet feldobom újra Mosolyog Én nagyon tudom ajánlani olyannak is, aki nem szereti a Star Wars világát! Az első rész is jó volt, de a második valahogy jobban kézre áll. Szerintem szebben átírták PC-re. Ja és még annyit, hogy szerintem ez az a játék, amivel mind fizikailag mind grafikailag végre alkotni tudott egy nagyot a LucasArts. Az eddigiek is jók voltak, de ez minden tekintetben ott van. Várjuk a 3. részt ^^
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #1422 Dátum: 12 márc 25, 11:48:47 »

batman arkham city.. elég klassz kis game
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #1423 Dátum: 12 márc 25, 11:50:09 »

Én most kaptam meg a Portalt, elég klassz játék  Pontosan
Naplózva

Bencu
VIP

« Válasz #1424 Dátum: 12 márc 27, 20:03:53 »

Ha végigvitted, játszd le a második részét is! kacsint
Kint van az Angry Birds Space is! Én már tolom gépen is és tetszik nagyon! Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins