24 nov 17, 22:54:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355979 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
rondár
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

"There can be only One."

« Válasz #1380 Dátum: 12 márc 16, 02:09:56 »

Off:

MoonTiger:

Ezért szoktam én legtöbb esetben úgy beszélni róla, mint Homok-trilógia 1, 2 illetve 3. Mosolyog Meg ugye ott a Forgotten Sands is, ami olyan 1/2 epizód. Nevet Én például azt unom, mikor az emberek JKIII-azzák a Jedi Academyt. Sosem volt harmadik epizód, csak a második rész kiegészítője. És úgy néz ki, Lucasék nem igen akarnak trilógiát csinálni belőle.

A Prince of Persiánál az a baj, hogy annak megjelent ugye egy 2008-as változata, mellyel sikertelenül rebootolni próbálták a franchise-t. A baj az, hogy ezt egyre több játéknál elkövetik (Turok, Alone in the Dark stb.). Jönni fog még a Duke Nukem és a Tomb Raider újraindított verziója is. Az emberek meg fognak hülyülni. Nevet Szegény TR, azzal is hogy elbántak az évfordulós ramake-el. Akiktől a sima TR-ben még megijedtem (a mutánsok a piramisos pályán és "Torso"), azok az új verzióban nem néznek ki annyira ijesztően. 

On:

Mostanában a Worms 4 Mayhammel játszok leginkább, de azon gondolkodtam, hogy újra elő kéne venni az Another World-öt. Hiányoznak a klasszikusok. Minél többször gondolok az AW-re, annál inkább fejet hajtok a francia játékfejlesztők előtt. Chahi a mintaképem lett játékfejlesztés terén Michel Ancellel együtt.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1381 Dátum: 12 márc 16, 08:57:48 »

Andor2000: Az egyik barátomnak ez a boss bugzott be, és csak a 2 szeme látszódott Nevet Jó móka volt úgy lecsapni Nevet

Na de hogy én se csak offoljak a topicban. Most, hogy kaptam egy Scroll of Resurrectiont, így visszatértem egy hétre WoWozni, azon kívül gnu go-val próbálkozok (bár a gép alaposan elver mindig..)
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1382 Dátum: 12 márc 16, 10:36:49 »

A warrior within a legjobb egyértelműen, de a forgotten sands is bejött, kiívűlről fújtam az öszes combot... ááá és a jazzz 2.. istenem heteket toltuk .... az volt nállunk a lan parti a haverral.. D
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #1383 Dátum: 12 márc 16, 10:56:43 »

Jelenleg a Mass Effect Triológiát kezdtem újra. Benne lesz pár nap játékóra mire teljesen kinyomom. Mosolyog Viszont a játék élménye annyira fantasztikus amit nagyon de nagyon kevés játékról mondhatok el! Akinek van rá lehetősége érdemes végignyomni mind a 3 részt, mivel átmenthető az előző rész mentése a következőbe. A legjobb szerepjáték amivel eddig találkoztam. bow
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 10:57:54 írta Tr4nCe » Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1384 Dátum: 12 márc 16, 22:28:34 »

Most nosztalgiáztam egy kicsit kijátszottam a GTA Vice Cityt, meg a Hitman Blood Moneyt, és ötleteket szeretnék kérni, hogy milyen játékkal toljam Nevet
Amik érdekel:
Stratégia - Csak is körökre osztott, az egyetlen nem körökre osztott ami jó az a Stronghold Crusader.
Szerepjáték - Nem multi. Ilyen Gothic típusú menj ide, meg oda ölj 13 szöröstalpú Pitort és hozz minimum 10 Pitor-talpszört meg ilyenek.
Háborús - Inkább az ilyen modernebbekre gondoltam, nem 1.világhaborúsra.

Elöre is köszönöm Mosolyog
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1385 Dátum: 12 márc 16, 22:36:14 »

Strati: King Arthur ,    Heroes of Might and Magic 5-6

Szerepjáték: The Witcher 1-2

Háborús : S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl , S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky , B.O.S (Bet on Soldier)

Elővettem a Prince of Persia Warrior Withint és megfájdult tőle a fejem annyit kellet gondolkodni xd
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #1386 Dátum: 12 márc 16, 22:46:51 »

Szerepjátékra mondanék néhány példát:

Morrowind, Oblivion, Skyrim
Dragon Age 1 és 2
Two Worlds 2 (az egyest nem ajánlom, mert nem annyira jó)
Diablo 2
Fallout 3, Fallout New Vegas

Ezeket nagyjából a kedvenc RPG játékaim.
Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1387 Dátum: 12 márc 16, 22:49:29 »

Köszönöm szépen, a felsoroltak közül a Two Worldsökkel, a Kin Arthurral meg a HoMaM 6-al nem játszottam, de az 5 után ért csalódás miatt azt nem is igazán szeretném kipróbálni Nevet (elég nagy kocka vagyok ikszdé )

Már töltöm is öket Mosolyog
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1388 Dátum: 12 márc 17, 08:12:05 »

Nyugodtan próbáld csak ki, a legtöbb ember, aki csalódott az 5-ben kifejezetten szereti a 6. részt Mosolyog
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1389 Dátum: 12 márc 17, 08:27:47 »

Én este úgy hagytam gépet és letöltöttem már telepítem Nyelvesít Alig várom remélem magyarul van vagy van hozzá magyarítás (telepítő magyar szal reménykedem) Am nekem az 5.rész is bejött o.O Csináltam vagy 100 vámpírt és amikor nagy nehezen megöltek 10-et újraélesztettem őket 1 ütéssel xd Ha ezt feltelepítem ezzel fogok játszani 1-2 hónapig sztem ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 08:29:51 írta Andor2000 » Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #1390 Dátum: 12 márc 17, 08:31:17 »

Az egészhez van alapból magyarítás. Nevet
Nekek elmegy kategoriába van.
A 3-hoz képest sz*r a 5-höz képest jó. Nevet
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #1391 Dátum: 12 márc 17, 09:41:36 »

Látom nem én vagyok az egyedüli, akinek a Heroes 3 jobban tetszik, mint a többi  Nevet Most miért kellett eszembe juttassátok? Azt hiszem ezen a hétvégén se fogok tanulni...
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1392 Dátum: 12 márc 17, 10:13:07 »

Ninja Gaiden Sigma...épp ezzel szenvedek, ha végeztem vele jöhet a második rész, egy kis bemelegítés a NG3 előtt. Bár, ahogyan a trendeket nézem valszeg nem kicsit lesz könnyebb a NG3 mint az 1.
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #1393 Dátum: 12 márc 17, 10:16:07 »

Morrowindet megint elő vettem és jóformán csak textúra, meg graf javító modokkal tolom,,,nha meg házak.Anno 4 hónapig toltam mire végig vittem..Mosolyog
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #1394 Dátum: 12 márc 17, 11:30:18 »

hamisjoe ha király fps-t akarsz, akkor vedd meg a Battlefield 3at. Az állad is leesik ha high grafikán tolod. Nevet Bár az tény, kell hozzá vas. Mosolyog Végre egyszerűsítették a repülő vezetést, így mezei bill+egér kombóval is jól lehet manőverezni végre Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins