Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 12 márc 13, 19:06:26 » |
|
Ó végre egy Legend fan Az Anniversaryban az volt a jó, hogy sokkal hosszabb lett, mint a Legend, bár az egy feldolgozás, tehát gyakorlatilag remake így...nem is értem a legend miért volt olyan karcsú. Meg azért ha tényleg ilyen volt az eredeti, azért az kemény, hogy az utolsó előtti pályán a visszahúzódó platformok ugrálós részek és repülő vacakok mellett még haladjál is... én pc-n adtam fel, barátnőm ps2-n. Hogy a fenébe jutottál át azon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 12 márc 13, 20:06:27 » |
|
Tibi, az szép! Ha találkozunk x-en, cserélhetünk is, ha gondolod! A Soldieremet oda tudom adni mentésfájlban! Karib-tenger kalózait én is nagyon szerettem! Tök jó fegyvereim is voltak meg hajómat is mindig cseréltem. Az szerintem egy remek játék Prince of Persiát is szeretem, a "The Sands of Time"-ot ki is játszottam, a 2-3. részt még nem, a 4.-et se, de a "Forgotten Sands" nevű, tudtommal legújabb részt igen. Jó kis játékok ezek is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 12 márc 15, 20:18:50 » |
|
A PoP 2. részének a legjobb a harcrendszere.
Thief 3... Te jó ég, hogy paráztam az árvaházban!
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 12 márc 15, 21:44:51 » |
|
Valóban a PoP 2 a legjobb. Utána nekem a 3 tetszett, mert az olyan epic. Az 1 viszont nem olyan jó szerintem. Az, hogy folyamatosan jönnek a szörnyek elő, minden harcban 4324 feltűnik miután levagdosom őket, egyre csak özönlenek számomra minden élményt elvett... Emiatt azt sajna végig se vittem.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 12 márc 15, 22:41:43 » |
|
Szerintem vitathatatlan, hogy a kettő a legjobb, de nekem bejött az egy is. Meg már a 2d-s részeket is kijátszottam. A hármat viszont félbehagytam valamiért, talán neki kéne állni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 12 márc 15, 22:59:20 » |
|
A Prince of Persia II valami eszméletlen jó, kötelező darab. A történet is fordulatos, a harcok is élvezhetőek, szinte abbahagyhatatlan (mondjuk egy klaviatúrám bánta a játékot, fránya ugrálások, volt, hogy nem jöttek össze ). A három jó lett volna, ha nem ilyen sablonos a története. A Dark Prince mód tetszett nagyon, meg ez az egész sérüléses dolog, viszont a főellenség... 1) Siralmasan nézett ki. 2) Kegyetlenül idegesítő, ha elfogy a homokod. Meg ezt az új csajt se bírtam nagyon, lelépett, mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá Most felcsigáztatok, mindjárt töltöm is a kettőt, végigviszem még egyszer
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 23:00:07 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 12 márc 15, 23:08:50 » |
|
Dobálóztok itt a Prince of Persia 1 - 2 kifejezésekkel. Urak, urak. A prince of persia 1 ez, a 2 perdig ez A 3D-s trilógiából viszont valóban, számomra is a Warrior Within nyerte el az első helyet, utána a The Two Thrones, és végül a Sands of Time, bár én azt is kifejezetten szerettem =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 12 márc 15, 23:12:47 » |
|
Végre valaki beírta nekikXD STM amúgy hogy a rákba vitted végig a 2d verziót:D. Kajak csalni kellett hozzá egy helyenxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 12 márc 15, 23:16:25 » |
|
Ne aggódj Moontiger (te se Hiei-dono), mindenki tudja melyik az igazi 1-2 Legalábbis szerintem. STM is írta pl. De nem fogom mindig odaírni hogy a 3d-s 1. vagy hogy az új fajta 1. Kétlem hogy valaki ilyeneket oda írna... én úgy vagyok vele, hogy az újak az 1-2-3. A régi meg a "régi". Aztán kész. (amúgy bírom, hogy ezt a régi-új PoP dolgot mindig el kell okoskodni. Bármikor szó esik a dologról)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 23:17:09 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 12 márc 15, 23:22:28 » |
|
Nem is kell odaírni, hogy új 1-2, az újaknak van alcíme, azt szokták a játékosok használni Félreértés ne essék, nem loholom bele magam a témába, csak baráti eszmecsere a játékok elnevezéséről ^.~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 12 márc 15, 23:27:45 » |
|
Sok próbálkozással és türelemmel Hiei, és midnen pályát begyakorolva addig, amíg nem mennek simán. Akkoriban elég új volt ze a számítógép dolog , Jazzrabit2-vel, meg iylenekkel toltam ezenkívül, és úgy voltam vele, hogy megcsinálom, ha beledöglök is. Nem tudom amúgy melyik részre gondolsz, de engem csak az idő dolog zavart, de az nagyon. Na jó, a kettőt emulátorral csináltam, és ott csaltam is rendesen a mentésekkel De az amúgy laza ügy volt az 1-hez képest.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 23:28:49 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 12 márc 15, 23:47:58 » |
|
Ááá, JazzJack Rabbit, a legnagyobb, mindig a piros nyuszival voltam, a legjobb. Ha 64x nem toltam ki, akkor egyszer se Ja és hogy megemlítetted, még a gépen el volt rejtve, de délután kipörgettem 1-2szer
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 12 márc 16, 00:06:50 » |
|
Jaja, Spaz a király!
Szerintem a PoP:SoT-nak volt a legjobb a sztorija, a hangulata. A WW a játékmenetével überelt. A TT próbálta ötvözni a kettőt de nem mindig jött be.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 12 márc 16, 00:14:19 » |
|
Nem is kell odaírni, hogy új 1-2, az újaknak van alcíme, azt szokták a játékosok használni Félreértés ne essék, nem loholom bele magam a témába, csak baráti eszmecsere a játékok elnevezéséről ^.~ Én ahhoz lusta vagyok. Meg se tudom jegyezni az alcímeiket. 1-2-3 nekem. Na jó most tudom a címeiket, de csak mert fel lettek emlegetve. Magamtól nem jutott volna eszembe. Meg az, hogy 2 rövidebb mint, hogy Warrior Within. Sőt még a WW-nél is. Igen, lusta. :3 Amúgy bármit mondhattok szerintem az emberek nagy része ha PoP2-t mondanak, egyből a WW-re gondol. És nem azért, mert nem vágja a régi játékokat. Mert azért valljuk be ezekről gyakrabban megy az eszmecsere mint a régiekről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1379 Dátum: 12 márc 16, 00:25:19 » |
|
Dobálóztok itt a Prince of Persia 1 - 2 kifejezésekkel. Urak, urak. A prince of persia 1 ez, a 2 perdig ez A 3D-s trilógiából viszont valóban, számomra is a Warrior Within nyerte el az első helyet, utána a The Two Thrones, és végül a Sands of Time, bár én azt is kifejezetten szerettem =) Warrior Within megvan és nem igazán jött be :S Bebugolt a game az elején aztán már rohadtul nem tudtam mit csináljak szal ment a kukába :S Valami sötét növény meg szállt és szopózta le a hp-m (ez úgy volt hogy este kb hajnali 1-kor abbahagytam elmentettem másnap már rajtam volt a növény vagy mi O.O) de ez oké volt nem nagy gond úgyhogy néztem végig játszást és ott ahol el kell bújni a doboz mögött és végig nézni ahogy egy szörny beveri a rácsot ( http://www.youtube.com/watch?v=T5Af4LAVPUs) és én elbújtam de nem jött a szörny és itt próbálgattam már mindent de mivel nem ütötte ki a rácsot nem bírtam felmenni Am mostanában Mortal Kombatot és LoL-t nyomom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|