Autósjáték: Carmageddon 2, már ecseteltem a legjobb játékok topicban. Ééééés Lego Racers 1, ami szintén nagy kedvenc, ötletes kocsik, jó fegyverek, pajzsok és szívatós cuccok, az is külön jó benne, hogy te magad építhetsz meg benne egy kocsit, te rakod bele azt amit akarsz. A pályák is szintén jók és látványos a környezet.
Verekedős: Tekken 3, pc-n emulátorral. Király harcrendszer, vicces a röplabdás mód benne. Ééééés kedvenc karaktereim persze Brian Fury, Howrang, Heihachi
Stratégia: Heroes of might and Magic 2 és 3. Legjobb stratégiai játékok ez a kettő. Nincs ami felül tudná múlni. Imádom, egyszerűen szeretem ezt a kettőt. Valahogy a kedvenc játék fajtám a stratégia, azok közül is a körökre osztott imádom ezt a játék műfajt
És amiért még jó és külön király dolog az a map editor, tényleg egy jó dolog. Sajnos ezt már a Heroes 5-6-ban már nem nagyon lehet megtenni.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
szerk.: most ezek vannak, amire rákattantam, majd úgyis lesz más, de ezek örök gamek