24 nov 18, 18:41:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 356346 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Ecklair
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1140 Dátum: 11 aug 21, 19:09:42 »

Ricko: Nekem a WWE mint játék nem feküdne, mert tuti rengeteg kombináció van amit nehezen jegyzek meg. A tekkenben sem tudok fejből kombózni, általában a lépéseket figyelve látom hogy "ahhaaaa most háttal van most ezt lehet..."
Mesterlövész: Én most nézem a Rossz Pc játékok sorozatot... nekem elég volt amit láttam belőle XDXD
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1141 Dátum: 11 aug 23, 07:05:42 »

OFF: Ecklair: ÁÁ nincs olyan sok kombo (legalábbis amit én tudok az vagy 5 amit, 2 gombbal megtudsz csinálni),ja és nem arra a "Mesterlövészre" céloztam hanem a Team Fortress 2 class-ára Mosolyog
ON: Most kicsit visszatértem a Naruto-Arena-ra:P elég jól haladok Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 23, 07:06:46 írta Ricko14 » Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #1142 Dátum: 11 aug 23, 08:35:56 »

én ninja manegerel játszok mostanába
off:
"most Mesterlövész fan vagyok abba:)"
szerintem teljesen kivehető volt hogy tf-be:D
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1143 Dátum: 11 aug 23, 09:48:08 »

OFF: Sztem is ,de hát különbözünk mint ember:) Mind1 ha nem értik elmagyarázzuk és kész mert igy szép a világ ha tanulunk (Valahogy naon happy vok  Technikai KO)
ON:Most probáltam ki nem rég a From Dustot hát másra számitottam --->REMOVE lett belőle ¤_¤ <-- sharingan smiley ikszdé
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1144 Dátum: 11 aug 26, 18:48:48 »

Na csordogál lefele az új Deus ex nemsokára azzal tolom! Nyelvesít

Nah közben lejött.Hát nem is sikerült rosszra, grafika elmegy (igaz, ha jobb gépem lenne akkor sokkal szebb lenne de megelégszek a közepes beállításokkal is) a hangulat viszont nagyon jó.Persze ahhoz, hogy tetsszen valakinek ahhoz bele kell élnie magát a játékba és ahhoz meg kell angol tudás.Úgy nagyon élvezetes a dolog, anélkül tutira senkinek nem fog bejönni.Persze majd a magyarítás után már jobb lesz a helyzet...
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 18:49:54 írta tibee77 » Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1145 Dátum: 11 aug 27, 21:04:56 »

Tomb Raider Underground.. Víz alatt méginkább nehezen tájékozódom... ;D Fhu majdnem xd-t használtam.. még megfertőztök..
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #1146 Dátum: 11 aug 28, 18:50:04 »

OFF: Nektek egyértelmű volt, de egyrészt nem mond semmit a Team Fortress, másrészt meg akkoriban néztem a RPCJS-ot. Más: Kaptam FFIX és FFVIII játékot psre... ^^ előbbit végre utóbbit újra végigrágom. Ja és hála az NDSnek ott Nekiveselkedem a Kingdom Heartsoknak. ^^
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1147 Dátum: 11 aug 28, 23:15:56 »

lol, én kb két órája töltöttem le a kingdom hearts-t.. Mosolyog Bár nem működik tökéletesen az emu, majd holnap még rálesek.. Illetve ma.
Én is szeretnék valamilyen konzolt.. ps2, xbox, eseeetleg ps3. Szép álom..
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #1148 Dátum: 11 aug 29, 09:58:07 »

én most portalozok , amnéziázok , meg bad company2-zök
valaki nem tud valami jó stratégiait ami viszonylag új?
Naplózva
Zergi0
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1149 Dátum: 11 aug 30, 07:03:18 »

A Starcraft 2 nagyom jó Mosolyog . De nemsokára jön a magyarosítás én majd akk kezdem el .
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #1150 Dátum: 11 aug 30, 09:38:47 »

Na nyomok egy röpke(?) élménybeszámolót:
ugye NDS-re kijött a FFIV és FFIII remake... nosza rá is vetettem magam, de az eredmény elég vegyes.
FFIV: Nagyon szívem csücske volt a SNESen, nagyon szép grafikát kapott, ebben veri a hármat. A menüje kicsit újabb stílusú a hármas részé régebbi, nekem a IVnél jobban bejött. A dungeonokban (fú nem tudom hogy kell ezt ragozni ^^") van egy térkép amit ha teljesen felfedezel, jutalmat kapsz.
Jónak hangzik mi? Jó is! Látszik ha új fegyvert veszel fel, a karakterek nagyobbak, de! nem értem hogy lehet hogy stylussal NEM lehet irányítani - elvégre ez NDS. Na ez még nem is gáz, a bibi ott kezdődik, hogy a játék CSAL.
Régi típusú rpg fanoknak ismerős az ATB rendszer - mivel ez remake gondolom ez is azt használ (vagy még CTB-t??) nos elméletileg be lehet állítani két funkciót: Active - Wait. (Előbbi hogy ha menüben turkálsz megy tovább, utóbbi hogy megvár csata alatt) Na EZ bitangul el lett cseszve! Egyszerűen nem jövök rá, melyik rendszer fut, ugyanis a menüben nem lehet váltani! A lényeg, hogy gyakran akkor is támad ha turkálok, és van hogy állunk és várunk a menüben jó pár másodpercig,  sőt a nehézségi szint is babrált, mert elmegyek lenyomom második főmuftit - kikapok. Oké. Karakterenként +1 szint - kikapok. Oké. Még +2/karakter. Kikapok. Oké? Még +3 szint + leírás mivel kell nyerni. Kikapok. MIVAN?? >.<# Szóval marad a VIIből ismert és szétidegelő hülye tápolás...és ez még csak az eleje Oo!
Lássuk: FFIII - ugye a menürendszert már mondtam. A játék mintha kicsivel csúnyább lenne, de jobban is hajaz a NES(?) verzióra és a régebbiekre, minden tekintetben. Ó ja igen, a harcbéli szökés itt két gombos előbbinél egy, de előbbinél igazából felesleges mert ALIG lehet megszökni, minimum egyszer belegyalulnak a földbe, tehát azt is elcseszték! Itt azért bőven jobb a helyzet. Az ellenfelek azért egyenletesen jönnek, míg a IVben én kergettem őket tápolni, máskor meg jöttek mint a nyavalya. (ugye szökni meg...)
Nekem a III azért könnyebbnek tűnik, legalábbis az elején igényelné ezt a játékos, és ráadásul a csatákban a fent említett Wait rendszer működik - azt hiszem ezt sem lehet állítani, de kipróbáltam. Éééés a végére egy kis meglepi: a III igenis használja a stylust, csaták alatt is, térképen is! Szóval a két játék nem is hasonlít, annak ellenére, hogy alapból a FF szériák annyira nem hasonlítanak de itt... pfff.
Összegezve: A Top3. kedvenc részem sikerült teljesen elbafni - de a III-at tudom melegen ajánlani. (Nem is emlékszem, hogy egy FFnél vagy akár csak rpgnél mikor káromkodtam ennyit mint a négynél...kiborító!) Akik Atcive beállítást használnak, azoknak a IV is simán fog feküdni, szerintem az sztoriban is erősebb.
Tudjátok mit? Ajánlom a két Zeldát szintén NDS-re, nekem nagyon bejött, főleg a Spirit Tracks, hiába a Phantom Hourglass-t nyomják, hogy jobb. Próbáljátok ki őket, és ott legalább nem azért haltok meg, mert nem tápoltok eleget.
Naplózva
adampatrik98
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Captain Teemo on duty

« Válasz #1151 Dátum: 11 aug 30, 14:45:59 »

Most épp Minecraftozok de Tales Runnert is el akarom kezdeni ujjra
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1152 Dátum: 11 szep 10, 20:34:40 »

Na megint jelem változáson mentem keresztül ami új játékokat hozott magával, letöltöttem párat de azokkal ritkán játszok:

~ Rise of Nation GOLD: ezzel csak tényleg rohadt ritkán
~ Ninja Blade: Zsilett játék ezzel kicsit többet de ezt csak akkor érdemes ha van PS-ed vagy Xbox és van hozzá "kar"!!
~ Alien vs. Predator II.: szerintem ezt nem kell jellemezni, ez egy klasszikus a magamódján mint a Heroes 3.

Most jönnek a netesek amivel állandó jelleggel:

~ Pockie Ninja: megtetszett a játék stílusa meg a karakterek játszhatósága képességei meg scriptjei!
~ Travian: ez is egész jó játék a maga módján, stratégia a kedvencem, ennyi bőven elég róla mellesleg ha regisztráltok a "kép linkemről" tegyétek az aláírásban és akkor segítek ha esetleg ezzel kapcsolatban van kérdés akkor pü-ben! (átszerk. mert a kép lin már nem él)
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 11, 21:15:53 írta Morause » Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #1153 Dátum: 11 szep 10, 21:00:53 »

rise of nation az nálam nagyon régi kedvenc:D
egyébként mostanába
starcraft2
amnésia
bad company2
portal
portal2
meg néha lolozok
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1154 Dátum: 11 szep 11, 13:07:18 »

Most Antant-al játszok, mert most vesszük az 1. vh-t és jól jön a + tudás (meg aztán így jobban megértem Nevet).
Spells of Gold-ot telepítem, mert ezzel is rég játszottam. Régebben egy op rendszer újratelepítése végett eltűnt a mentésem így rá is untam, de talán majd most Nevet.

A két játékba az a vicces, hogy az egyik pc-s újság miatt vannak meg Mosolyog.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins