24 nov 18, 18:34:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 356340 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1125 Dátum: 11 aug 09, 22:45:07 »

Azért nem teljesen, mert ha benned van az hogy megölhetnek, akkor azért magadnál tartasz valamit, amivel esetleg fejbe kólinthatod a támadónak vélt egyént, aztán remélheted, hogy nem haragszik meg nagyon.  Pojén

Kicsit kár hogy nincs teljes szabadság. Szomorú Kipróbáltam, hogy kinyitottam a kájha (a radiátor őse Pojén) ajtaját, és a söprű végét begyugtam a tűzbe, de nem kapott lángra. Szomorú Pedig milyen szép fáklyám lehetett volna.
Naplózva

Zergi0
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1126 Dátum: 11 aug 10, 09:44:47 »

Jah azt én is kipróbáltam meg azzal az összetekert szőnyeggel is Nevet . Am mikor lesz az első találkozás a szörnnyel mer parázok kicsit hogy basszus vajon most vajon most ?
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1127 Dátum: 11 aug 10, 10:14:10 »

Hehe aki az amnesiát szereti ajánlom neki a penumbra trilógiát is ikszdé Bár én személy szerint nem játszok ilyenekkel mert nagyon parázós vagyok és szívrohamban halnék meg a gép mellett Nevet De nézni szeretem ha valaki játszik vele Nevet Általában bátyám tolja én meg mellette osztom az észt, az ijesztő részeknél meg együtt sikongatunk mint a cserkészlányok ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 10, 10:15:38 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1128 Dátum: 11 aug 10, 10:32:12 »

Mióta a nagy gépem elromlott,azóta kénytelen vok Xboxozni. Méghozzá: Cod WaW
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1129 Dátum: 11 aug 10, 22:33:48 »

Idézet
Kicsit kár hogy nincs teljes szabadság.  Kipróbáltam, hogy kinyitottam a kájha (a radiátor őse ) ajtaját, és a söprű végét begyugtam a tűzbe, de nem kapott lángra.  Pedig milyen szép fáklyám lehetett volna.
Erről miért Tomb Raider-re asszociáltam? Nem mintha ott teljes szabadság lenne, sőt nem mintha bármelyik játékban...

Amnesiát szívesen kipróbálnám, csak sajnos nekem is kevés hozzá az idegzetem.
Gondoltam megnézek egy videót:
Nem kicsit Dark

Még kinézeget az ajtón.. ez meg van veszve? Az emberi kíváncsiság/butaság határtalan. A dobogó szív effekt hatásos..

Amivel mertem is játszani az a Call of Cthulhu..

Jelenleg mivel is játszom? Ah leszedtem az egyik Tomb raider részt, de ezen a gépen épp semmi nem fut el, mivel haldoklik. ;(
Meg olykor előveszem az egyik régi ps game-t: Soul reaver.. de valamiért sosem jut rá elég időm.
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1130 Dátum: 11 aug 11, 17:49:13 »

A Soul Reaver 2t már egy jó ideje próbálom végigvinni, de úgy ttűnik hogy nem igazán win7 kompatibilis. Szomorú Mostanság Dragon Age Awakeninget viszem meg néha League of Legendsezek, de inkább animét nézek. ^^
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1131 Dátum: 11 aug 11, 19:55:33 »

Én nem rég eldöntöttem,hogy végre kipörgetek egy játékot xboxon,de sosem sikerül.
Egyik játék sem tud lekötni,ha nem online tolom...Nincs semmi motiváció,hogy most huuu kipörgetem és én leszek a király...
Mindig úgyvagyok,hogy látok egy játékot és huuu ez tetszik,ezt bizti kipörgetem,na ja de ki írom ,és már fél óra után mondom,inkább megyek cs zni.
Ja igen,amúgy mostanság Counter-Strike:Source -zok,Minecraftolok,és néha NÉHA xboxon tolom a Blur-t.
F.E.A.R.-t hagytam a fenébe,egyszer megyek nyugodtan,azt előugrik a szellem csaj,na akkor szartam be.(nem szó szerint)
Nem tudom,horror filmekből a legdurvábbat is megnézem,de ha egy játék picit is horrorisztikus,akkor végem.
Nem tudom mért,de hihetetlenül bele tudom élni magam egy horror játékba.
Naplózva

Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1132 Dátum: 11 aug 11, 22:57:13 »

Mondjuk még én sem vittem végig.. és win7-en játszottam vele nekem nem tűnt úgy hogy baj lenne vele. Milyen hibával találkoztál Soul.

Off: Jatek: manapság kipörgetésnek hívják? gyerekkoromban úgy hívtuk: kivinni/kiviszem/ esetleg végig játszom, de ez már nagyon szimpla. Kipörgetés.. de furcsa.
Naplózva
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1133 Dátum: 11 aug 11, 23:32:36 »

Nem tudom,nekem annó még unokatesóm használta ezt a kifejezést,és megtetszett,azóta használom  Nevet
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1134 Dátum: 11 aug 12, 09:10:00 »

Off: Nálam még mindig a "végigvittem" a szavajárás.Nevet Ez a kipörgettem, meg stb sok kicsit, Meg, kitoltam. Honnan? A szobából? Nevet
On: Jelenleg Ps2-n tolom a Blacket, DBZ Tenkaichi 3-mat, meg Jakx-ezünk ha jönnek át haverjaim, ugyanis most rossz a netem, szal' psezni vagyok kénytelen. Mosolyog
Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1135 Dátum: 11 aug 12, 16:24:03 »

Mondjuk még én sem vittem végig.. és win7-en játszottam vele nekem nem tűnt úgy hogy baj lenne vele. Milyen hibával találkoztál Soul.

Valamiért 10 percenként összeomlott. :/ Sajna nem emlékszem a hibajelentésre, elég régen próbálkoztam vele, de azt hiszem csak a szokásos "hibát észlelt ezért leáll" üzenet jött ki. :S

Am. általában én is a "végig visz" kifejezést használom, a "végig tol" még elmegy, de ez a "kipörget" nekem is nagyon furcsa. Nevet
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #1136 Dátum: 11 aug 12, 21:47:08 »

Kipörgetem: Én amióta az eszem tudom használom ezt a kifejezést, számomra nem volt meglepő. A végigtolom az kicsit ilyen le***om lenyomtam hatást kelt nálam ^^"
Ejfel: Nem rossz a videó, de nálam a Silent Hill 2 végigjátszás nyert Mosolyog
jatek: Téged sem kötnek le?Nekem is gyakran van ilyen érzésem... nagyon hamar ráunok ami számomra érthetetlen.

Hopla hó... Cena fanok vagyunk? Nevet Valaki csak nem WWE-t néz?Nevet
Mellesleg: nemrég kukáztam le a Syberia "3" egy órás demóját... ki szeretném próbálni. A kettőt szerettem az egyhez nem  volt szerencsém.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1137 Dátum: 11 aug 13, 01:00:43 »

De bizony hogy azt nézek!:D Az olyan játék tud engem idegesíteni, amihez már túl nagy agy kell.Nevet Ti ezzel hogy vagytok? Egyébként, nem tudom milyen játékkal kellene játszanom, ha meglessz a psp-m, a ygo biztos, de semmi jó fps-t nemtudok.xD Most csak Cs van, szóval gépre is jól jönne pár, amik régebbi gépeken is mennek.^^
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #1138 Dátum: 11 aug 16, 10:32:31 »

Na hát tisztázzuk: Syberia "3" egy átvágás, ne dőljetek be neki...
Dawe: Én NDS tulaj vagyok arra egy csomó minden van, javaslom nézegess gamerankingst vagy ilyen listákat hátha találsz ott kedvedre Mosolyog

WWE: Én Rey és Sheamus drukker vagyok ^^
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1139 Dátum: 11 aug 21, 15:17:45 »

most én WWE vs RAW 2007 PC -zek a jo régiek benne vannak Triple H ,HUlk hogan,Rock,Brooker-T(igaz ő még bentvan csak mint kommentátor) ,ja meg a 2011 is játszok abba meg Rendy és cenaval már minden cuccot megnyertem ,és még pár ora TF2 (Team fortress2 ) most Mesterlövész fan vagyok abba:)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins