24 nov 18, 23:22:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 356441 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
geryke5
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1095 Dátum: 11 júl 17, 18:34:01 »

Nem fogjátok elhinni, az auchanba a mai nap folyamán 150-ft volt a fable, és még sok más márkás pc-játék Ohh My God ,és hogy ne legyen off, én most metin2-zök, de mingyá abbahagyom, me nagyon gagyi (bocsi fan-ok).
Naplózva

PSN név: gerykelf
Zergi0
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1096 Dátum: 11 júl 17, 19:17:11 »

És 150Ft-ért miért nem vettem meg max valameik haverodnak eladod egy 1000-sért Nevet . Am én Crysis 2-t meg Witcher 2-t nyomok .
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 17, 19:18:18 írta Zergi0 » Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1097 Dátum: 11 júl 17, 19:36:56 »

Óóóó annyira de annyira szeretnék Witchert... váááh (régi gép, morr...)
Samday: Kicsi a Fable gépigénye? Én is terveztem, így már akkor tuti utánanézek.
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1098 Dátum: 11 júl 17, 19:52:32 »

Fable gépigénye: 254 mb ram,64 mb vga ha ezek megvannak fut rendesen.

Elkezdtem fifa 2004ezni Nevet:D
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1099 Dátum: 11 júl 17, 22:09:40 »

Off: Ecklair, először is az samdav, a nevemre harapok. Másodszor, itt egy rendes gépigény:
Minimális gépigény: CPU:   1.4 GHz; RAM:   256 MB; VGA:   64 MB shader capable video card required; DX: DirectX 9.0.c; OS:   MicrosoftŸ WindowsŸ XP; HDD: 3 GB
Ajánlott gépigény: CPU:   2 GHz; RAM: 512 - 1 GB; VGA: 256 MB; DX: DirectX 9.0.c; OS:   MicrosoftŸ WindowsŸ XP; HDD: 3 GB
On: Újra elkezdtem Need for speed Underground 2-vel játszani, nagyon tetszik a tuningolás, meg a mászkálás a városban.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1100 Dátum: 11 júl 17, 22:27:41 »

Sziasztok!Én s4-el játszok épen meg leszedtem cabal-t de elbaxtam a karim kódját szal ez van le is töröltem ikszdé Amúgy Zergi te 1 mázlista vagy a witcher 2 10 ezer forint a tescoba ha meg cd galaxis-ról rendeled meg akkor sem olcsóbb a kiszállítási díj miat Szomorú Én karácsonyra tervezem witcher 2-őt meg meg veszem mellé az assassin's creed brotherhood-ot is és csapok 1 rohadt jó estét a két szerelmemmel ikszdé

Szerk.:Ezt nem hiszitek el ^^ Ha cd galaxis-ról rendelitek 10 ezer forintért akkor kaptok ajándék witcher-es pólót meg 1 csomó mindent itt van 2 kép:

Szal sztem rohadtul megéri és még magyar feliratos is! ^^

Szerk2.:Most megnéztem és van 1 másik is 21 ezer forintért (kiszállítást is beleszámoltam) és ebben még 1 szobor is van meg 1 rohadt vastag könyv ikszdé Tessék a link csodáljátok meg http://cdgalaxis.hu/PC/18887/witcher-2-collectors-edition-keddtol.html
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 17, 22:36:23 írta Andor2000 » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1101 Dátum: 11 júl 18, 09:43:10 »

Én a képen levőre hittem azt, hogy a collector Nevet De akkor a szobros az Nevet Bár belegondolva az 1 részhez is volt térkép, stb. (a simához). De még mindig nem játszottam végig, pedig megjelenés óta megvan eredetiben. Mindig csak belekezdek. 0.0 (mármint az első részbe Nevet )
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1102 Dátum: 11 júl 18, 12:07:25 »

Sziasztok!Hát nálam más a probléma mert én adig eljutottam hogy utolsó fejezetbe megkel küzdeni a fő gonosszal de mi történt?Ki írta hogy probléma van a cd-vel >.> Nem volt elmentve se meg minden és már nemvolt kedvem újra kezdeni az ucsó mentést azzal a kis ujjnyi életemmel csoda volt hogy akkor megbírtam csinálni sérülés nélkül -.- Amúgy most a S.T.A.L.K.E.R. shadow of chernobyl-t és a S.T.A.L.K.E.R. clear sky-t játszottam végig még 1x és másodszorra sokkal érdekesebb volt ^^
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1103 Dátum: 11 júl 18, 13:04:04 »

Samdav: Bocsánat, sorry, elnézést, nem volt szándékos, Neeem csak már nagyon nem tudtam olvasni, mikor írtam a kommentet (nem sokat aludtam és nyúzott napom volt -__-") Nagyon szépen köszönöm a leírást és vigasztaljon a tudat, hogy a gépem épp eléri az ajánlott gépigényt... Oo
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1104 Dátum: 11 júl 18, 14:44:24 »

Ecklair: okés, semmi baj
Amúgy én köbö 490 ft-ért vettem meg eredetibe a Fable-t, sztem megérte Mosolyog
Ja és, ne csak off legyen, még a Titan Quest, ami jó játék és rpg, és játszok vele Nevet
+ kijátszottam már vagy 6x és a kiegét is vagy 3x Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 18, 14:45:52 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1105 Dátum: 11 júl 18, 15:05:40 »

Sziasztok!samdav a titan quest az csak annak való aki tud angolul mert én elvesztem benne ikszdé Ott akadtam el ahol lekel verni 1 boss-t és megkel szerezni valamilyen ágat azt megszereztem de aztán sehol semmi Szomorú
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1106 Dátum: 11 júl 18, 15:10:38 »

Én még csak 2x vittem ki a Titan Questet, de tetszett  Nyelvesít.

Mostanába csak S4 League-el játszok, valamint a Black&White 2-vel és néha Sporezek kicsit.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1107 Dátum: 11 júl 18, 15:32:45 »

Andor2000: írok PÜ-t
Rikan: Spore-val én is játszottam régebben, nagyon tetszett Nevet
Dark Spore viszont nagyon jó, azt kipróbáltam, tegnap játszottam is vele Nevet Nevet
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1108 Dátum: 11 júl 18, 15:34:17 »

samdav te a spore-t és a dark spore-t letöltötted vagy megvetted?Ha letöltötted pls küldj 1 linket PÜ-be ^^
Naplózva

Zergi0
Chuunin
*

« Válasz #1109 Dátum: 11 júl 20, 09:25:06 »

OFF:Nekem is lehetne egy pu-t küldeni bár am is kereshetek egy linket de ez tuti működik .Mosolyog
ON:Akk ha lejön azzal nyomom majd Nevet .(Dark Spore)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin Š 2006, hbSkins