proto
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1065 Dátum: 11 jún 02, 15:16:34 » |
|
Aki GBA-n akar játszani annak mondom: Beirod a googleba hogy visualboy advence download,letöltesz hozzá játékot,és ráhuzod.Be fog jönni 1 fekete képernyő,ott a jobb felső sarokban rákattintasz a file-ra Open Gameboy és kitallozod ahova letöltötted a játékot. A save-vel lehet menteni és a loaddal betölteni a játékokat.Ez a pc-s GBA ahogy én hivom Ha nem működika játék akkor töltsd le még 1x máshonnan. http://www.fantasyanime.com/emuhelp/emuhelp_vba.htm >>>> 1 kis segítség és az egyik kedvencem letöltési linkkel: Moderátor: Link törölve ha valaki esetleg szeretné a többi részét is: Link törölve Részletekért keresd fel a fórumszabászatot!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 02, 15:51:13 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1066 Dátum: 11 jún 02, 17:15:04 » |
|
Nemrég fejeztem be Final Fantasy XIII-at HÁÁÁT mit neh mondjak... WOOOW Nekem nagyon tetszett a vége , Bárki bármit mondhat h mekkora **** NEKEM TETSZETT Jelenleg semmi új Játékom sincs , de tervezem h beszerzem Portal 2-t ez 1000% , az első rész végigjátszása után KÖTELEZŐNEK érzem h be kell szerezni xD Meg olyan kérdésem lenne ha tudja valaki h a "Resonance of Fate"-et kiadták Magyar felirattal ? Iszonyatosan tetszik a játék csak az angol tudásom nem a legjobb Anélkül meg igencsak érthetetlen a játék :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #1067 Dátum: 11 jún 10, 21:58:30 » |
|
Na végre fenn a Fable III.Nagyon jó kis game lett, igaz az első része jobb lett de nekem így is a kedvencem most.Duke Nukem meg most csorog lefelé, kíváncsi vagyok milyen lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #1068 Dátum: 11 jún 22, 20:45:31 » |
|
Jelenleg Yu-Gi-Oh-zom ezerrel, meg néha becsúszik kis Cod, Cs 1.6, Fifa, vagy épp console-on Tenkaichi(DBZ).^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 22, 20:46:13 írta Dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1069 Dátum: 11 jún 22, 22:53:57 » |
|
Jelenleg Yu-Gi-Oh-zom ezerrel, meg néha becsúszik kis Cod, Cs 1.6, Fifa, vagy épp console-on Tenkaichi(DBZ).^^
melyik YU-GI-OH-val játszol ha szabad tudni ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #1070 Dátum: 11 jún 23, 17:55:09 » |
|
Hogy melyikkel tolom? Mindel, ami csak van pc-re. Azaz -Kcvds -Duelingnetwork -Joey the passion És jól el vagyok velük.^^ Csak nem duelre hívnál ki?...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #1071 Dátum: 11 jún 23, 17:58:36 » |
|
Akkor mire "rejsz rojsz" partyra? .. na jó nem hülyülök. Én most játszom, a Warcraft 3 és kiegészítőjével, akkor egy böngészős játékkal a traviánnal meg Cabal online és wow!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1072 Dátum: 11 jún 25, 23:03:41 » |
|
Új keletű mániám (megint) a Yugioh (istenem de bírom hogy ennyi féle kombinációs lehetőség van) csak ezúttal nem GBA-n a World Wide Edition, hanem az eredendően pc-s Joey the passion. Magyarítottan, unlockolva az összes kártyát remek szórakozás, és bitang erős. GBA-n kb 1500 kártyát kapartam össze és meguntam, de rájöttem hogy ezt nem lehet csak úgy abbahagyni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1073 Dátum: 11 jún 26, 14:47:15 » |
|
Most fejeztem be a Half-Life Anthology-t. Szóval a 3 játékot.
Belekezdek a CoD2-multiba.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1074 Dátum: 11 jún 28, 16:50:07 » |
|
Én már 1000 éve nem játszottam semmivel és most arra jutottam, hogy kipróbálom a Baldur's Gate-et mert legendary játék és még sose játszottam vele. Most kezdtem el az első részt. Esetleg valaki nem tud hozzá egy épkézláb magyarítást? Mert ami nekem van az kb félig van kész. Fele meg angol -.- Cöhh
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1075 Dátum: 11 jún 29, 14:53:28 » |
|
Nekem maga a játék kéne, Magyarosítás nélkül még elboldogulnék. Jelenleg az Advent Risingot viszem végig másodszorra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 14:54:05 írta rondár »
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1076 Dátum: 11 jún 29, 15:04:56 » |
|
Én is elboldogulok nélküle, de azért magyarul jóval kényelmesebb lenne Meg hogy félig angol félig magyar elég idegesítő Így elmegy az ember kedve az angol szövegen való gondolkozástól.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1077 Dátum: 11 jún 29, 15:06:41 » |
|
4-5 éve megvan (talán régebb óta) a Baldur's Gate(1, 2 + a két kiegészítő), de még soha nem játszottam vele . Csak kibontottam és leraktam a polcra. Nem hagyom tovább porosodni, inkább én is kipróbálom .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1078 Dátum: 11 jún 29, 15:16:32 » |
|
Irigyellek titeket. Én is szívesen kipróbálnám, ha végeztem az Advent Risinggal. Ugyanis kifogytam a játékokból.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1079 Dátum: 11 jún 29, 15:50:42 » |
|
Hát próbáld ki Az enyém se eredeti Nekem is 1, 2 meg a kiegek vannak meg, úgy szedtem le packban. És olyan régóta megvan és ki se próbáltad? :O Bűn
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 15:52:04 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
|