24 nov 23, 21:34:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 39
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Gai csapat (Maito Gai, Hyuuga Neji, Rock Lee, Tenten)  (Megtekintve 122590 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Xiiau
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #390 Dátum: 08 aug 19, 01:59:40 »

>.<# szóf*sás rulz. én csak a látvány miatt néznék egy gai vs kaka harcot... ikszdé meg nejiLee meccsét is. persze kétség sem fér hozzá hogy kakashi vesztene.

>.<# amugy majdnem minden ponton egyetértek Crusnik
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #391 Dátum: 08 aug 19, 07:42:21 »

gai eleve azért erősebb mer tud védekezni a sharingan ellen Nyelvesít és kakashi ms-e nem a legdurvább.... és ha gai még kinyitja a kapukat akkor kakashi nagyot nézne.... neji vs lee Gondolkozik nejit eleve nem lehet közelharcban leütni(természetesen naruto a róka démonnal jóhogy nyert, hisz neji genin volt és képes volt visszaverni narutot úgy hogy a róka démont chakráját használta) lee gyorsabb lett de neji is... ja és lee nem tudja kinyitni a kapukat mert ha megáll egy pillanatra is akkor neji végez vele Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #392 Dátum: 08 aug 19, 08:55:43 »

Gai és Lee a két tini nindzsa teknőc!  Hümm-hümm >.<# Ördögi
Naplózva
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #393 Dátum: 08 aug 19, 10:37:01 »

Mikor láttál olyat hogy az ellenfél nem várja végig a másikat? Ugyan már mindig az van hogy félóráig bámulják egymást, nem beszélve arról hogy ez inkább barátságos mecs lenne és Neji sem olyan szívtelen már.  Amikor Neji kiüthette volna Narutot még megvárta mire Naruto elő szenvedte a kyuubi chakrat. Még a régi Gaara is végig nézte még Lee Kinyitja a kaput. Meg képzeljünk El egy VotE méretű helyet ott ha Lee elég messze lenne mire Neji odaérne már nyitva lenne. Neji gyors? Mikor láttuk Nejit futni, annyit csinál hogy ha rátámadnak tol egy Kaitent azt utánna meg pár közepestávolságu Chakra hullámot vagy mit. Amugy is Neji taijutsuja inkább a ellentámadásokra épül, meg arra a nagy körre mi akor van ha 64 ütéses támadást akarja cisnálni.
Kyuubi Naruto nem volt olyan erős csak Nejinek veszítenie kellet a karakter fejlődés céljából. Meg azért vesztett mert Nejinek nincs akkora állóképessége mint Narutonak, hát még akkora mint Leenek. Lee egész nap edz, ha azt kibírja hogy 1 napon keresztül véresre verje a kezét lábát akkor majd pont neji fogja legyőzni.
De mint mondtam ebbe annyira nem érdemes belemenni addig még Kishi nem azt mondja addig Lee fan azt mondja hogy Lee Neji azt hogy Neji.
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #394 Dátum: 08 aug 19, 15:50:16 »

csupán abból gondolom hogy neji gyors mert kidomaru ellen azt a sebességet lee csak úgy tudja elérni ha kiniytja a kapukat, nem elég a súlyokat levenni mert neji még úgy is gyorsabb..  és azóta jounin lett
Naplózva

So troublesome....
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #395 Dátum: 08 aug 19, 17:02:13 »

Mert mit cisnált pókember ellen ami gyors volt? bocs nem rémlik. Nekem anyni rémlik hogy ált azt kaitenezett amikor támadta, meg hagyta magát meglőnni hogy azzal közel kerüljön Pókemberhez. Azért Lee gyorsaságát ne becsüld alá súlyok nélkül. Hachimonnal meg főleg ne.
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #396 Dátum: 08 aug 19, 17:10:36 »

például akkor volt gyors kido ellen amikor egyhelyben állt és öldöste le a pókokat Nyelvesít tán 64 pontos ütéssel Technikai KO de lehet csak simán ölte és amikor kidomaru ugrál lefele akkor neji hirtelen mögötte terem és megütögeti+lerugja
Naplózva

So troublesome....
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #397 Dátum: 08 aug 20, 00:07:14 »

Az már 128 csapás volt egyrészt másrész  nem a kapuk miatt hanem a Byakugan és a jutsuja miatt látszott ilyen gyorsnak... Valójában ő kicsit lelassítva látta a dolgokat és mátrixosan legyakta a pókokat. Boxoló Pattog
Naplózva

Daniel
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

A testem olyan mint a szívem

« Válasz #398 Dátum: 08 aug 22, 14:10:16 »

igaz h Neji megfog halni?
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #399 Dátum: 08 aug 22, 14:56:51 »

Én ilyenről nem hallottam, egyszer közel állt hozzá de megmentették, remélem élni fog sokáig  bye bye
Naplózva

Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #400 Dátum: 08 aug 25, 13:41:35 »

Hát nekem elég válogatós ízlésem van,de nekem tetszik Neji meg Tenten külön és együtt is,de Lee. >.<# Leet épp annyira nem kedvelem mint Gait.
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #401 Dátum: 08 aug 26, 02:39:41 »

>.<# nem tudom mibaja van mindenkinek a két zöld emberrel....  Gondolkozik ten ten ikszdé számomra mindig olyan karakternek tünt hogy csak ugy... van... nem zavar tul sok vizet.
Naplózva

Tora-chan
Gennin
*

« Válasz #402 Dátum: 08 aug 26, 09:54:36 »

Tenten a normál állapot a "fiatalság tavasza" és a sértett predesztinácó-hit között Nevet Nevet
+ meg kell lennie a három embernek + helyre kell állítani a nemek arányát Nyelvesít
ja és a legnormálisabb lány: semmi gond nincs vele - nem fangirl és még önbizalma is van... határozottan jó alapanyag, csak kár, hogy keveset szerepel
Naplózva

GIMP antitálentum
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #403 Dátum: 08 aug 29, 16:18:37 »

>.<# nem tudom mibaja van mindenkinek a két zöld emberrel....  Gondolkozik ten ten ikszdé számomra mindig olyan karakternek tünt hogy csak ugy... van... nem zavar tul sok vizet.

Nekem semmi bajom nincs velük, bár a szemöldökük tényleg elég vastag Nevet

szerintem nem az a Lényeg, hogy Ten-Ten sok vizet zavar-e vagy sem, hanem mint csapat munkában ő is ugyan úgy kiveszi a részét, mert csak úgy működhetnek csapatként.
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #404 Dátum: 08 aug 31, 18:17:53 »

amúgy nagyon megnézném hogy hogy néz ki lee apja meg anyja Nevet még ha nem is élnek már akkor is megnézném őket valami visszaemlékezés folyamán Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 39
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins